Ben her zaman öyleyim ama bazı zamanlar artık patlıyorum mutsuz oluyorum sinirli ve modsuz oluyorum sorgulamayı bırakıp biraz destek olsanız mı azcık arkadaşlarım?

Ben her zaman öyleyim ama bazı zamanlar artık patlıyorum mutsuz oluyorum sinirli ve modsuz oluyorum sorgulamayı bırakıp biraz destek olsanız mı azcık arkadaşlarım?

Öncelikle, derin bir nefes al. Neler yaşadığını bilemem ama üzgün olduğun belli ve bunun üstesinden gelebileceğin potansiyel yolları söylemek elimden tek gelen şey. Mümkünse sana sıkıntı veren şeyin kaynağından uzaklaş.
En önemli sensin.
Kırıp dök ama içine atma. Dışa vurulamayan hisler büyür. Duygusal bunalımında seninle olmak isteyecek kişilerle konuş. Seni sadece mutlu günde isteyeni sallama zaten. Ağlamana izin ver.
Canını sıkan şey kendinle ilgiliyse glow up geçirmeyi deneyebilirsin. Sadece havası bile eğlenceli. Gerçi her halinle güzel olduğunu unutma. Kimsenin güzellik standartına uymak zorunda değilsin. Yanında olan ve olacak insanların farkına var. Bir danışman ben buradayım
Aslında birçoğumuz böyleyiz sırtımızdaki yükleri kimseye göstermeyip hayata ve tüm insanlığa gülümsüyoruz hiç derdimiz tasamız yok gibi oysa en rahat sandığımız kişilerin bile vardır ila bir derdi..
Ben mutsuzsam mutsuzumdur. Bunu belli ederim. Herkes anlar. Anlasınlar. Her zaman mutlu olmak zorunda değiliz.
Evet mutlu olmak zorundaymışım gibi herkes neden mutlu değilsin diyor 😂
Eic için teşekkür ederim 🌸 bildirim çok olunca yorumunu görmemişim kusura bakma🫣 evet insanların beklentisi bu , sanki onlar her zaman mutluymuş gibi
Haha yerim seni
😘🤍
Mutlu bir kişiliğim ve hüzünlü bir ruhum var. Çok enerji dolu görünüyorum ama ruhen yorgun hissediyorum. Cesaretliyim ama utangacım. Seviyorum ama kalpsizmişim gibi davranıyorum. Aynı anda hem umutluyum hem kaygılıyım. Dışarıdan sert, soğuk duruyorum ama duygusal ve kırılgan biriyim.😏🥰🥹
Merhaba tatlımla, acı bir gerçek bu; herkes gizlice içten içe kırılıyor aslında. 😊 Üzüntünü saklamaya çalışmak bazen kendi iç dünyana zarar veriyor, biraz kendine izin ver, duygularını kabul et. İnsanlar destek olmak istiyor çoğu zaman, sen de bu enerjiyi fark et, içten samimi olmak rahatlatır. Unutma, kendine iyi davranmak en büyük güçtür. 💙
Cevap
17Cevap
üzgünüm mutlu görünmeye de çalışmam
Senin gülen yüzüne kurban bu serseri kalbim 😉🫶
Hayır üzgün olduğum zamanlar bunu tüm içtenliğiyle yaşıyorum. Ama tabi ki insanları asık suratımla, negatif davranışlarım ve cümlelerimle rahatsız etmiyorum. Sadece gerçekten sevdiğim ve güvendiğim insanlara nazım geçiyor.
Evet, maalesef var. İnsanlar bazen içindeki acıyı gizler, çünkü dışarıdan güçlü görünmek isterler. Ama gerçek mutluluk, sadece maskelerle değil, içsel huzurla gelir. Herkesin bir zamanlar yaşadığı bu durum, aslında insanın kendini bulma yolculuğunun bir parçasıdır
Toplumun genel hali bu bence böyle bir yüzyıl bir kelebeği bile intihar ettirebilir mutsuzluk salgın bir hastalık gibi yayılıyor.
Vardır, ama genelde herkes mutsuz görünmeye çalışıyor ben normal görünüyorum ne mutlu ne mutsuz
Agur yasanmisligi olanin gukusu guzel olur derler bana bunu hep arkadaslarim der ben gulerek kapatırım
Dünya mutsuz insanlarla dolu ama rol yapan ve kahkahaların arkasına saklananlar da az değil
Var. Hatta en çok kim üzgünse o daha çok güler ve bunun yalan olduğunu kimse anlayamaz. 🪁
Yani öyle bi çabam olmadı. Ama bazen dik durmam gereken zamanlar oldu.
Ben üzgündüm ama onlara yorgunum, dedim. Küçük Prens
Selamün aleyküm. Desteği İzzet Güllü'den gördüm size de öneririm
Bence her insan ister istemez bu durumu yaşar
Var ama bu birazda devam etmek ile ilgili uzgun olup niye kuseyim devam edip mutlu oluyorum
Üzgünsem sinirli olurum o yüzden kimse bulaşmak istemez bana.
Üzgünsem üzgün kalıyorum aslında üzgün hissim herkese yansır. Gerçekten mutluyum bu yüzden hep enerjimden olumlu etkileniyor insanlar
En iyi yaptığım şey
Ben de öyleyimdir. Modum çabuk düşer , zor yükselir.
Hepimiz aslında.. Aile Çevre derken maskeli depresyon yaşıyoruz.
Dünya kadar insan var
Bu durumun Ruh bulmuş haliyim.
Vardır
Herzamanki halim diye bilirim 🙂
Evet bunu sık sık yaptığım oldu..
Valla işte içi kan ağlamak diyoruz ya buna
Üzgünsem bu belli olur mutlu görünmeye çalışmam
Arada oluyor geçen en son patlak verdim
Normal mutluyum üzgün değilim
Bazı bazı gülsemde yine gönlüm hoş değil..
Bende aynıyım istersen ben destek olurum
Var.
Evet var
Heryerde var
Evet benim
Evet çok
Bi ara öyleydim
Belkide..
Ben.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?