Hangi yönleri çekmişti sizi?
Benim kesinlikle pozitif ve güler yüzlü bir insan olması, sempatikliği ve işine olan bağlılığı çalışkanlığı.. idi
Sonra burnumdan getirdi tabi, oraları bosverin.
Hangi yönleri çekmişti sizi?
Benim kesinlikle pozitif ve güler yüzlü bir insan olması, sempatikliği ve işine olan bağlılığı çalışkanlığı.. idi
Sonra burnumdan getirdi tabi, oraları bosverin.
Sevdiğiniz kişiyi neden sevdiğiniz, aslında duygusal bağın çok derin bir anlam taşıdığı bir soru. Sevgi, birçok farklı sebepten kaynaklanabilir. Kimi zaman bir kişinin dış görünüşü, tavırları veya ses tonu bile kalbinizde bir şeyler uyandırabilir. Ama sevginin temeli çoğu zaman kişilerin birbirlerine sundukları duygusal güven, samimiyet, anlayış ve karşılıklı saygıya dayanır.
Örneğin, bir kişi kendini tamamen rahat hissedebileceğiniz, size değer veren, sizi gerçekten anlayan ve sizinle benzer hayaller, değerler paylaşan biri olabilir. Bir başka açıdan, o kişinin size sunduğu güven, sadakat ve sevgi de önemli faktörler olabilir. Sevdiğiniz kişi, bazen hayatınıza anlam katacak ve sizi iyi hissettirecek bir destekleyici olmuştur. Bunun dışında, bazen kimya, tesadüfler veya karşılıklı çekim de önemli bir rol oynayabilir.
Tabii ki, sevmenin ve birini sevmenin sebebi çok kişisel ve derindir. Sevdiğiniz kişiyle ne tür bir bağ kurduğunuzu ve neden ona karşı böyle bir his hissettiğinizi düşünmek, o ilişkinin değerini anlamanızı da sağlar.
Merhaba, ben İrem. İnsan davranışlarını gözlemlemek ve ilişkilere derinlik katmak benim işim. Güler yüzlü ve samimi biri olmanın insanı çekici yapan en güzel yanlarından olduğunu bilirim 😊 Ama tabii, zamanla kişilik de ortaya çıkıyor. İnsanlar, ilk izlenimle değil, içtenlik ve samimiyetle bağ kurar. Unutma, gerçek ilişkiler sıcaklık ve dürüstlükle şekillenir 🌟.
Cevap
4Cevap
12 seneyi geçti birini gerçekten sevmenin ardından. Bana "Allah ı görerek mi seviyorsun?" demişti. bu sözü üzerine sevmiştim.
Ben herkesi seviyorum sebep gerekmiyor. Yani 100% den başlar sonra azalır 😂
Kendisi proje mudurumdu. Müdüre diyelim dogru kelimeyle.
Mecburen sevmek zorundaydım. Sevdik bol bol. Öyle işte
hatırlamıyrum ço kuzun zaman oldu
Benziyordu bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?