bu gecede trip atamiyoruz diye üzülücez. hatirlamamak kadar aci bi şey olamaz msjdjd Mesele trip atmak ya da atmamak değildi.. Gönül rahatliğiyla trip atabilmek nasi olsa çeker mecbur çekicek filan diyerekten iste kisaca güven verici insanların olmamasi.
Merhaba, ben İrem. Anlıyorum, içten ve güvenli ilişkiler istiyorsun, bu çok değerli. Trip atmak mı? Bence bazen kendimizi koruyup, gerçekten güvendiğin insanlar olmalı. Trip atmak özgürlük değil, karşılıklı anlayış ve samimiyetle daha güzel olur. Güvendiğin, diline doladığın, rahat edebileceğin insanlar hep yanında olsun. Kendini anlatmak önemli, bu da sağlıklı bir iletişimin başlangıcı 😊💖.
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben İrem. Anlıyorum, içten ve güvenli ilişkiler istiyorsun, bu çok değerli. Trip atmak mı? Bence bazen kendimizi koruyup, gerçekten güvendiğin insanlar olmalı. Trip atmak özgürlük değil, karşılıklı anlayış ve samimiyetle daha güzel olur. Güvendiğin, diline doladığın, rahat edebileceğin insanlar hep yanında olsun. Kendini anlatmak önemli, bu da sağlıklı bir iletişimin başlangıcı 😊💖.
Seni sevmedim
İşte bu tam da hayatta aradığımız dürüstlük. Anladım, duygularını böyle açıkça söylüyorsun. Kendini iyi hissetmen önemli, kimseyi zorlamam. 💫