Kendimi asla savunamiyorum?

Yeni gelen işciye işi ögretmemi istediler ama gelen kişi asla beni ciddiye almıyor onu yanlis yaptim öyle değil dedim elime vurdu kadinda bana bu kişiye işi ögret dedi ögretmeye calistim zor anlıyor beni ezikmi görüyor kendine bakmadan anlamadim sonra bana ben başkasindna öğrenmek istiyorum işi iyi bilenden bende ozmn burada uzun zaman calisanlar var git onlardns öğren dedim tm dedi dayanamadim iş yerinin sorumlusuna söyledim inkar etti bağirdi cağirdi bana kendisi dedi baskasindna öğren diye benim icin faretmez demeye başladi kapak benim basima patladi resmen ağliycaktim kadin şok gecirdi nasil olurda seni ciddiye almaz artik dayanamadim ben nedesem inanmiyor gelmis eliem vuruyor yok öyle degil baskasian soruyro simdi benmi yalanci duruma düştüm mecbur bu kisiye işi ögretecen diyorlar ortlai temizle dedim sen temizle dedi gitti ben sok gecirdim sinirden artik ağliycam kimsede farkinda degil işi ögrenmeyincede ben suclu olcam ögretmedi diycek kendisi zor anliyor ben yavas yapcam sen git hizli yap ben ögrenmem lazim diyor 2 saate anca bitiriyor temizde calismiyor ben kadını söylüyerek hata mi yaptim utanmadan arkamdan demiski bu kiz beni dinlemiyor diye okadar calisan var benden bekliyorlar işi ögretmemi gercekten saka gibiler 🤦‍♀️

Kendimi asla savunamiyorum?