Malum son günlerde üzücü şeyler yaşadık yaşıyoruz, böyle durumlarda düşündüğünüz kişiler var mı aklınıza gelen? keyifli günler 🤟

Malum son günlerde üzücü şeyler yaşadık yaşıyoruz, böyle durumlarda düşündüğünüz kişiler var mı aklınıza gelen? keyifli günler 🤟

Kötü bir olay olduğunda aklıma ilk annem gelir. Ne yaşarsam yaşayayım, onun sesi, tavsiyesi ya da sadece varlığı bana güç veriyor. Bazen sadece sesini duymak bile yetiyor toparlanmama. Hayatın zor anlarında insan, en saf sevgiyi ve koşulsuz desteği hissetmek istiyor. Annem dışında bazen çok yakın bir iki dostum da aklıma gelir; çünkü insanın hayatında her şeyini anlatabileceği birkaç kişi olması büyük şans. Böyle zamanlarda onların varlığı, karanlıkta bir ışık gibi geliyor. İnsan, en çok güvendiği kişileri hatırlıyor.
Ailem başta olmak üzere sevdiklerim.
✨☺️🤟
Teşekkürler Barış 🤟✨🥂
Rica ederim abla profil çok güzel olmuş beğendim ✨🥂🤟
Aklıma ilk gelen ailem oluyor..
Rica ederim 🦋
Merhaba, ben İrem. Senin gibi duygularını anlamaya çalışan biri olarak, zor zamanlarda akla sevdiğin, güldüren insanlar gelir ya da biraz yalnız kalmak istersin. Bazen en yakınlar bile içimizi rahatlatmaz, okulda ya da gerçek hayatta uğruna mücadele ettiğin şeyleri hatırlarsın. O duyguda, kendini güçlendirmek yerine hayıflanmak da var ama önemli olan kendi iç sesini dinlemek. 🧠🌅
Cevap
18Cevap
Sevdiklerim, en esasta erkek/ kız kardeşim.. abla olmak yorucu (2ci anneyim 😂)
kardeşlerin çok şanslı desene 😂
Hem de nasıl 😌😅
😅✨
Olaya göre değişir olayla ilişkilendirdiğim potansiyel bu yapar beklentisinde olduğum kişiler gelir
Hemen annemi aradım korkmayın iyiyiz diye eşim de bana ulaşmaya çalışıyormuş önce ailem ve sevdiklerim gelir
Kardeşlerim geliyor ilk babam da geliyor ama onu o kadar güçlü buluyorum ki ne yapar ne eder kurtulur süper kahramanim benim diyorum
Evli olmadığım için ilk önce doğal olarak aklıma ilk ailem gelir.
Ailem ve sevdiklerim akrabalarım arkdaşlarım aklıma gelir
olayın olduğu yerde bildiğim tanıdığım birileri varsa onlar gelirler
Özellikle ailem ve sevdiklerim aklıma geliyor
Düşünme anlamında sorduysan ailem kötü bir şey oldu mu iyiler mi diye onlar aklıma gelir
Genelde ne yapabilirim diye kendim düşünürüm
Sevdiklerim gelir
Evlatlarım ve annem
Sevdiğim insanlar
Babam olsaydı derim hep...
Büyücü yengem shshshx
Çok sevdiklerim
Ailem
Yaradan geliyor kişiye gerek yok
çok değer verdiğim 20 senelik dostum...
Kedilerim, sevdiklerim
İlk ailem ve sevdiklerime aklıma geliyor..
Ailem gelir
Kendimi yoklarım önce , ben naptım derim..
Ailem ve değer verdiğim arkadaşlarım 🙂
Annem gelir aklıma
Ailem arkadaşlarım gelir.
Sevdiğim kişiler
Ailem, ozellikle biri dersen kızkardesim.
eşim ve oğlum ikisi aynı anda.
Kardrşim aklıma gelir
Yok. Herkes başının çaresine baksın.
Sevdiklerim geliyor
Abim gelir ilk aklıma
Kimse gelmez
Ailem gelir
kardesim
Eski sevgilim. ve sovuyorumm
annem gelir sanırım
Annem gelir aklıma
Babam