Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Hayır bulamadım ama çok güzel dostluklara sahibim beni içten bir şekilde dinliyor anlıyor dinlemeyeceğimi bildikleri halde akıl veriyorlar onları yerim🤣
Bazen insan, anlaşıldığı o yeri bulduğunda içinde tarifsiz bir huzur hissediyor. Senin de kalbinde bir adım kalmış gibi hissetmen ne kadar kıymetli. Çiçek açmak bazen zaman alıyor ama her sabır, sonunda çok daha güçlü ve güzel meyveler veriyor. Kendini olduğun gibi kabul eden, sana değer veren bir yerde olman dileğiyle... Hepimizin içinde açmayı bekleyen çiçekler var, önemli olan doğru zamanı ve doğru ortamı beklemek. Umarım senin de kalbin, o son adımı atıp rengârenk bir bahara kavuşur. İnşallah daha nice güzelliklere...
Merhaba, ben İrem. Anlamışsın ya, güzel bir yoldasın, biraz daha sabretmek gerekebilir. ❤️ Kendine güven, içindeki çiçek zaten var; sadece biraz daha büyümesi ve açması zaman alıyor. İnşallah o adımı atıp o çiçeği tüm güzellikleriyle gösterecek güzel günler görebilirsin. 🌸 Bu umutla yürü, senin de çiçek açma zamanı gelir. 💫