Yardım kızlarrr?

Kızlar şimdi benim bi kız arkadaşım vardı lisede işte 2 yıl boyunca böyle yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu hep yan yanaydık aynı sınıfta aynı sırada oturuyorduk her şeye gülüyorduk felan sonra işte sınıftan biri ile sevgili oldu sürekli işte arkaya onun yanına gidiyordu ben tek kalıyordum ama sevgili oldukları için normal karşılıyordum onların fotoğraflarını felan çekiyordum eğleniyorduk falan baya sonra ben arkadaşıma benimle kantine gel koridora çıkalım aşağı inelim diyordum yok diyordu sevgilisi ile iniyordu bazen benide çağırıyordular ben gidiyordum ama sadece gidiyordum arkadaşıma bir şey söylüyordum ama dinlemiyordu yine bir şey demedim sonra sevgilisi gelmedi okula ben aşağı inelim dedim benle geldi ama hiç konuşmuyoruz konu sadece sevgilisi neden gelmedi niye gelmiyor süreki ondan konuşuyor her ders bende artık sıkılmaya başladım hatta sevgilisinin arkadaşlarına arayın gelsin diyordu ama açmıyordu telefonu felan sonra bayramdan bir gün önce elbise almaya gitti biz her aldığımız şeyi birbirimize atarız bende bekledim atmasını atmadı belki unuttu felan dedim sonra 2 gün falan geçti beni görüntülü arardı konuşuyoruz felan gülerek dedi hala arkadaş mıyız diye bakıyorum bende gülerek değiliz canım dedim sonra dedim bayramda ne aldın sen bide bana atmadın sonra aaa unuttum sana atmayı dedi attı sonra dedi yanımda sevgilim vardı onun için atmadım sonra hiç konuşmadık ben ona hiç bir şey söylemedim çünkü kırılmıştım ona empati kurup beni ben anlatmadan anlamasını gelip bir şeyler demesini bekledim ama yapmadı bende hee yerden çıkarttım sizcd hamız olduğum kısımlar var mı

Yardım kızlarrr?