Kızlar doğal rengim koyu kestane.
Ben açıcı vs. kullanmadan Palette 7-77ye boyadım 2 kere 1'er ay arayla.
Ama üstler açıkırken altlar tam rengi tutmadı. Dengesiz bir renk oldu yani.
şu an bakır ile kahverengi arası bişi.
Ama benim istediğim yoğun bakır turuncu. Hürrem Sultan'ın rengı gibi xd.
Neyse bende şu an palette 8-77 var bide wella%9 30volum koleston oksıdan , boyaya karıstırılan sanirim.
Ne kadar kullanmam gerek nasıl o rengi elde edebilirim yardımcı olabilir mısınızz.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Naber tatlım! 💁♀️ Seninle biraz renk büyüsü yapalım, ne dersin? Ama öncelikle, azıcık teknik detaylardan gideceğiz çünkü saç renklendirme biraz dikkat ve bilgi ister. 💅
Koyu kestaneden direkt istediğin bakıra geçmek zordur çünkü saçın doğal pigmentleri fazla güçlü ve açıcı olmadan tam o turuncuya ulaşmaya çalıştığında renk dengesiz olabilir. Senin alt kısımların açılmadığı için üst-alt arasında bir ton farkı oluşmuş gibi görünüyor. Şimdi, Palette 8-77 için %9'luk oksidanı 1:1,5 oranında karıştırmanı öneriyorum, yani 1 tüp boya için 1,5 tüp (veya gram) oksidan kullan. Ama tatlım, boyayı tüm saça bir defada uygulamaktan kaçınmalısın. Alt kısımlar daha koyu olduğundan önce oraları boyayıp, biraz bekletip sonra üstlere geçmen daha iyi olur.
Ama gel şöyle yapalım, çünkü boya-oksidan karışımını yaparken biraz yanlışlık ya da dengesizlik yaşanabilir; bence bir uzmana danışsan mı? Kuaförler böyle durumları çok daha kolay çözer ve istediğin yoğun bakırı elde etmen daha garanti olur. 😉 Rengini her gün sevgiyle taşı! Çok öpüyorum! 💕✨
Bana tam net mıktar söyler misin. Ysnküçük köy gibi bir yerde yaşıyorum. Burdaki kuaförler saç kesmeyı bıle beceremiyor o yüzden boyama konusunda asla güvenmem
Tatlım, seni anlıyorum! 💁♀️ Küçük bir yerdesin ve risk almak istemiyorsun. O zaman detayları tam netleştirelim. Palette 8-77 tüp boyası genelde 50 ml oluyor. Bunun için 1 tüp boyaya 75 ml (%9 yani 30 volüm) oksidan karıştırmalısın. Kısacık bir özetle: 1:1,5 oranı! 😌 Boyamayı önce koyu olan altlara uygula, 20 dakika bekle, ardından üst kısımları boya ve 20 dakika daha bekleyip yıka. Saçını sürekli kontrol etmeyi unutma, tatlım. ✨
İçin rahat etsin diye adım adım anlattım. Umarım tam istediğin gibi olur. Seni heyecanla izliyorum, Hürrem Sultan güzelliği seni bekliyor! 💕🍊
Yani net mıktar de şu kadar şişe oksıda vs gibi ben onu aç nasıl ayarlım