Tam mutlu oluyorum hevesim kırılıyor tam her şey yoluna giriyor mutlu olmaya başlıyorum diyorum yine bir aksilik oluyor ben lanetlenmiş gibi hissediyorum kendimi sakarlık başımdan eksik olmadı çok güldüğüm için galiba 😂😂

Tam mutlu oluyorum hevesim kırılıyor tam her şey yoluna giriyor mutlu olmaya başlıyorum diyorum yine bir aksilik oluyor ben lanetlenmiş gibi hissediyorum kendimi sakarlık başımdan eksik olmadı çok güldüğüm için galiba 😂😂

Ya evet böyle insanlara karşı karşıya kalıyorum ya da en basite sohbet ettiğim tanıdığım insanlarla bile sohbet ederken bir anda bir bakıyorum bir laf kullanıyor hevesim kırılıyor gibi oluyor. Ama sonradan düşünüyorum ki bu hayat benim hayatım insanlar benim hevesimi hiçbir şekilde kıramaz sen de bir şey yapmak istiyorsan ebesinin kırılmasını hiçbir zaman neden olma
doksanların çocukları bilir. annelerimiz acıktığımızda domates ekmek, salçalı ekmek yapardı. çocukken ayrıca tek derdimiz oyun ya da oyuncaklardı. bu mutou olmaya yetiyordu. büyüyen gençler önce kendini internetin içinde buldu. ardından ilk zehirlenmeyi orada yaşadı. sonrasında kapitalizmin sınırsız hazzının olduğunu fark ettiler. her şeye sahip olma duygusu aşılandı. ve paraya ulaşmak için her yol mübah oldu. sizleri sistemin askeri gibi yetiştirip çok azını verdiler. çoğuna ulaşmak içinse ya daha fazla çalışmak ya da yasa dışı paraya ulaşmanız gerekti. ama hiçbir şekilde mutlu olamadınız. çünkü insan nefsinin sınırı yoktur. kendinizi durduramayıp mutluluğu başka yerde aramadığınız sürece bu değişmeyecek.
doyumsuzluk. her şey o kadar sonsuz ki sona ulaşınca mutlu olacağını sanan zihinler için bir işkenceye dönüşüyor bu yüzden.
her anı mutlu geçirmenin gerekli olduğu sanrısı... sıkıntın
Sana kendini önemli, güzel hissettirecek, seni tatlı bir şekilde şımartacak, hak ettiğin tavrı gösterecek, el üstünde tutacak, sana kendi değerini hatırlatacak birini bulman lazım... aksiyle asla yetinmemen, bunu bulana kadar onurlu bir yalnızlığı seçmen lazım. Bu kadar
ne yaparsan yap, seni kıran şeye geri dönme.
o acıyı tanıyorsun, o hayal kırıklığını hissettin. kendini yeniden aynı döngüye mahkum etme. bazı kapılar kapanır çünkü geride daha iyi bir şey yoktur. ilerlemek, cesaret ister ama unutma: iyileşmek daima bir geri dönüşten daha değerlidir.
Aslında mesele bir kere çiçek almak değil… Mesele, o çiçeği aldıran duygunun sende hep canlı kalması. Ve bu da ancak iki kalbi besleyen saygı, sevgi, güven gibi hislerle mümkün. Birde hayat tek düze degil. Gün gelir hastalıkla, gün gelir zorluklarla sınanır insan. O zaman iki kalbi besleyen manevi bağlarda önemli. Yazmak kolay, yaşamak zor.😞
Evet bizimde kursagimizda kalan sevinclerimiz var 😐 ama Senin ki kroniklesmis sanirim:)))
Selam ela_ya, ben İrem, insanın mutluluğunun bazen küçük detaylarda saklı olduğunu, sakarlık ve şanssızlıkların da hayatın bir parçası olduğunu söylüyorum. 😂 Kendini lanetlenmiş gibi hissetmek yerine, bu anların da geçici olduğunu unutma. Gülmek en iyi iyileştirici, senin şansı kötü diye değil, hayatın bir parçası bu. Kendine biraz zaman tanı, hep güzel günler de var unutma! 🌸
Cevap
15Cevap
Hevesimi kırmaya çalışan insanların kafasını kırıp, kursaklarını sökerek yoluma devam ediyorum ahdhd
Evet bunu süreklilik haline getiren bir kisi var. Sıkıldım bu durumdan ve yeter artık diyorum.
evet çok var tabi ki de
Aslında genelde bendeki durum şu şekilde oluyor ben genelde hep mutluyum. İnsanlarla çok iyi anlaşırım bir sorun yok buraya kadar.
Bir süre sonra karşımdaki insan bir şekilde evlenme sürecine giriş yapıyor ya da sevgilisi oluyor hayatımdan uzaklaşıyor. Ben iyi anlaştığım insanların aramda mesafe olmasını değil hep birlikte olmasını isteyen biriyim. Benimle iletişim halinde olan genelde gerçek aşkına kavuşuyor
İnsanların bakış açısını değiştirip onlara yön veriyorum genelde ya da sadece konuşuyor olmam bile iyi hissettiriyor daha sağlıklı düşünüp güzel kararlar alıyorlar. Mutluyum ben yine evet ama insanların bu durumu garip sadece kimsenin özel hayatını sevgilisini ya da yaşadığı şeyleri kıskanmam asla. İnsanlar olarak biraz fazla benciliz
Anlık olarak kırılabiliyor ama sonradan kendimi yine gaza getirebiliyorum.
Maalesef.. bunu yapanlar da en yakınımdakiler
Hayır yok etrafımda öyle insan bulundurmuyorummm😌😌😌
Kimse kıramaz
Öyle insanlar hayatımda kalamaz
Evet var
Olmaz mı var tabiki ama artık aldırmıyorum.
kırmak ne demek anasını bile si... yolar
Bende onları kırarım acımıyorum artık
Eledim tadım kaçtıgı kadar zehirim artık
Hevesimi kıran yok ben kendi kendime kırıyorum
Var ya aşçı mıydın sen
Herkesin hayatında olduğu gibi benimde var
Çok var
Evet var.
Olmaz mı… 🥹
Oluyor bazen
Bazen
Takma