AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
mecbur bırakılmıştır dedin ya orada bitti zaten :)
hep bir boynu büyüklük hep bir mağdurum da mağdurum rolleri...
olmaz olmaz deme hiç olmaz olmaz .. insanları bakir dul diye ayırmak bence gereksiz..
bağnaz düşüncedeki topluma nasıl böyle bir fikri aşılayabiliriz ki?_Nefes_ in ellerine sağlık.cevaplarını çok beğeniyorum.yazısı da güzel olmuş.
şuan erkekler kendilerini anlayabilecek kadınlara ihtiyac duyuyorlar.tabikii de buna dayanarakda evlenmiş ama mutsuz olmuş ne istediği bir bayanla olabilicek herşeye gözü kapalı gidiyorlar.!
Kendim bu durumu yaşadım. Eşim daha önce hiç evlenmemiş ben ise evlenip ayrılmış 2 çocuğu olan bir bayanım. Şimdiki eşim ile çok mutluyuz çok şükür. Önemli olan anlaşmak mutlu olmak. Biz verdiğimiz karar ile çok mutluyuz.
Hakkında hadis var millet. Boşa tartışılıyor.
Kız tatlıdır demiş hz. Muhammed. Tercihinizin ilkini ilkyen yana kullanmamızı tavsiye etmiştir. ve 2. Den yana yapan kişinin gerekçelerini dinledikten sonra o kişiyi takdir etmiştir.
Ailesinin rızasını aldıysa evlenmesinde sakınca yok bence.
Sıkıntını sıkıntı verenlerle paylaşsan da, burada iki de bir güncelleme ile karşı karşıya kalmasam olmaz mı?
beni engellediği için yazamadım ben de güncel yapmak zorunda kaldım . peki yapmam birdaha
Her kuş kendi cinsi ile uçar. Bekar bir kadının etrafında bekar erkekler dururken dul ve çocuklu bir erkek ile evlenmesi herşeyden önce kendine karşı saygı duymadığını düşündürür.
peygamber efendiimiz sahiplenmek için evlendi hz.haticeyle.. ayrıca dul yazmanı hoş karşılamadım,çok kaba saba boşanmış bir bayan yazabilirdin.
Zor durum dur tahmin ediyorum ama eğer onu göze alabiliyosa yarıda bırakmamali eğer korkuyosa ailesindenhiç elini tutmamali..
kişisel görüştür yadırganamaz. eğer hayatımın kadınıysa evlenmemek için nedenim yok.
Helaliyle evlenmiş ayrılmış önemli olan anlaşabilmek bence toplumun bu tabuları yıkması gerek..
Sorumda görüş paylaşır mısınız
Dul kadınla iyice tanımadan evlenmeyin acele etmeyin
Iki gönül bir olduktan sonra gerisi malûm.
peki o kadın hz Hatice gibi mi ki
Boşanma sebebi cok önemli her dulla evlenılmemelii
Cok doğru
Evlenıp ayrılmısa dul denmezz!!!
iki kişi birbirini seviyorsa hiç farketmez.
güncellemeye bravo demek isterim
Evlenmelidir.Hem kıymet bilir.
Aman ya evlensin ne olacakk
Aynen ya evlenilsin tabi aynı konu benım başımda napcam bilmiyorum ailem den de vazgeçmem sevdiğim adamdan da
elalemın kullanıp attığı kadınla evlenmem ben
Elalemin kullanıp attığı böyle bir ifade biçimi olur mu lan ne zihniyetsin adamsın sen ya
Zaten sizin gibiler hep büyük konuşurlar
tabi evlenmeli yaa ben seve seve evlenirim
aşk bütün sorunları aşmalarına yardımcı olur.
severse nden olmasın sacmalamyın
farklı bakış acıları
ben evlenemem
evlenmem de düğün bile yapanı gördüm
bekar bi kız dul bi erkekle evlendi gecen hafta.
@Semasdewlk yıllar sonra nerden buldun bu cevabı
Evlenebilir neden olmasin.
dul olmak suc degıl!
dul ne demek?
Eşi ölmüş veya eşinden boşanmış (kadın veya erkek)
işte ben onlara bekar diyorum..dul diyince ..fahişe der gibi yaftalıyoruz ,özellikle kadınları..hiç kimse sonunda ne olcağını bilmior..hiç kimse sonradan ayrılırız ya da eşim ölür diye de evlenmiyor..insanlar biraz kendilerini x kişinin yerine koymayı öğrenmeli..an meselesi ,her şey hem de..
işin kötü yanı dulluk sadece kadınlara has birşeymiş gibi görülüyor. dul erkek diyeni görmedim hiç . bekar erkek diyorlar..
bu yaklaşımı yine kadın değiştirebilir..biz kendimizi nasıl görürsek yansımasını toplumda görürüz..
yooo ben her daim dulum diyorum sorun yok
Ailesinin kesinlikle razı olacağını sanmıyorum
sevgi aşk varsa herşey olur.
Gönlünü dinlemeli insan töreleri degil
çünkü ben öyle birşey istiyorum
Öncelikle merhaba
evlenebilir
Bana fark etmez
evlenebilir
örnekleri var
neden olmasın ki
Seviyorsa tabiki