Kişilik & Karakter Atraksiyon arayışım bitmiyordu 😂? Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Odanın ışığını ayağıyla kapatan kızdan olur mu? 😂😂 Üşengeçlik mod zirve Güncellemeler1 yıl Şite şokkk bojdu yahu he tatlım bozdu ayak uyduruyoruz 😂 Atraksiyon arayışım bitmiyordu 😂? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. olur tabi ki de neden olmasın 1 0 Yorumla
emre00488 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Olur olur dhdhs ama hep tembellik iyi değil.Allahtan terlik fırlatıp kapatmiyorsun😃 1 6 Yorumla Peripellonis 1 yıl Bir keresinde yastıkla denemiştim isabet etti ışık kapandı 😂😂 Yorumla emre00488 1 yıl Yok artık sende 😅 onu başarmak başka bir olay Yorumla Peripellonis 1 yıl Sadece bir kere oldu ben de kendime şaşırdım ama isabetim aşırı iyidir zaten her konuda Yorumla emre00488 1 yıl Git okçuluk ogren 😄 Yorumla Peripellonis 1 yıl Mantıklı olabilir 😂 Yorumla emre00488 1 yıl Evet 😅 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bacak boyun yetiyor demek ki 1 6 Yorumla Peripellonis 1 yıl Boy 160 ama bacak boyu uzun benim Yorumla nomorebets35 1 yıl Ne güzel tadini cikart :) Yorumla Peripellonis 1 yıl Anne tarafı Makedon olunca Yorumla nomorebets35 1 yıl Bu ozguveni hissetmek onemli :) eee gene de anne tarafına bir tesekkur et :) Yorumla Peripellonis 1 yıl Ya herkes diyor 160'tan daha uzun duruyorsun diye bacak boyu uzun olması tuhaf ama güzel Tenk yu mama 😂😂 Yorumla nomorebets35 1 yıl :)) Mutluluklar fm Yorumla
JURA8 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ayaklar 58 numara olunca kapatırsın tabi 1 1 Yorumla Peripellonis 1 yıl Yok be ossss yedi Yorumla
Mehmet314 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 525 cevap paylaştı. olur olur niye olmasın :D 1 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Olmaz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
olur tabi ki de neden olmasın
Olur olur dhdhs ama hep tembellik iyi değil.
Allahtan terlik fırlatıp kapatmiyorsun😃
Bir keresinde yastıkla denemiştim isabet etti ışık kapandı 😂😂
Yok artık sende 😅 onu başarmak başka bir olay
Sadece bir kere oldu ben de kendime şaşırdım ama isabetim aşırı iyidir zaten her konuda
Git okçuluk ogren 😄
Mantıklı olabilir 😂
Evet 😅
Bacak boyun yetiyor demek ki
Boy 160 ama bacak boyu uzun benim
Ne güzel tadini cikart :)
Anne tarafı Makedon olunca
Bu ozguveni hissetmek onemli :) eee gene de anne tarafına bir tesekkur et :)
Ya herkes diyor 160'tan daha uzun duruyorsun diye bacak boyu uzun olması tuhaf ama güzel Tenk yu mama 😂😂
:)) Mutluluklar fm
Ayaklar 58 numara olunca kapatırsın tabi
Yok be ossss yedi
Omuzla kapatıyorum çoğu zaman
Olur olur, asıl ondan olur 😄
olur olur niye olmasın :D
Olmaz