Çok çaresizim eşim ailem kimse beni anlamıyor hayatım günden güne kötüye gidiyor telefonda hoca arıyorum resmen kimse götürmüyor sürekli saçma sapan rüyalar görüyorum eski sevgilimi görüyorum beni öptüğünu biseyler imzalattigini 😔 kendisinden nefret ederdim içime bı özlem kaplıyor panik atak yaşıyorum kınalar ile uyanıyorum göğüs daralması bunalma sırtımda tam göğüs bolgemd bir şey dolaşıyor hissi evde yanlız kalamıyorum kardeşimi çağırdım karanlıktan korkma biri takip ediyor hissi 😭 çok çaresizim cokk. Napicami bilmiyorum hoca bulamadım doğru düzgün doktorlar birşeyin yok diyor gitmediğim bölüm kalmadı bı anda hayatım. alt üst oldu
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Derdinin dermanı daha büyük dertlerle karşılaşmandır , ben de eskiden derdim var sanırdım herkesin içinde dayak yedim ameliyatlık oldum sevdiğim tüm kızlardan red yedim dışlandım ta ki 6 Şubat günü depremde tüm mahallemiz yok olurken ve sevdiğimiz insanların bir kısmı ölmüşken yağmur altında insan cesetleri görüyorsun en yakınlarının cesetleri gözlerinin önünde her gün kabus görüyorsun ve evini kaybetmişsin her gün farelerle dolu pis bir evde yaşamak zorundasın beş parasızsın aç ve susuzsun su yok elektrik yok internet her zaman yok , sonra dert sandığım şeylerin lütuf olduğunu ve şükretmem gerektiğini anladım
Ayrıca yıllardır OKB tedavisi görüyorum ve hayatta hep kaybettim
Yaa cok geçmiş olsun bizde derdimiz var sanıyoruz gerçekten 😔em Eşim deprem bölgesindeydi daha 2 haftalık bebeğimiz vardı yanlız başımıza kaldık bebeğimle kar kış kıyametti ortalık 😔 Malatyadsydi gönüllü gitti
Bu arada o göğüs daralması bende de var yıllardır ve hocaya da gittim çözümü kesinlikle şükretmek ve halinden memnun olmak
Çok geçmiş olsun güzel kardeşim Rabbim bir an önce bütün acılarını unuttursun sana
Bende farklı şeyler de var kardeşim 😔
Umarım unuturuz ama cidden dert sandığımız şey dert bile değilmiş son model arabaların evlerin 3 milyon liralık dairelerin içinden çıkardığımız cesetleri görünce anladım hiç bir derdim yokmus meger
Ben telefonda görünce mahfoldum eşim Malatya'dan geldi kaç gün yemek yiyemedi üzeri ceset korkuyordu 😔 kamuflajlarindan arindaramadim o kokuyu en son attık çöpe herseyi
Sağlık problemleri ruhani sıkıntılar hepsinin çözümü geçmiş travmaları unutmanın tek yolu Allah'a teslim olmak ona %100 güvenmek ve şükretmekdir Rabbim şifa versin sana
Sağol güzel kardeşim namazlarımı kılıyorum hamdolsun Rabbim beni huzuruna kabul etti
Şeytanlar ve nefis bizim en büyük düşmanımız şeytanlar derken sadece göremediğin elle tutamadığın soyut varlıklardan bahsetmiyorum,. kötülüğe hizmet eden her şey şeytandır bu bir bilgisayar oyunu dahi olabilir bir insan ya da düşünce akımı, yapmamız gereken bu iki düşmana karşı her an tetikte olmak mutsuz olmamızın sebebi kendimizi %10 manada Rabbe teslim etmemek
Gerçekten öyle günde 1 saat namaza ayirmiyoruz ama başka şeylere hep vaktimiz var
Maddeye bağlanma evindeki fazla eşyaları at evini her gün havalandır mümkünse adaçayı tütsüsü yap , geçmiş karmalarından temizlen , ha birde nazara geliyor olabilirsiniz sosyal medyada dışarıda kendi hayatınızdan çok söz etmeyin
Hoca çare olmaz