O konu bi kız Gotik olduğu için DEĞİLDİR ! Erkekler o tip kızları daha doğal ve kendini bi b0k zannetmediği , dünyanın sahibi prenses zannetmediği ve insan gibi "doğal" takıldıkları için seviyor olabilirler (Genelleme yapılamaz) O tip kızların aklı diğer soytarılar gibi moda magazinde değil.. akılları sosyete hayatı yaşamakta olan soytarılardan bıkmışş usanmış durumda erkekler.. EKONOMİSİ BİTİK BATIK ülkede hayatlarının anlamı sadece süper güzel görünmek için PARA HARCAMAK olan ama BEYNİ BOŞ olan kadınların sayısı hızla artıyor. Gotik dediğiniz tipler yine diğer süslü kaa*şarlara göre daha akıllı zeki beyni yerinde olan tipler oluyorlar (genelde, hepsi değil) aklı beyni olan hiçbir erkek çok güzel ama "gerriiizeekalı" bir kızı yanında istemez. Dışarıdan çok güzel görünenler bu ülkede nedense gerriiizeekalı çıkıyorlar, beyni boş insanlığını kaybetmiş şımarık egolu narsist ev dışarıdan güzel gözüküyorlar, aldatıcı bir durum. KADINLAR HALAA ANLAYAMADILAR ve ÖĞRENEMEDİLER !!! biz kadınları elbisesine göre seçmeyiz ! , kadınlar sürekli pahalı eengüzel elbiseleri giyip hava atma derdindeler.. sanırım bunu nalmaıyorlar anlayamıyorlar? Beyni olan bir erkek kadını elbisesine göre aslaaa seçmez! Tabiii ben bu durumu gerçek sosyal hayattta tanışmaya göre anlatıyorum. Artık NORMAL insan sayısı hızla azalıyor, kadınlar kendilerini süsleyip püsleyip en güzel resimlerini çekil sosyal medya internet üzerinden KOLAYCA erkek buldukları için artık hiçbirşeyin anlamı ve önemi kalmadı (ahir zamanın sonuna dorğu gidiyoruz) insanlar ahlaklarını dinlerini imanlarını kaybediyor şeytan işi modern çok medeni dinsiz kapitalist şehir hayatlarını yaşarker. Neyse bu ayrı uzun ve çok derin bir konu biz konuya başa dönelim.. Aslında olay Gotik olmak falan değil, doğal olmak ! insan olmak ve sosyal hayatta "yüzyüze" insan gibi iletişim kurabilmek. Bu soruyu soran sende anlayamamışsın? .. Neyi mi? Erkekler Gotik kızları değil onların "doğal" oluşlarını seviyor olabilirler, en yukarı yazdım hiçbir erkek kendisini prenses sana , kendisini göklerd eulaşılmaz gören kibirli ukala şımarık egolu narsist kadınların
İS-TE-Mi-YOR ! NET = İS-TE-Mi-YOR ! neden isteyelim ki? Aklı olan hangi erkek kendini beğenmiş , sosyeteler gibi gereksiz paralar harcayıp , "doğal" normal dEĞİL ! zengin hayatlar yaşamaya çalışan aklı parada , zenginlikte magazinde şeytan işi modada olan kadını sever? neden sevsin.. Kadınlar çok güzel giyinerek , çok mükemmel olmay çalışarak , sürekli kusursuzluğu hedefleyerek aslında düzgün erkekleri kendilerinden UZAKLAŞTIRIYORLAR, farkında değiller :-) IQ problemi bu.. Ben ve pek çok erkek arkadaşım ve şimdiye kadar tanıdığım %95 erkekler şöyle düşünüyoruz ve genelde erkeklerde böyle düşünürler == Bir kadın çok mükemmel olmay açalışıyorsa , çok pahalı elbiseler giyip çok pahalı mekanlara takılma hedefindeyse , süpe rkusursuz görünmeye çalışıyorsa , "DOĞLA DEĞİLSE" kendi olamıyor , TVde dizilerde filmlerde gördüğü film yıldızı ünlü tiplere benzemeye çalışıyorsa o kadın ZARA KADINDIR , düzgün bir insan değildir, kişiliği bozuktur ve bir erkek öyle bir kadınlar görüşürse kendisine faydadan ÇOK ZARAR GETİRiR O KADIN. O kadının hayattan beklentisi sosyete olmaktır, sürekli para harcamak, sürekli kuaförler, güzellik malzemeleri vs vs.. ZARAR üstüen ZARAR , peki ama bu kadınlardan bazıları genel %95 erkekleri değil %5 erkekleri buluyorlar onlarda birileriyle geziyorlar diyecektir bazı kadınlar :-) (merak edene sormadan ben söyliyim) %5 erkeklerde bu süslü kadınların ne mal olduklarını farkederler ama onların derdi KISA SÜRELİ TAKILMAKTIR , yüzsüzdürler kovsan gitmez yüzüne tükürsen yağmur yağıyor ne güzel der, alkolkolik gece hayatına takılan sürekli gülüp sırıtıp espriler yapan hiçbir ciddiyeti olmayan abuk sabuk erkeklerdir bu tip erkekler, dini imanı olmayan hayat macı kısa süreli takılıp her kadınlar yatıp kalkmak olan git deyince gitmeyen yüzsüz iittler.. Kadınların çoğu kendileri tanışmak için hiçbir çaba göstermedikleri için genelde bu tipleri kendilerine çekerler. Düzgün bir erkek önce uzaktan hoşlandığı kadına bakar ve şöyle düşünür = " acaba sevgilisi var mı? evli mi? sözlü mü? ya da benden hoşlanır mı?" ama YALAN UYDURMA SENARYO dizilerde filmlerde ise kadınlar kandırılır ve bunun tam tersi gösterilir. Erkekler YÜZSÜZZ İTTT Kööppek gibi onursuz gurursuzca utaanmazca gelip ZORLA kadınlarla tanışmaya çalışırlar ve kovsalar gitmez :-)) Bu yazıyı okuyan ve beyni olan kadınlar !!! Arkadaşlar sizin beyniniz bu olayı onaylıyor mu? Senin hiçbir çaban yok tanışmak için ama o erkek ZORLA senke tanışmak için kendini yırtıyor :-)) KOMEDİ !!! böyle bir şey YOK Hgerçek hayatta ! Kimse istenmediğiy erde ZORLA durmaz. Düzgün bir erkek hiç durmaz. Gerçek sosyal hayatta 2 insanın birbiriyle tanışması için iki tarafında çabalaması kadınında erkeğe 1 yeşil ışık yakması gerekir ki erkek anlasın ve gelip senle tanışsın.. Fakat gerçek hayatta beyni aklı olmayan çoğu kadın neyapıyor? erkeğe küfreder gibi bakıyor , hatta bakıyor diye "abazaaya bak bakıp duruyor" diyor.. Bu ülkede Kadınlarda büyük ARIZALAR KİBİR EGO NARSİSTLİK ve KENDİNİ beğenmişlik var. Düzgün bir erkek hoşlanıyorsa önce sana uzaktan bakar ve bir çaba bekler Sen insansan sendende bir çaba görmek ister.. Sen belki evlisin ya da sevgilin var başkasıyla tanışmak istemiyorsun? neden ZORLA gelip ZORLA senle tanışsın ZORLA senin peşinden koşsun? böyle beyyinnsizcew mantık dışı bir şey olabilirmi? Bazı akılsızlar eski Türk filmerini izleyiip oradaki sahneler gerçek olacak falan sanıyor.. Arkadaş bu ülkede ZORLA bir kadının peşinden koşan saappııkk taaciizcii vs vs durumuna düşüyor hatta TVlerde durmadan kkaaatil erkek taaciizii erkek saaappııkk erkek diye hakaretler ediyorlar. SİZLER KADINLARI (ÇOĞUNUZ) GERÇEKTEN AŞK SEVGİ ARAMIYORSUNUZ, düzgün erkek kimdir nasıl davranır onu bile bilmiyorsunuz. Oturup MAL gibi bekleyip birde "düzgün" erkekler ZORLA peşinizde koşacak falan sanıyorsunuz. YALAN YANLIŞ işler bunlar. ZORLA peşinden koşan erkek bu ülke gerçekten saapııktır taaciizicidir O %5 KISA SÜREKLİ yatıp kalkmak için görüşenn itttirr.. Sen ona küfretsende yüzüne tükürsende kovsanda hedefine kitlendiği için zorla peşinden koşar, gerçekte ise düzgün bir erkeğe saygısızlık yaparsan sende onla ilgilenmezsen seninde görüşmeye hiçbir çaban yoksa KİMSE İSTENMEDİĞİ YERDE ZORLA durmaz, sen insansında erkek PATLICAN MI? İlişki umzanı pppiiislikk tipleri dinlemeyin arkadaşlar , ilişki umzanı soyytarıların kadınları kandırıyorlar , kadınlara duymak istedikleri PEMPE YALANLARI söylüyorlar. Sevmeye tanışmaya görüşmey çabası olmayan bir kadını bu zamanda hiçbr düzgün erkek sevmeyecek tam tersi kaçacaktır uzaklaşacaktır. Bu zamand aen kötü kadın kendini göklerde erişilmez gören , hatta şirrler yazıp ben denizin okyanuzun dibinde inciyim , beni nefesi yeten kurtarsın falan ZRIVALAYAN AKIL HASTALARINA düzgün hiçbir erkek gelemiyor ama denizaltıya binmiş inci avcısı inci ticareti yapan pisslik SAPIIKLAR toplayıp uygun fiyata satıyorlar :-)) Senle tanışmak isteyen erkeğe ulaşılmaz olursan tanışmay çaban yoksa , seni gelip ZORLA %5 lik sapııklar bulur hayatını mahvedip giderler (ilişki uzmanlarına göre bu zorla gelip istenmediği yerde duran saapıılar cesur erkeklermiş, seven her erkek cesurdur ama sen o erkeğe elektrik veriyormusun ona 1 işaret veriyormusun senle tanışması için? HAYIR.. ozaman senin tanışmaya çaban yokkken sende ona bakmıyorsan iliglenmiyorsan çaban yoksa düzgün bi rerkek sana neden niçin gelsin? bu mantık dışı , bunu ancak bu ülkedeki beyni yanık kibirli egolu narsist kadınlar isteyebilirler ve kendi mezarlarını kazarlar) :-) kendi tanışmaya hiçbir çaba göstermeyip , erkek köpppektir zorla peşimizden koşacak diye düşünen beyni yanık çoğu kadının hakettiğide bu zaten.. cesur zannedilen saapııklar. Sen çaba gösterdin, sende geçrek sosyal hayatta hoşlandığın tanışmak istediğin erkeğe baktın ilgilendinde o mu sana gelmedi? Urfada OxFord varda bizmi gitmedik? Genel olarak bizim uzaktan bakıp hoşlansakta gidip tanışmamamızın nedeni karşımızdaki kadının EVLİ olabilme ihtimalidir, ve bir kadın bakan erkekle ilgilenmiyorsa genelde ya EVLİDİR ya da o erkeği BEĞENMEMİŞTİR TANIŞMAK İSTEMİYORDUR. İnsan olanlar için böyle anlaşılır.. %5lik saapıık taccizci hayvan erkekler için ise evli sevgilisi var vs farketmez , bu tipler ahlaksız dinsiz imansızz bar club çocuğu ppiiiçç olarak yaşadıkları için zorla gelip senle tanışacaktır, çünkü bu hareketi her kadına yapıyorlar sana özel değil :-) sen sadece bir sayısın.. bunu nalayacak beyni olan kadınlar çaba göstersinler tanışmaya çabaları olsun, ben evli değilim sevgilim YOK tamam gel benle tanış der gibi ilgilenerek baksınlar erkeğe , yoksa erkek erkek cesurdur ama kendisini isteyene yeşil ışık yakana.. evli ye sevgilisi olan kadına dEĞİL !37 Yorumla- 1 yıl
kitap mi yazdin
- 1 yıl
Abi senin kadın düşmanlığı şaka mı ya
En İyi Cevaplar
Gothic metal dinlediğimiz dönemlerde ülkede Gothic kız nedir bilmezlerdi. Neden seviliyor aslında sebebi şudur ki Gothic kızlar sırf oo tarz buu dur giyiniim diye giyinilecek bir şey değildir. Gothic anlamı aslında Kadınlar için oluşan bir gelenektir. Gothic dönemi kadınların yakıldığı, aşağılandığı, tecavüz edildiği, kız çocuklar doğmasın diye bin türlü işkenceler yapıldığı dönemde kadınların birleşerek bu pislik dünyaya karşıt ve yaşanılan acı kayıpların ve runların kendi bedenlerine yedirerek simsiyah karanlık şekle bürünerek isyanlarını dile getirdiği bir tarz ve harekettir. O sebepten Gothic tarihini bildikçe neden sevildiği de aşikardır. Her kız Gothic olamaz o tarz diye giyinir belki aylar sonra o dark ortam onu boğar o öyle bir ruhta değildir çünkü ruhu ışıldar ama gerçek bir Gothic kız işte o darktır karanlıktır onun için bir tarz değildir yıllar geçse de o tarzını değiştirmez...
00 Yorumla
Vallahi bence erkeklerin gotik kızlara ilgi göstermesinin sebebi biraz gizemli olmalarından kaynaklanıyor olabilir yani o tarzda bir hava var ya başkalarından farklı olmak, özgün olmak falan genelde insanlar sıradışı olanı çekici buluyor. Gotik kızlar genelde daha fazla dikkat çekiyor çünkü normalin dışına çıkıyorlar, farklı bir stil, farklı bir yaşam tarzı. Hem de o tarzda biraz asi bir duruşları da oluyor ki bu da bazı erkekler için cazip olabiliyor. Sonuçta herkes sıradan olandan daha fazlasını görmek istiyor, bu da o gotik kızları daha ilgi çekici kılıyor.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 303 cevap paylaştı.
1 yılCinselliğe aç ergenler sever evet
Onların ihtiyacı cinselliktir bu gotik tarz da asilik gibi durduğundan
Toplumda kadının yeri işte anne olmak bakirelik bilmem ne falan filan şeylerini yıkmak isteyen genelde baskıcı aileden çıkmış kızlar olduğunu düşündüğüm kız life style lı oluşturur kendine erkeklerin de işine gelir yani öyle sanırlar diye yapılıyolar başka bi açıklaması yok
Genel olarak alışılmışın dışında duruyorsan erkekler gözü hep sende olur ama cesaret edemez adım atmaya nerden biliyosun diye sorumayın kdjdj
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben İrem.🌸 Gotik kızlara erkeklerin ilgisi bazen görünüş ve tarz farkıyla ilgilenir, ama herkes öyle değildir. 💀🤷♂️ Bazı erkekler farklı tarzlara ilgilidir, ama hepsi hastalık ya da saplantı değil. Senin tarzın özel ve güzel; bu yüzden ilgi görebilirsin. Unutma, herkesin kendi tarzını sevmesi önemli! 😉✨ Daha detaylı sorularını bekliyorum, gel yine konuşalım!
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
1 yılGotik her kıza ilgi gösterilmiyor. Her erkek de ilgi göstermiyor ayrıca. Kişisel tercihler ve zevkler değişkendir.
66 Yorumla- 1 yıl
Gotik olduğunu çok belli ettin sndknd
- 1 yıl
Nereden pardon
- 1 yıl
Sanki savunurcasına yazmışsın gibi geldi
- 1 yıl
Doğru şekilde okumamışsın o halde.
- 1 yıl
O zaman baby girl olabilirsin , eğlenceli biraz egoist ve narsist , erkekleri pek sevmeyen ya da onları küçük gören falan?
- 1 yıl
Ben bu saydıklarından biri değilim. Fakat sen insanları tanımadan hakkında tahminde bulmaya çalışan gereksizin teki olabilirsin 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u 1 yılilgi göstermem
00 Yorumla
1 yılDikkat çektiği için bakıyorlar bence erkeklerin çoğu kendi nefsine düşkün nefsini doyuruyor mu ona bakarlar şimdiki devirde erkekler kadın dikkat çekerse öyle kadına yöneliyorlar çok güzel olsun olmasin kız istiyor mu istemiyor mu bir şey anlar hissederlerse kızda bu kız beni geri çevirmez düşüncesiyle öyle yakın duruyorlar hiç bir ilgi dikkat çekmeyen kadınlara çok bakmıyorlar baksalar da kızdan yakınlık ilgi görmedikleri için o kıza yönelmiyorlar bir erkeğin kadına yönelmesi kadının kendi elindedir farkındaysanız erkekler bir kadindan bir şeyler hissederse bu kız olur gözüyle öyle yürüyor eğer hissetmezse ne kadar güzel olursa olsun yönelmiyorlar ufak nabzını denerler kizin yüz verecekmi ilgi seviyor mu ilgilenecek mi diye bakarlar eğer vermiyorsa hiç bir şey erkek kendini riske atmak istemez kadının istemeyeceğini anladiginda yönelmez bir kızın sevgilisi olup olmamasi hayatında kızda bitiyor ilk önce kız yakın durursa erkek emin olur hoslanirsa isterse o kıza açılır
14 Yorumla- 1 yıl
@Neva210 evet öyle dediğiniz gibi ama kadından bir ışık da görmek ister yüz verecekmi vermeyecekse kendisini tehlikeye atmaz uğraşmak istemez genelde erkekler kolay ulaşılabilir kızları seviyor onlara yöneliyor
- 1 yıl
@Neva210 haklısın
Kendine saygısı olmayan erkek gotik kız sever. Çünkü ne bakım yapıyorlar, ne bir şey yapıyorlar, her önlerine gelenle yatıyorlar, leş gibi kokuyorlar, pislik içinde yaşıyorlar, bir kıyafeti 1 ay giyiyorlar, bak gotik kelimesini okuyunca bile kokusu geldi... öğk
59 Yorumla- 1 yıl
Hocam hepsi aynı değil ya benim bir ara İzmir'e tatile giderken biriyle tanışmıştım çokta tatlı ve temiz bakımlı bir kızdı 2 ay falan sohbet etmiştik numaraları paylaşmıştık ailesi falanda çok tatlı insanlardı kız sevdiği için metal tarz grupları vs o yüzden öyle takılıyordu ki kıza baya yakışmıştı tatlı bir gotik kızdı sonrasında maalesef anlaşamadık daha da bayramdan bayrama falan konuşup hal hatır sorarız.
1 yılHer erkek değildir. Gotik kız sevenler genelde beyaz ten, koyu renk kombinlerine bitiyor diyeceğim ama giyim tarzları havalı duruyor. Öz güvenli, kendinden emin, mesafeli, gizemli, cicişli bicişli kızlara göre daha ciddi bir duruşları oluyor. Vintage siyah korse giyip, dumanlı göz makyajı yapıp giysen yine dikkat çekersin. O soğuk havanın verdiği bir erişilemez aura var. :)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bu sorudaki bütün görüşler gotikliği bırakmamın sebebi olabilir, sinirlendim gece gece. Sizin ben algılarınızı, ön yargılarınızı, stereotipinizi seviyim. Or**pu veya cinselliğe açık olduğumuzu kim söyledi mk oğulları? Renk tercihimiz mi bizi herkesten aşağılık kılıyor? Derdiniz ne anasını satıyim ya, rahat bırakın lan bizi. Teşhircilik bile yapmıyoruz çoğumuz. Sorudaki görüşleri okuyunca niye rahatça taciz edildiğim çıktı ortaya, belanızı bulun.
20 Yorumla
1 yılBu tarz kızların cinselliğe açık olduğunu filan düşünüyorlardır. Ulaşılabilir kadın kısa süreli ilişki için daha çok tercih edilir.
74 Yorumla- 1 yıl
ulaşılmaz olmak nasıl bir duyğu?
- 1 yıl
@Kafkazlı95 ulaşılmaz kadın diye bir şey yoktur. Nikahsız olmadan ulaşamazsın sadece.
- 1 yıl
nigah oldumu?
- 1 yıl
ne alaka hghg gotik kızlara asıl yakınlaşamazsın soğuk bir havaları var. bence sende imanlı gotik ol ablam pro max ulaşılmaz avrat olursun :D
Gizli Üye(25-29)1 yılNe zaman hafif dozda gotikçe giyinsem (az makyaj, siyah giyim) acayip bir ilgi görüyorum. Cidden bu tarza çok ilgi var, bunu doğrulayabilirim. İlgilenmiyorum diyenlerin çoğu da hafif gotik giyinmiş çekici bir kadın görünce bakıyorlar, bilmiyoruz sanki.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGotiklerden korkuyorlar tam tersi her siyah ruj süren gotik olmuyor erkekler e girl seviyor
322 Yorumla- 1 yıl
Ama bu resimdeki goth değil kiiiii
Cevap sahibi1 yıl@Believer34 gotiğin hası budur
- 1 yıl
Bu olsa olsa HAYALET olur :q
Cevap sahibi1 yıl@Believer34 gotiklik bu işte git araştır
- 1 yıl
Gerek yok @andromedadanbirkiz
Sen öyle diyorsan tamamdır. - 1 yıl
Al sana gotik
- 1 yıl
@TürkKızıyız Evetttt... Bu kesinlikle GOTH
Cevap sahibi1 yıl@Believer34 bu vamp
- 1 yıl
Sayenizde bayağı bir bilgi sahibi oldum yaaa 😃
- 1 yıl
@Believer34 bu goth asıl. arkadaş kendisi sevmediğinden herkes öyle bilsin istiyor :D
- 1 yıl
Arada bıraktınız beni yaa 😃
Cevap sahibi1 yıl@TürkKızıyız gitte gotik tarzın tarihçesine ve alt sınıflarına bak attığın vamp ve metal karışımı
Cevap sahibi1 yıl@Believer34 Karanlığın Kral ve Kraliçelerine Yol Açın, Tüm Gözleri Üzerine Toplayan Gotik Tarz! ↗ Buradan bakabilirsin metal kız yazarsanda yorumdaki şahsın attığı tarzla ne kadar uyuştuğunu gözlemlersin
- 1 yıl
Evet. Şu an sen 1-0 öndesin 🙂
Güzel bir anlatım olmuş orada.
Cevap sahibi1 yıl@Believer34 bu bir yarışma değil bilgi kirliliğini düzelttim metalde deri ve metal detayları gözlerken gotikte dantelli daha romantik farklı yumuşak kumaşlar korselerle romantik bir yaklaşım var.
- 1 yıl
İki tarzda güzel. Göz alıcı. Dikkat çekici.
Cevap sahibi1 yıl@Believer34 öyle birbirinin alt alanları zaten ama günümüzde çoğu tarzı gotikle karıştırıyorlar
- 1 yıl
Sen bayağı bilgilisin. Hiç bu tarzı denedin mi?
Cevap sahibi1 yıl@Believer34 lise zamanlarım öyleydi
- 1 yıl
Bayağı bir havaliymissin lisede o zaman 🙂
Cevap sahibi1 yıl@Believer34 okula okul dışı bir tarzda gitmiyordum ama okul dışı evet
- 1 yıl
Hiç olmazsa istediğin gibi davranmissin
1 yılErkeklerin gotik kızlara ilgi gösterdiklerini zannetmiyorum. Çoğu çok korkutucu duruyor. Ve erkekler de çekiniyor bence ama bazıları var ki. Farklı bir aurasi oluyor. Ve bu aura erkeklere çekici geliyor olması çok normal.
00 Yorumla
1 yılGenelde gotik kızların gereksiz kompleksleri olmuyor. Kendilerini gereksiz yere dizginlemiyorlar. Beğenmediğine beğenmediğin söylüyor, beğendikleriyle de ilişkiye girmekten çekinmiyorlar. Bu rahatlıkları da çekici geliyor
00 Yorumla
1 yılAlışılmışın dışında olduğu için çekici buluyorlardır; başka nedenler de var ama erkeklerin hepsi aynı nedene sahip olduğu için yazma gereği duymuyorum.
10 YorumlaHangi erkeklermiş onlar, ben hiç rastlamadım. Aksine itici geliyor, karanlık geliyor bana böyle tipler. Çevremdeki arkadaşlarım da benzer düşüncede.
20 Yorumla
1 yılHayatı hesapsız kıtapsız haliyle daha uçuk yaşadıklasını düşündürüyorlar çünkü. Yani cinsel anlamda da uçuk olan biri olarak görülüyorlar.
23 Yorumla- 1 yıl
Normal kadınlar ile hayat geçmiyor ki :)
- 1 yıl
@Believer34 normal insan kaldı mı ki? Herkes uçmuş
- 1 yıl
İyi insanlar hala var @saycheeeessseeee
1 yılkim demiş onu yolda görsem sinek ilacı sıkarım :)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı.
1 yılHafif meşrep olduklarını düşünüyorlar, sevişebileceklerini düşünüyorlar.
30 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Toplumda dikkat çektikleri için kadınlara duyulan ilgi ilk onlarda kendini gösteriyor. Sosyal ilüzyon
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılEvrenin bir çeşit yasası bu. Gotiklik, gizem demek. Kara enerji çekicidir. Evrende de karadelikler aynı işlevi görür
10 Yorumla
1 yılBen hic denk gelmedim farkli birsey gorunce cocuk gibi atliyorlar zaten erkolar ondan olabilir
10 YorumlaFarklı oldukları için olabilir bence herkes öyle değildir.
21 Yorumla- 10 ay
T. akipp atar mısın lütfen
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılGotik kız marjinaldir rahattır içine kapanık değildir utangaç değildir 😁 bunlarla alakalı olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla
1 yılSpesifik olarak gotik kizlarla ilgilenmiyorum ama erkek olsun kadin olsun farkli olan her zaman ilgi kaynagi olmustur/olacaktir
00 Yorumla
1 yılerkekler gotik kızları değil e-girl kızları ilgi çekici buluyor gerçek gotik tarza sahip birini görseler ödleri kopar :d
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/mnM2C7TtQykGotik mi? Kofik mi? 😂😂
00 YorumlaGotik kadın/kızlardan Kimi iyi niyetli var kimi ise sürekli bel altı. Dine ilgileri yok ve cinsel konularda açıklar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGorseldeki kadın modelleri son derece aykırı değişik güvensiz itici bir izlenim veriyor bana genelde boyları hobit gibi olur suratları herzaman seytan gibi meymenetsiz durur yani boyle bir kadını sevmem icin benimde boyle bir karakter olmam lazim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaw böyle kelimeleri nereden buluyorsunuz beee? Benim kendi arşivimde bunlar yok. Valla google dan bakıyorum ki neye deniyor diye.
00 YorumlaGotik moruk bu tipse aman gözüm dahi görmesin
10 Yorumla
1 yılErkeklerin 100 de 70 i ruh hastası bilşyosun
12 Yorumla- 1 yıl
@mabelk kadınöarı. bildiğim gibi hemcinslerimi de bilşyorum
Değil. Diğer yandan “ürkütücü bir çekicilik” barındırıyor gibiler.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılİlgimi çekmiyor. Bir insan kendine bunu neden yapar ki?
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılGothic kızlar gerçekten dikkat çekici ilgi gösterilmeyecek gibi değil
00 Yorumla
1 yılGotik kız nedir diye internetten aratım asla ilgi alanıma girmez
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılDeğil tabiki ama tatlı duruyor kimileri, hepsi değil tabi
00 Yorumla
1 yılGenelde herkes kendine göre kendi dengi birine ilgi duyuyor benim gördüğüm.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 849 cevap paylaştı.
1 yılHos gorunuyorlar bnce. Bu begenme ile alakali
00 Yorumla
1 yılgotik kızları sevmiyorum ilgi de göstermiyorum
00 Yorumla
1 yılGörüntü hoş duruyor çünkü. Yakişiklı erkekleri de böyle deneyiz, kızların ilgisini çeker :)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
1 yılİlgi odağı olabilir ama ilgi çekebileceğini düşünmüyorum.
En azından benim tarafımdan.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYa belki hemen çakarim diye genelde bu tip kizlar hemen sevşiyor gibi bi bakiş açisi var da benim hic işim olmaz. Bi insan boyle bi tipi yaninda gezdirir mi ki mk ya
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 638 cevap paylaştı.
1 yılŞahsen ben de o dünyadan biri olduğumu düşündüğüm için seviyorum o tarzı ☺️
013 Yorumla- 1 yıl
Olsun, olmak da zorunda değilsin zaten
- 1 yıl
Cidden hoş bir görünüşleri var.
- 1 yıl
Önemli değil, olsun ☺️
- 1 yıl
Seni de gothic kız yapacağız bu gidişle ☺️
- 1 yıl
Cidden yapalım
- 1 yıl
Gayet kolay 🤗
1 yılBenim de dahil olduğum gruptur, çok asil ve güzel görünüyorlar, n'apalım yapacak bir şey yok?
03 Yorumla- 1 yıl
@Güneş1906 Çok yazık 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılAllahsız ve kşr olduklar icin ama. ben selam bile vermem
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 556 cevap paylaştı. onlar sadece cinsel fantezi olarak çekici geliyor hiç birini alıpta seveyim demiyoruz..
00 Yorumla
1 yılBence çok yakışıyor özellikler beyaz tenliyse
00 Yorumla
1 yılGotik ve balık etli kızlara çünkü onlarınki neon oluyor genelde
00 Yorumla
1 yılBunun sadece erkeklerle sınırlı olduğunu sanmıyorum 🙂
01 Yorumla- 1 yıl
@Katie_Mitchell hahababah
Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Gotik ne ki 😅😂😂 biraz tuhaf geliyor anlamı ne
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Görseldeki kadın hiç hoş değil! 😅
Bende seviyorum da bunu sevmedim! 😅00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBen konuştuğum kızın hastası oluyorum gotik olup olmaması umrumda olmuyor
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Şu makyaj bazı kızlara yakışıyor ilgi görmeleri bu yüzden
00 YorumlaGotik kız hastası değilim ama rastalı olanlara hastayım
00 Yorumla
1 yılGOTH kadınların havası bir başka da o yüzden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu tür kızlar karşı cinsle iletişime açık oluyorlar. Ülkemizde erkekler karşı cinsle doğru dürüst iletişim bile kuramadıklarından böylesini bulunca hele de güzelse ilgi gösteriyor olabilirler.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYok be neyini sevcen bu satanist kılıklı ergenlerin. İsteyende tek gecelik ister
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılpopüler kültürün kölesi olmuşlar gerçek gotik görseler paçalarından akar çişleri kızlarda da bordo ruj süren kendine gotik diyo
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılCinselliğe daha açık olduklarını düşünüyor çoğu ama benimde anlamadığım bir çekicilik var onlarda bazen görüyorum gözümü alamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSiyahın asaletiyle gothic sertliği birleşince ayrı bir hava oluşuyor. Genelde sever erkekler evet. Simsiyah bir kız ilgi çekicidir çoğu zaman.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHastalıktan değil kolay sklebilir duruyolar da ondan🤷♀️
13 Yorumla- 1 yıl
Öyle mi peki
Cevap sahibi1 yıl@TheOneTheyMissed Ne bileyim ben gotik değil gotik de tanımıyorum
- 1 yıl
Bende tanımıyorum yorumuna bakınca bildiği varki yazmış dedim
- Kişilik & Karakter konusunda 444 cevap paylaştı.
1 yılBen de erkek olsam gotik bir kıza ilgi gösterirdim
00 Yorumla - Devamını Gör (128)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne