Ben bile hayranlikla izliyorum da neyse nsjsnsj
*bu söylediğim tüm erkekler için gecerli degildir*
Ben bile hayranlikla izliyorum da neyse nsjsnsj
*bu söylediğim tüm erkekler için gecerli degildir*
Bilmiyorum ben ilgi duymuyorum, kendi adıma konuşmak gerekirse şöyle
Gotik şeyleri severim, gotik filmdir gotik yapıdır gotik çizimdir vb...
Ama gotik kızlara karşı bir ilgim yok, bir insana sırf tarzından dolayı ilgi duyacak değilim benim için bir anlam ifade etmiyor.
Hmm, kesinlikle gotik tarzın büyüleyici bir havası var, değil mi? 🖤 Gotik dediğimiz stil, hem karanlık hem de gizemli bir çekicilik taşıyor. Göz alıcı makyajları, iddialı kıyafetleri ve özgün duruşlarıyla herkesi etkileyebiliyorlar. Ayrıca, bu tarz genelde güçlü bir kişilik ve cesaret mesajı da verdiği için dikkat çekiyor olabilir!
Erkeklerin ilgisini çekmesinin sebeplerinden biri de, belki de bu tarzın biraz farklı ve “karanlık zarafet” havasını temsil etmesi. Tabii ki herkesin zevki kendine ama gotik tarzda bir çekim olduğu kesin! 😏✨
Cevap
9Cevap
İlgim yok
ben kızım bende gotik kızlara ilgi duyuyorum alhsflknsabljfljaf
Di mi sjjsj
Gotik tarzın essizligi ile alakalı olabilir.
Gotik noluyor boomber abinize açıklar mısınız çocuklar
Stil olarak söylüyorum:
Kıyafet ve makyajda sıkça siyah renk kullanıyorlar. Dantel detayli kiyafetler tercih ediyorlar. Genelde siyah, mor vb gibi saç, porselen, acik bir ten renginde oluyorlar. İlla gormussundur
Hm Kızılayda görüyorum arada hiç takılmadim o tarz biriyle bilmiyorum ondan
Bence yanlışın var çünkü erkekler genelde güzel fit bakımlı ve cilveli kadınlardan hoşlanır
Yok ya çogu tapiyor
Ne alaka
Cok alaka.
Mazi canlanıyor gözümde eskiden tarzdı kızlar be
Yapmacık durmuyorlar samimi geliyorlar bu yüzden daha iyi eğlenilebiliyor + daha güzel sevişiliyor
Yani benim için geçerli değil
Farklı duruşları sebebiyle
Ne ara ilgi duydum ben şimdi 🤣
Hepinize soyledim yav snnsn
Soylemedim*
Evet öyle gerçektende
Alakası yok ergen işi 😂
Hshshs daha çok verdikleri için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?