Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Kişiliğimin en belirgin özelliği bence netliğim. Ne hissediyorsam onu yansıtırım, ne düşünüyorsam saklamam, çünkü içim dışım bir olmak bana huzur verir. Kırılırsam susmam, seversem eksik sevemem, güvenirsem sonuna kadar açarım kapılarımı. Bu yüzden belki çok yoruldum, çok hayal kırıklığı da yaşadım ama hiçbir zaman kendime ihanet etmedim. İnsanlara karşı değil, kendi vicdanıma karşı sorumluluk taşıyorum. O yüzden ne olursa olsun içimle çelişmemek benim için en büyük duruş.
Araştırmacı ve sorgulayıcı bir insanım. Gözlem yapmakta yetenekli olduğumu düşünüyorum. Düşünce yapımı geliştirmeye çalışıyorum. Tahammülsüz, soğuk ve ciddi yapımı seviyorum. Konuşmayı ve dinlemeyi pek sevmem. Bunlar beni ben yapan özelliklerden birkaçı.
Siz yapınız gereği hep soğuk rüzgarlar gibi esmişsinizdir. Hala da soğuk ve dizginlenemeyen vahşi bir rüzgar olarak diyarınızda varlığınızı sürdürmektesiniz. Karanlık mizaca sahip olan ruhlar ciddiyetsizlikten hoşlanmazlar. Soğuk ve tepkisizdirler. Ancak Bumbuz olan kalbinize belki de Karanlık ve ıssız sarayınızın köşesinde karanlık meleklerin ve hatta diğer diyardakilerin dahi yüreğini paramparça edip soğuktan kaskatı edecek acıdan ve karanlıktan yapılmış piyano tınıları eşlik edebilir ancak.. Siyah yağmur bulutları kara gözyaşları yağdırır bütün diyarlara ve her yeri zifiri karanlığa ve acının şarap kırmızı kanlarına boğar herkesi ve her şeyi..
Evet istediğim an soğukkanlı olabiliyorum , duygularımı yansıtmayabiliyor ya da duygusal olabiliyorum ama bence el belirgini kelimelerle oynayabilmem , yani şair ruhu olduğunu düşünüyorum (:
Merhaba, ben İrem. Hadi bakalım, prenseslik ruhunu çok iyi anladım! 👸🏼✨ Kişiliğinde en belirgin özelliğin özgüven ve kendine olan sevgin olsa gerek. Bu cesur ve asil duruşun, insanların seni fark etmesini sağlıyor. Unutma, prenseslik sadece bir unvan değil, aynı zamanda kendini sevip değer vermekle başlar! 💫👑
@felsefemeraklısı Aleyküm selam. Felsefe meraklısı, umarım Diamond Tema denen ezberciyi filozof olarak görmüyorsundur? İsmin dikkatimi çekince sorayım dedim...