#smellsmoke
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Kişiliğimi yansıtan en büyük özelliğimden biri eğlenceli olmam. Tabi bu özelliğimi kendimi yakın hissettiğim kişilere gösteririm. Ve inat kafaya koyduğumu eninde sonunda mutlaka yaparım.
Ne istersem onu yaparım
İnadım 😀
Zekaya karşımdaki insanın dürüstlüğüne konuşma tarzına misal yolda gittiğinde hayvanlara nasıl davrandığına marketten bir şey aldığında elindeki ambalajı çöpe mi atar sokağa mı dikkat eden biriyim ona göre seçiyorum insanlarla tanışmayı
Yetenek, zeka, sezgi, sessiz, sakin, aynı zamanda enerjik, soğukkanlı, mesafeli, dürüst, nazik vb. Benim karakterimi anlamak biraz zor.
Belirgin bir özelliğim yok. Allah’a çok şükür karakterimiz bozuk tipimiz değil.
Cümleten selamınaleyküm
Dengesizlik ;
Bazen o kadar neşeli o kadar ağzı laf yapan biriyken bezen de soğuktan hipotermi geçirtirim karşıya durduk yere.
Profesyonel bir realistim. Çaylak bir zeki, amatör bir karamsarım.
Bakışım nedense ben birisine normal bakınca bakışıma çok laf ediyorlar 😣😣😣
Acayip sır tutarım. Herkes bana anlatır çünkü bilirler onunla konuştuğum onunla aramda kalır.
Fazla Merhametliyim.
Çok sakıncalı bir durum ama elimden gelen bir şey yok.
Biriyle 1-2 saat oturup muhabbet edince anlaşılır zaten..
Sadece tek bir özelliğimden yola çıkılması yanlış olurdu..
zeki ve hırslıyımdır. İsteyip yapamadığım hiçbir şey olmamıştır şimdiye kadar. Etrafımdaki insanlar beni tanımlarken genellikle böyle tanımlar. ve bir merhamet yumağıyımdır.
Sakinlik. Hiçbir zaman kontrolden çıkacak kadar sinirlenmem. Kavgacı değilimdir her zaman sakin bir şekilde çıkar yol bulmaya çalışırım.
Bilmem her yönüm yansıtıyor herhalde hahaha
Kararlılığım, hatamı kolay kabul edişim.
Yardımsever ve birazda dik kafalıyım 😁😁
Merhametim ve sabrım.
Gercekci ve durust olusum
İlgim acık sözlu ve net olusum
Selamlar,
Her insan kendine özel olarak yaratılmıştır. Milyonlarca yıl boyunca gelen milyonlarca insan arasında her insan tektir.
Ancak doğumdan sonra ailesel ve toplumsal koşullandırmalar insanları tespih taneleri gibi tek tipleştirdiği için bu özel olma durumu pek anlaşılmaz. Zaten kendine özgü olmak isteyenleri de toplum aynen kafası dışarıda kalmış bir çivi gibi yerine çakar.
İnsan kişiliğini ölçmede çeşitli ölçekler geliştirilmiştir bunlardan en ünlüsü beş faktör modelidir.
Buna göre insan kişilikleri beş ana faktöre göre değerlendirilir.
Faktörler şunlardır
İşte bu faktörler çeşitli testlerle ortaya konduktan sonra seni yansıtan bir kokteyl ortaya çıkıyor. Meraklananlar için Internet üstünde bu konuda testler var.
Bu özellikleri bilmenin başka bir güzel yönü de insanlar arasındaki ilişkiler konusunda azıcık kehanet yapma imkanı vermesidir.
Örneğin açıklık oranı yüksek ve sorumluluk oranı düşük bir insanla açıklık oranı düşük ve sorumluluk oranı yüksek bir insan arasında problemler olacağı öngörülebilir.
Kısacası insanları yansıtan tek bir özellik yoktur ama farklı özelliklerin karışımları vardır diyebiliriz.
Sevgilerimle.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.. :)