+1 yılben kendime bir araba bir karavan ve bir adet bisiklet alıyorum siparişini verdim temmuz gibi hepsi hazır olacak. kafama nere eserse çıkıp gidecem. arabamla gidip karavanımda uyuyacam yiyecem içecem televizyonum internetim radyom müziklerim olacak. mutfağımda benimle. atıyorum karadenizde harika bir manzaraya çekerim arabayı alırım bisikletimi gezerim tozarım fotoğraf çekerim video çekerim. köylülerle tanışırım onlara konuk olurum ve en son karavanın mutfağından alacağım kahvemi manzaraya karşı yudumlarım. katlanır masa sandalyemde mevcut. 5000 kitaplık e kitap okuyucusuda var. eee daha ne isterim ki.
04 Yorumla
Soran+1 yılmaşALLAH. hayırlısı olur inşALLAH.
- +1 yıl
darısı başına. ben daha önce kamplar ile gitmiştim harika oluyor. herşeyden uzaklaşıyorsun sakinlik huzur hepsi senin oluyor. ve antalyaya bir tatile gitsen 1 haftada kişi başı 2 binliran gider. karavanla 2 kişi tatile gidiyorsun 2 bin liraya 1 aydan uzun tatil yapıyorsun
Soran+1 yılTasarruflu olur karavan.
- +1 yıl
aynen
En İyi Cevaplar
Ekonomi gücü eline alman lazım. Alamazsan bu parayı nasıl kazandı gibisinden bakarlar.
Böyle bir kıza hayranlıkla bakar taktir ederim aslında. Hatta böyle yakın arkadaşım olsa beraber gezelim derim.
Namussuz namuslu diye bu tarz olaylarda kural yoktur. Kızsın diye ölecek değilsin ya
ya da bir erkek canı sıkılcakta seni hadi gezelim diye götürcek değil ya :)
Elaleme bakma bence
elalem yapar laf olur yapmaz laf olur. ne yapacaksan kendin yapıcaksın elalemin ağzı torba değil takılma onlara çok.11 Yorumla
Soran+1 yılAynen okeydir teşekkür ederm :) CEsaretim elaleme delil olarak kalacak inşALLAH :)
+1 yılElalem ne deri birak da burasinin baris icin gelinligiyle yola cikan turistin tecavüz edip öldürüldügü bir ülke oldugunu hatirlaKeske hersey farkli olsaydi , insanlar gercekten inandiklari dini sözde degil özde yasasaydi da sende bende cikabilseydik böyle cantamizi kolumuza alip. Ama yaninda seni koruyacak biri olmadan böyle bir ise kalkisma lütfen. İyiligin icin yapma bunu.
01 Yorumla
Soran+1 yılyanımda korusun die aldıgım insan saldırırsa ne yapcam.
- Kişilik & Karakter konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılayni dusunuyoruz. Elalem biz mutsuzken yanimizda yok uzuntumuzda sizimizda yanimizda yok boyle bisey oldu mu masallah dili pabuc kadar. Kimseyi takma gezmek istiyorsan git gez ama edebinle tedbir alarak git kimse kilina dokunamaz Allahin izniyle
13 Yorumla
Soran+1 yılAdam dedikler şeysin sen tamda bunu duymak istiordum ! teşekkür ederm :)
- +1 yıl
rica ederim ama sen yine de dikkatli ol canim:)
Soran+1 yılPeki teşekkür ederm duamı unutma :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Hayalinden vazgeçme ancak tedbirlerini al. Gerçekten bu hayali gerçekleştirmek isteyen güvenilir seni yarı yolda bırakmayacak 3 arkadaş bul cinsiyeti sana kalsın ister 2 kız 2 erkek vs. Yine de gerçekleştir bu hayalini gezmekle işin bittiğinde evine sağ salim dön.
016 Yorumla
Soran+1 yılamin inşALLAH çokkk teşekkür ederm :) Çok pozitif geldi :)
- +1 yıl
Benimde aklımda böyle bir şey var ama ne zaman gerçekleştirebilirim bilmiyorum. Ancak böyle bir şeye kalkışmadan önce çok iyi hazırlık yapmalısın. Belli bir rota çizeceksin kendine her şehir senin için bir hedef olacak her hedefine ulaştığında ne yapacağını iyi bilmelisin. Nerede kalacaksın neresini gezeceksin nerede yiyip içeceksin her biri için ayrı yerler planlamalısın. Zamanın var iyi araştır gitmeden gitmiş kadar ol ki çok fazla sıkıntı yaşama. Mesela bir blog kurabilirsin bol bol resimler çekip yükleyip günlük tutabilirsin. Her şehirden bir hatıra alarak ayrıl ne bileyim özel şeyler yaşa her şehirin yeri sende ayrı olsun. Mesaj atsana
Soran+1 yılKameramla gidip video olarak turistik yerlerinde tutacagım günlüğümü inşALLAH :)
Soran+1 yılÜcreti nedir onların.
- +1 yıl
En uygun bulabildiğim burası var urun.gittigidiyor.com/.../20000-mah-power-bank-harici-batarya-139056193 geçtiğimiz haftalarda indirdik. com bitenekadar. com sitelerinde bu fiyatlardan vardı ama şu an tükenmiş. Durumun varsa şimdiden almalısın çünkü fiyatı çok uygun yakında tükenebilir. Ve biraz cesaretini arttırmak biraz da fikir vermesi için bu kitabı www.hepsiburada.com/.../productDetails.aspx alıp okumalısın.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederm :)
Soran+1 yıluygun ama çok küçük değilmi bu?
Soran+1 yılbu mesela örnek oalrak bir telefonu kaç defa full şarj eder. ya da laptopu.
Soran+1 yılhm kamera bataryadır byük ihtimal.
- +1 yıl
Onu da doldurabilirsin birçok şeyi doldurabilirsin. O yüzden bunu almalısın zaten. Ayrıca bunu erken bir zamanda al tüm o gereçleri doldurup doldurmadığını test etmelisin. Ayrıca sürelerini hesapla bazı bilgileri topla önceden güzelce hazırlan çok rahat geçer yolculuğun. Linki attığım kitap bu yüzden önemli onu mutlaka alıp oku çok faydasını görürsün ona göre çantanı hazırlarsın ona göre bazı şeylere dikkat edersin.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederm :) :)
+1 yılElalemin bir sey demesi degil mesele. Mesele burasinin Türkiye olmasi.
Amerikan road trip'lere euro trip'lere ozeniyorsunuz biliyorum. Otostop, macera, eglence.
Ama burada daha 2 sehir gecmeden, kamyoncular tarafindan mikilip, sapiklar tarafindan girtlaginiz kesilip dereye atilirsiniz.
Burasi türkiye03 Yorumla
Soran+1 yılOtostoğ macera eğlence. Önce beni anlamadıgınızı belirtmek isterim. Toplu taşıma araçlarıyla gidip halkın gittiği turistik yerlere gidip yine halkın kaldıgı otellerde konaklamak benm kastettiğim şey. Ayrıca kimseye de özenmiorum. Başkaları yaşıor die ölmek gerekmior. bende insanım bnmde hayallerim var. bende yenii yerler görüp öğrenmek istiorm.
- +1 yıl
Git de gor
Soran+1 yılBuraya Fotoğraflarımı atıcam 10 sene sonra gitsem bile inşALLAH.
Bir İtalyan vatandaş vardı dünyayı tırluyordu gelinliği ile hatırlar mısın turkiye ye geldiğinde basına ne geldiğini hatırlıyor musun tecavüze uğradı sonra da öldürüldü bir aşağılık bir kamyoncu tarafından basına aynısı gelmesinde istediğini yapabilirsin hakkında ne kötü düşüncem bende senin gibi düsünüyorum ama yapamıyoruz işte
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm teşekkür ederm.
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞahsen benimde öyle bir düşüncem var fakat bir erkeğin bu konu hakkında başına kalkacağını düşünmen neden? Şu an maddi yönden ve zaman bakımından sıkıntılarım var etrafımdaki işleri halledince bende gezmeyi düşünüyorum. Elalem ne der diye bakarsak deli mi nedir bu derler?
Ama takmamak lazım böyle şeyleri03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederm ! :)
Cevap sahibi+1 yılönemli değil yardımcı olduysam ne mutlu :)
Soran+1 yılteşekkrler :)
Sırt çantasını alıp gitmek benimde hayalim fakat sağlam bir maddi kaynağınız olmalı. Eğer maddi gücünüz varsa cinsiyetinizin pek önemi yok. Bir sırt çantası ve anılarınızı fotoğraflamak için fotoğraf makinesi hatrı sayılır bir miktar para yüklü hesap kartı ve kredi kartı bu kadar.. :)
09 Yorumla
Soran+1 yıleksik çokta istek ve azim yeteri kadar var :)
Soran+1 yılyani
Soran+1 yılöyle yaparm zaten
Soran+1 yılhmm ya gezecegim yerleri ben belirleyim diorm emir veren biri olmasn
Soran+1 yılben anlaşamam işte kesin.
+1 yılbence bir daha düşün derim bir kız bisikletiyle tüm dünyayı dolaştı en son türkiyeye geldi buradan ülkesine dönecekti ama Türkiyede Kıza tecavüz edip öldürüp ormana attılar :D düşün sen tüm dünyayı gez Türkiyede olanlara bak bence başka ülkede yap bunu :D
03 Yorumla
Soran+1 yılben bisikletle gezmiyeceğim için sorun değil.
- +1 yıl
yani bu yazıdan sadece bisikletemi takıldın?
Soran+1 yılevet. it iti gözünden tnaır türkiyenin ne pis oldugunu biliorm.
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yıl23 Yorumla
Soran+1 yılBirine tecavüz edilir bütün kızlara tecavüz edilecek diye korkulur biri dünyayı kurtarır ama kimse dünyayı bizde kurtarcaz diyemez ;)
- +1 yıl
Yollara yasak yok. Yolunuz açık olsun.
Soran+1 yılteşekkür ederm sinirli biber bey :)
Başkalarının ne dediğini umursamamalısın. Ben tek başıma geziyorum mesela üstelik dünya turuna çıkmayı düşünüyorum. Gezmek çok güzel birşey kendine çok şey katacaksın ve yenilenmiş gibi hissedeceksin.
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederm bu güzel yorumun için :)
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://tr.wikipedia.org/wiki/Pippa_Bacca
Git, başka uğraşlar bul kendine..01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederm.
içinden geldiği gibi yap. bir kere yaşıosun hayatı. al çantanı çık. ama işte türkiye burası dediğin de olur. elalem der. salla onları sen. yap yapabileceklerini. yolalra dikkat et şimdiden :)
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederm saolun :)
En son o tatile çıkanlar Urfa'damıydı ne katledildi... yapma. Karadeniz akdeniz ege marmara iç anadolu. Gerisini salla.. gideceksende doğuya otobusle git bir kaç yer gez evine..
02 Yorumla
Soran+1 yılkaradeniz civarına gitcem zaten.
Koca kafaları çizen adam bunu işlemişti zamanında...
https://www.youtube.com/watch?v=IYd_s_WL7Tw03 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı gelemdi bana ama :)
Soran+1 yılyanlış biliordur belkide :)
bence kiz basina zor yani gezmek sorun degil ama bazi seyler tek basina olunmamali erkek olsan bile :)
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm. tşkler.
Elalem ne derden ote tek basina umarim kotu bir aey uasamazsin turkiye cinselligin afrikasi niliyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen tek korkm o zombi çıkacağını bilsem bu kadar çelişkiye düşmem valla
Soran+1 yıldefalarca düşündüm.
+1 yılKız başına bütün Türkiye'yi gezmek mi? Sen gelinlikle dünya turuna çıkan Pippa Bacca'yı bir araştır derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılahaha yukarda birileri söledi evet :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla en son haberlerde gördüm bir tane turist kadın bisikletle dünya turuna çıkmış 50 tane ülke gezmiş türkiyeye girdikten yarım saat sonra kamyoncunun biri kendisine tecavüz edip öldürmüş bizim ülkemiz böyle dikkat et derim :D
03 Yorumla
Soran+1 yılit iti gözünden tanır ;)
Soran+1 yılbiliorm
Geçen sene otostopla çadır ve sırt çantamı alıp akdeniz ve egeyi gezdim bu sene bida çıkcaç haziranda. Kim ne derse desin sakın vazgeçme insanlar hep soylicek bişey bulur yolda olmak gezmek insanı çok olgunlaştırır çok şey oğretir
02 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederm :)))
elalemi bırak sara sierra yı hatırla tek başına yaşancak tecrübe değil bana göre
11 Yorumla
Soran+1 yılhmm diosun. s
Elalemi kim takar? Eski kafalılığın ardına sığınmış insanları boşver bütçem var ve yapabilirim diyorsan yapmalısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederm canmm :))
git bence ama yine tedbirlerini al. bende yapmak istiyorum aynisini. ülkesini ya da dünyayi gezen bir kizi kötü görüyorlarsa birak görsünler. onlarin ayibi.
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen haklısın valla. cahillik başka bişe değil.
Soran+1 yıl:)) teşekkür ederm
Kişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı. Bir zamanlar özgür kız vardı ona benzedi bu
https://www.youtube.com/watch?v=8vS1FEMShYY010 Yorumla
Soran+1 yılİdolüm ya :D Tam benim kafa biliorm bu parçayı :D
Soran+1 yılaynen ama ne bileyim ya :)
Soran+1 yıl100 yaşına gelsekte korkumuzdan kaybetcez. Korkmuyorum ben !
Soran+1 yılÇok cahilce bir espriydi ama :S
Soran+1 yılPeki teşekkür ederm :)
- Kişilik & Karakter konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılbiz sana güveniyoruzda etrafındakilere güvenmiyoruz yoksa gez tabi canıııım
https://www.youtube.com/watch?v=MobKweEsA5E01 Yorumla
Soran+1 yılah ah.
- Kişilik & Karakter konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılBu olay geldi aklıma dikkat et
www.gazetevatan.com/.../01 Yorumla
Soran+1 yılprki teşekkür ederm
+1 yılbir dkka canım elimdeki fasulyeyi ayıklıyim. Döncem sana.
24 Yorumla
Soran+1 yıltamam :D kolay gele :D
- +1 yıl
Yani şunu demek istiyorum. Benimde böyle hayallerim vardı ama fasulye ayıklıyorum. :(
Soran+1 yılahahah :D espriyi anlamadım desne :D
- +1 yıl
bu da iyiydi :)
+1 yılkız başına zor Allah korusun tecavüze bile uğrayabilirsin bu ülkede
23 Yorumla
Soran+1 yılne varsa bu ülkenin cahiliyetince var zaten.
- +1 yıl
çünkü çocuk yaşta çocuğa cinsel eğitim verilmiyor ayıp gözüyle bakılıyor ve konuşulmuyor çocukta büyünce tecavüz ederek öğreniyor napsın
Soran+1 yılaman valla ne bileyim cahil millet.
+1 yılHarika olur gez derim hem kültürün artar hem farklı yerler görürsün...
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen demi :) teşekkür ederm ! :)
- Kişilik & Karakter konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılruhun seni nereye götürmek istiyorsa oraya git. ilerde yapmadıklarından değil yaptıklarından pişman olmak daha güzeldir.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim ! :)
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Namus meselesi değil de, fazla serseri ruhlu kızlardan hoşlanmıyorum..
05 Yorumla
Soran+1 yılSerserilikle alakası yok erkek gezince elit kız gezince serseri mi oluyor.
Soran+1 yılerkekler türkiye gezince demek istedm sokakta demedm
Soran+1 yılpeki.
Yalnız çok zor bu iş biri musallat olsa yer , yol bilmezsin tanıdığın biri yok ne yapacaksın?
06 Yorumla
Soran+1 yılTanıdıklarım var ama ben gündüzleri tarihi yerlere gitcem ıssız yerlere gitmicem ki. ayrıca teakwondocuyum.
- +1 yıl
taekwondocu olman güzel ama farzet ki antepte geziyorsun saat akşam 9-10 kalacak yer arıyorsun 2 tane sarhoş geldi laf atıyorlar taciz ediyolar ne gelir elinden o sırada çığlık atmaktan başka?
not:antep rastgele söyledim antepliler kızmasın.
Güney Marmara'yı tek başına komple dolaşmış biri olarak söylüyorum bunu bayan olarak daha da zor.
Soran+1 yılahhahaha :D ben antepliyim yalnız :D
Soran+1 yılhmm
+1 yılneden kız olduğunu belirttin ki bunu her özgür olduğunu düşünen birey yapabilir eleştirenler olduğu kadar bu yaptığını destekleyenler de olacaktır mutlaka
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen bu da mantıklı bir yaklaşım teşekkür ederm :)
- +1 yıl
rıca ederım gezilip görülesi çok yer var şimdiden iyi yolculuklar :)
Soran+1 yılteşekkür ederm :)
+1 yılKesinlikle arkandayim. Ben de seneye Interrail yapacagim. Kadinlar icin erkeklere oldugundan daha zor olsa bile imkansiz degil. Kendine guven ve elalemi umursama. Simdiden iyi eglenceler :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederm ! SAol :)
yorumlara baktım da bunların çoğu başka soruda üniversite okuyorum zekiyim akıllıyım diye cevap veren kişiler. bütün bu cahillere rağmen istediğin yere git gez dolaş
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen. teşekkür ederm :)
Gelinlikle dünyayı gezmeye çalışan italyan kadını biliyosun demi?
Türkiyeyi geçemedi...01 Yorumla
Soran+1 yılahaha bilmiorm :D
Güzel bir fikir.. bence yapmalisin :) milletin ne dedigi seni baglamasin bile.. isteklerinin pesinden gitmelisin bence.. tabi ki edebinle :)
13 Yorumla
Soran+1 yıledeb olmadan baynlar yaşayamaz zaten :) Çok teşekkür ederm canm :)
Soran+1 yıl:))
Benim şahsi fikrim bu hayalini gerçekleştirmen yönünde.
Kimilerinin ne diyeceğini umursamaya düşünmeye kalkarsan istediğin hiçbişeyi yapamazsın bence.
Umarım isteğini gerçekleştirebilirsin.03 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederm amin :)
Soran+1 yıl:)) hayırlısı olsun
Benimde Diyarbakirda gormem gereken bir yer var sana oraya kadar eslik edebilirim :Hshsh
010 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederm. d karadeniz bölgesi düşünüorm ben. d
- +1 yıl
Ben Karadenizde yasiyorum ve tavsiye istersen arkana bakmadan kac! Bulundugum sehirin yakinindaki bir köye teroristler dadanmisti arkalarina bakmadan kacmaya calistilar. Kacamadilsr sadece calistilar. Onlsri kaciranda jandarma ya da askeri birlik degil bizzat köyün yerli halkiydi. Karar senin yinede :(
Soran+1 yılYapma ya. s
Soran+1 yılfragman diorsunuz yani.
Soran+1 yılahahah :D saolun ya begenmedm izlemicem :D
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
Kiz basima diye bir şey yok.
Ben bir erkeğin de yapabileceğini sanmiyorum03 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Sağ salim o yolculuktan donen bir tek maceraci abiyi gördüm.
O da saglikli sayilirsa tabi
Bkz;
https://i.hizliresim.com/EbgW9q.jpg
Soran+1 yılahhaha :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir imkanın varsa hiç durma derim ben. Benim elimde olsa çantamı alır dünya turuna çıkarım... :)
06 Yorumla
Soran+1 yıldur prenses önce türkiye snra dünya :D
Cevap sahibi+1 yılOlsun büyük düşünmek lazım :D
Soran+1 yılSonunu düşünen kahraman olamaz ama :D
Cevap sahibi+1 yılBoşveer kahraman olup napcez, üç beş turlayıp geri geliriz :D
Soran+1 yılahahaha :D
Cevap sahibi+1 yıl: D
+1 yılYapabiliyorsan imkanların varsa kesinlikle yap kimsenin dediğine kulak asma hayat senin hayatın başkası yaşamıyla değil mi :)
05 Yorumla
Soran+1 yılelbetteki çok teşekkür ederm :)
- +1 yıl
Rica ederim kimseye bakma Mersine gelirsen bir kahvemi içmeye gel :)
Soran+1 yılinşALLAH teşekkür ederm :)
- +1 yıl
Rica ederim umarım yaparsın ve bu soruda fotoğraflarını paylaşırsın :)
Soran+1 yılinşALLAHHHHHHH :)
Fırsatın varsa gez kimin ne söylediğini boşver. Seni tanımayanların senin hakkında yaptıkları yorumlar kimin umurunda..
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ! Duymak istediğim bunlar işte :)
ankaradan ilersinide gitme ya da şey diyarbakır sınırın olsun o radan dön
belli olmaz tecavüz edip bir köşede atabilirler.14 Yorumla
Soran+1 yılya ne saçma ha. Halk içi otobüslerle gidicem. Halkın arasında gidicem. Halkın gittiği turistik yerlere gidcem ve yeni halkın gittiği hotellerde kalcam.
Soran+1 yılTürk milletinin tek kötü yanı takıldımı takılıorlar. iyiki birine tecavüz etmişler.
- +1 yıl
Diyarbakirdan sinirindan almazlar zaten :)
Avrupada ki kızlar öyle yapıyor. Schengen vizesi sayesinde ülkeler arası bile geziyorlar, bende bisikletle Türkiye turu yapmayı düşünüyorum :))
01 Yorumla
Soran+1 yılen güzelini yapıorlar valla
+1 yılElalem değilde yalnız başına ne kadar güvenilir orası meçhul
En azın 5-6 kız arkadas olsaydız yine iyiydi.01 Yorumla
Soran+1 yılo zaman daha çok dikkat çekeriz akıllım :D
Özgür kızlar saftır baslarına hep bişi gelir :D sonra way efendim ben iyi niyetliydim aslında yok benim kabahatim yok... way şöyle oldu deme :D
05 Yorumla
Soran+1 yılalkası yok.
Soran+1 yılyalnız 5 yaşındaki çocuk değilim. Sadece savaşlara meyil vermicek kadar cesur ve güçlüyüm. Namusumu kirleteceklerine alnından vururum ıskalamam katil damgası yerim daha iyi.
Soran+1 yılBiliyorum. ama ben kendime güveniyorum.
+1 yılonun namusla ne alakası var çözemedim ama bisikletle faln gezmeyi düşünüyosan en fazla bikaç km gidebilirsin :)
012 Yorumla
Soran+1 yılNamusla alakası şu erkekler çok gezen kızlara hep yanlş gözle bakıorlar
- +1 yıl
o gezen kızla alakalı değildir öyle düşünen erkek varsa genel olarak bütün kızlara yanlış gözle bakıyodur zaten
Soran+1 yılişte dedim ya tek korkum o.
- +1 yıl
bende ondan dedim zaten en fazla bikaç km gidebilirsin die :) kafaya koyduysan işin zor
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
bisikletle dünyayı dolanan kız vardı hatırlıyosan okadar ülke gezdi Türkiyede öldürüldü oyüzden dedim :)
Soran+1 yılben o değilim.
- +1 yıl
ya kısaca kız başına çantanı alıp evden çıkıp Türkiyeyi gezmek istiyosan başına kötü bişe gelme olasılığı yüksek onu diyorum :)
Soran+1 yılAnladm bende kendime güveniorm teşekkür ederm.
- +1 yıl
rica ederim bnde şarkı için teşekkür ederm
Soran+1 yılRica ederim :)
- +1 yıl
:)))
Elalem ne deri gec. Yollarda ya tecavuze ugrarsin ya da oldurur atarlar. Burasi turkiye kardes!
07 Yorumla
Soran+1 yılMalesef acı bir gerçek !
Soran+1 yılGerçekler hayal ama hayaller gerçek değil. ben susarsam sen susarsan. o susarsa. kadınların özgürlüğü tamamen bitecek.
Soran+1 yılbana da çok korna çaldılar. ama yolda yürümekten vagzeçmedim.
Soran+1 yılevet biliorm o yüzden tepkiliyim ya. Korkarak hiç bişey yapamayız.
+1 yılİstefiğin yere gidebilirsin doğu tarafını istemeyenler biraz haklılar ama davranmayı bilmek önemli
03 Yorumla
Soran+1 yılyani :) teşekkür ederm
- +1 yıl
Git benide al yanına benimde hayalimdi bu
Soran+1 yılolur inşALLAH :)
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen tek başıma bakkala gitmeyi bile işkence olarak görüyorum be evlen eşinle gez... ;-)
014 Yorumla
Soran+1 yılGEzmek için evlilik düşünemem.
- +1 yıl
Pekii. . O zaman arkadasinla gez ;-):-)
Soran+1 yılbanane arkadaşımdan ya :D
- +1 yıl
Iyi de arkadaş tek başına gezmek mi olur Allasen yaa : S
Soran+1 yılkafa dengi tek arkadaşım kendimim :)
- +1 yıl
Soran+1 yılteşekkür ederm :)
- +1 yıl
Hadi bakalım uyku zamanı :) ♥ ♡ ♥ :)
iyi geceler tatlı rüyalar ;) Allah rahatlık versin k. cicibak ;-) :-)
Soran+1 yılSizde teşekkür eder duamı unutmayn :)
- +1 yıl
Ne duasıbu? :O
Soran+1 yılALLAH için :)
- +1 yıl
Seninlekonuştukmu hiç? ;) neyseuyuyorumbeniyigeceler ;-) sağolundua edin eksik olmayın ;-) uyuyorumbenyarınyazarimoke? ;) uyudumbyee...
Soran+1 yılhayırlı geceler.
- +1 yıl
Yahu merak ettim dün bana duamı unutmayın demiştiniz ne duası Allah için evet ama kimsiniz merak ettim lütfen bilmek istiyorum :S lütfen ...
Arkasından gitte senin arkandan gelecekleri tahmin edemiyorum :)
022 Yorumla
Soran+1 yılben her zaman arkamda ajan bırakırım.
- +1 yıl
Ayrica namusa nasil bagladin cok merak ediyorum ;) gidip gelcen birini bulcan oda sen cok gezmisin namussuzsun mu dicek bunu mu merak ediyom nedir yani :) niye tek? yok mu gercekten seni seven eslik edecek biri gerci bulamazsın benkmkide is mecbur yanlız gezcen ;) hayalim hayalindir allah yardimcin olsun
Soran+1 yılARkadaşlarımın hiç birine gücenmiorm :) Evet öyle düşünen geri meziyetler var maleseff hala :) teşekkür ederm amin inşALLAH.
Soran+1 yılniyetim belli oldukça hiç bişey olmaz.
Soran+1 yılGüvenmiorm dedim
Soran+1 yılDurumu anlatamamışım anlamamışsınız sanrm :)
Soran+1 yılBen güvenmiorm ama onlar bana güvenior tek taraflı bencillik yapmadım. d
Soran+1 yılyok beni yine anlamadınız benm arkim yok. Onların hala arkisi var ama. ince ayrıntıyı kaçırmayın.
Soran+1 yılsıkılmakla alakası yok arkadaşlık güvende bitmez.
Soran+1 yılpeki :D
Soran+1 yılbilemiorm hayılrııs olur inşALLAH.
Soran+1 yılaynen öyle duamı unutmayın lütfen :) Size de ii geceler teşekkür ederm
+1 yılçık yola 2 durak sonra pavyon kapılarnda bulursun kndini :)
sen gerçek dünyadan uzak yaşayanlardansın sanırm03 Yorumla
Soran+1 yılbence siz cahiliyete boyun bükenlerdensiniz.
- +1 yıl
herkesin cahil olduğu bir konu vardır elbet :)) ama anlamaın sen ozaman şöyle anlatayım...
şu senin reklamlarda izlediğim filmlerde izlediğin heryeri gezen özgür insanların yaptıklarını herkes ister... ama sorun şu burası türkiye burada kadına bakış açısının iyi niyetliden çok kötü olduğunu hepimiz biliyoruz... benim yorumum bunun üzerine... ve önyargılısın sen... hemen insanları sıfatlandıramassın cahilsin diye... yani aslında kusra bakma ama cahil olan sensin güzelim
Soran+1 yılasıl sz niyetimi düşüncemi bakış açımı bilmeden dünyadan uzak yaşayanlar olarak nitelendirdğiniz iin ön yargılısınız.
Tecavuz etseler yine iyi , bobregini calip kanalete atarlar ben cesaret edemiyom tek gezmeye haberlerde neler neler var
01 Yorumla
Soran+1 yılah ahh.
Ben su an yapiyorum onu yurtdışında yapabilirsin kesinlikle denemelisin! elalemin agzi torba degil ki buzesin..
07 Yorumla
Soran+1 yılHAdi ya ilham oldun canm teşekkür ederm :)
Soran+1 yılYurt dışında nerdesn :) Nereleri gezdin
Soran+1 yılTebrik ederim :)
Soran+1 yıldemi :)))
- Kişilik & Karakter konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle söyleyeyim, aynısını ben dünya turu olarak düşünüyorum ama sen tek başına çıkarsan özellikle ülkemizin bazı yerlerinde başına iş gelebilir.
010 Yorumla
Soran+1 yılne varsa ülkemizde var maşallah.
- +1 yıl
Yoo yurt dışında da böyle bölgeler var, ben gittiğimde özellikle uyarmıştı antrenörler falan şu şu sokaklara girmeyin, girerseniz bile takımca birlikte girin diye.
Soran+1 yıltürkiyeyi çok abartıyorlar ama ya on cevaptan 9 u otostopla ilgili hangi devirde yaşıorz anlamadım ki.
- +1 yıl
Arkadaşlarımın başına gelenlerden dolayı bende otostop muhabbetine sevimli bakmıyorum ama bizim takımdaki bir eleman her gün antrenmana otostop çekerek geliyordu. :D:D
Hiç belli olmaz.
Soran+1 yılotostop çekmiceğim için o sorunu baştan çözdüm :)
- +1 yıl
O zaman yanına iyi bir para al, onun dışında kalacağın yerleri iyi seç ve mutlaka acil durumda arayacağın yakınlarda birisi olsun. Yanında acil durum malzemeleri falan olsun.
Ben bütün illeri gezdim, iklime çok dikkat et özellikle ve yemeklere.
Soran+1 yılsize mesaj atarm daha snra özelden. d
- +1 yıl
Tabii ki, elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
Soran+1 yılpeki teşekkür ederm :)
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim.
+1 yılvalla öyle planın ve paran varsa ulaş beraber kopalım referans olarak gttiğim ülkelerin ucak biletlerini ve resimlerimi atabilirim :D :D d:D
03 Yorumla
Soran+1 yılTek gitmek tercihimdir teşekkür ederm.
- +1 yıl
çok zevksiz ya o hatayı bir kere yaptım 3 gün sonra geri döndüm :D
Soran+1 yılo sizin bakış açınızla ilgili bir durum.
Bu ulkede gecen sene amerikdan gelen tek başina dolaşan fotografci genc bayan vardii sonra defalarca tecavuz edip oldürmüşlerdi haberlerde gormussundur belki ona benzersin
03 Yorumla
Soran+1 yılsaçma :)
Soran+1 yılteşekkür edrm yorum için.
+1 yılBenimde oyle bir planim var bu yaz icin ^-^
Dikkat et sadece :)01 Yorumla
Soran+1 yılpeki :)
elalem nedir bu elalem ya en sinir olduğum söz takmıcaksın onları sen git dolaş heryeri :))
01 Yorumla
Soran+1 yılinşALLAH bakalm teşekkür ederm.
+1 yılTek başına değil de belki güvendiğin bir arkadaşını alsan daha iyi olur guney ve ege iyidir.
05 Yorumla
Soran+1 yılgüvendiğim arkim yoksa :)
- +1 yıl
Tamam tek git ancak geniş çaplı bir araştırma yaptıktan sonra :) biber gazı ve şok ccihazını unutma
Soran+1 yılayıpsın :D
- +1 yıl
:) haydi bakalim sağ salim git gel
Soran+1 yılinşALLAH :)
Sivas tan sonrasına gitme başına kötü şeyler gelebilir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılsivasada gitmem merak etmeyin :)
Ben dünyayı gezmek istiyorum aynı düşünceyle. Tabiki peşinden gidiceksin ne yapmak istiyorsan yap
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim! :)
- Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler