Güncellemeler
1 yıl
Uzun süredir sevgilimi görmüyorum mesela baş başa kalmak istiyorum özledim yanına geliyim diyorum yanına gidiyorum bi bakıyorum bu da orada gitmiyor bide yapışıp kalıyor gitte diyemiyoruz sonunda ağzımı açıcam çocukluk arkadaşı diye bişey diyemiyorum ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hayır sevgilinin seninle başbaşa kalmayı daha çok istemesi gerekmiyor mu ben mi yanlış biliyorum
gerçekten bu devirde erkekler iyice yumuşamış:)
Gerekiyor da gitmiyor ki yılan gibi oturuyor çok sinsi
İyi de bu çizgiyi koruması gereken kişi erkek arkadaşın farkında mısın
Çocukluk arkadaşı onun ama haklısın koskoca adam sanki çocuğunu koruyan anne gibi başımızdan ayrılmıyo
belki de çocuk seninle başbaşa kalmak istemiyor bilemeyiz yani belki hevesini almıştır sıkılmıştır ya da sıkıcı geliyorsundur sonuçta ne bileyim ne kadar zamandır bir ilişki
Benim gözlemime göre istiyor. Mutlu etmek istiyor arkadaşı olsa bile romantik davranmaya çalışıyor sadece bana yaptığı romantik jestleri gidip arkadaşına anlatması kötü pasif kalması sıkıntı haklısın
İnşallah yaşadığınız özel şeyleri anlatmıyordur arkadaşına
Çocukluk arkadaşı diye her bokunu anlatıyor onu anlatmıyordur diye düşünüyorum o kadar da değil herhalde ama sevgilim çok saf biri arkadaşı uyanık biri kaynana gibi laf sokuyor sürekli
siz ne kadar zamandır birliktesiniz
Daha yeni 1 ay
bana bir takip atsana Yorumlarda sürünmeyelim
Benımde öyle ya ınanır mısın Temmuz da düğünümüz var balayı ıcın arkadaşı da esı ve çocuğuyla düğün tarıhlerımız de gıdecegımız bölge de olacakmış hep beraber gezerız otururuz falan dedı gerçekten sınır bozucu
Iyyyy iğrenç valla yerinde olsam hayır derim hadi ben sevgiliyim de şimdiden dayanamamaya başladkm
Ya yanı mesela onların yaşadığı sehırın ılcesınde oturuyoruz bız onların yaşadığı yere gezmeye gıttıgımız de hadı onlara gıdelım oluyo ve gıdıyoruz mecburen ve rahatsız olduğumu söyleyince evlendıkten sınra aılecek gorusecegımız kısıler dedı yanı dıyecek yapacak bısey bulamıyorum artık
O zaman eğer laf sokan biriyse sen de cevabını ver sustur
Allah kolaylık versın bacım bıze 😂
Doğru demiş hem çirkin hem para gözlü
Tipine sctığım sen kimsn bana çirkin para gözlü diyorsun sıçtığm bok Bile daha değerli🤣🤣🤣🤣🤣
Sat para kazan o zaman kezban ne konuşuyorsun car car car
Hadi len ordan yiyip yiyip sçmamış anneanne kılıklı
Kezban senin gibi esmer tipszlere denir bana değil
Bu kadar hakeret etme aşık oldun sanarlar
Şu tiple özgüvene gel 🤣🤣 sıçmık suratlı dayıya bam sen
Sende düştün bana hemde sevgilin varken hadi geçmiş olsun
Hadi ordan kuş boku🤣🤣🤣
Allah sabır versin
Evlenince ne olcak ya gene mi dibinizde bitecek bu cocuk
Ne gözle baktın ama
Pardon yanlış anlaşılma oldu. Ozmn sevgiline dicen buluştuğumuzda bu bizim yanımıza gelmesin