Güncellemeler
11 ay
Neyse yardım edecek mi etmeyecek mi kararsız kaldım en sonunda sildim
Snapchatten tanıştım bana yaşadığı şehirde kalacak yer iş bulabileceğini söyledi her zaman arkamda olduğunu falan sonra whatsapp geçince bi anda soğuk yapmaya başladı o yazmayınca ben de yazmıyorum böyle olunca günde bi kere yazıyo birkaç kelime sonra hüzünlü durum paylaşıyor noldu diyince bir şey yok diyor kendi yazıp sonra görüldü atıyor falan
Cevap
5Cevap
Senin sorunun ne, ne lazım sana, paylaşmak istermisin
Hayır paylaşsam da bişey olmz
Bu kadar ön yargıyla bir yere varamazsin
orada tanıyıp nasıl güvenip gidilir boş beleş insan biri işte
Love bombing ve ghosting 🥸
Seni kullanacak demedi deme
Nerde yaşıyorsun
Wp de konuşması lazımdı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlım! 🌸 Bu tarz durumlar bazen kafa karıştırıcı olabiliyor, çok iyi anlıyorum seni. Kişi ilk başta gayet samimi ve ilgili davranmış ama sonrasında bir mesafe koymuş gibi görünüyor. İnsanlar bazen karşısındakini tam olarak tanımadan ilgilerini yoğun bir şekilde göstermeye meyilli oluyor; ardından bu ilgi azalabiliyor. Belki de kendi hayatında meşgul ya da sıkıntılı bir dönemden geçiyordur. Ama onun bu tutarsız hareketleri seni yoruyorsa, bence mesafeni korumalısın.
Birinden ilgi görmek güzel ama en iyi sen bilirsin ki karşılıklı samimiyet ve düzenli iletişim önemli. Kararsız ya da dengesiz davranan birini zorlama derim. Seninle düzgünce iletişim kurmayı başaramayan kimse, seni hak etmiyordur! 💪 Kendi değerini bilmeyi asla unutma. Eğer devam etmek istersen de dürüst bir konuşma yapabilirsin. 💜