sınıfımdaki kızlara (ben dahil) hep garip davranıyor
şüphelenmeliydim ya iğrenç
sınıfımdaki kızlara (ben dahil) hep garip davranıyor
şüphelenmeliydim ya iğrenç
kimi takip ettiği onu ilgilendirir de size davranışı insan gibi değilse sorun var ortada. tabi siz onun takip ettiklerinden dolayı yanlış anlıyor da olabilirsiniz.
Cevap
12Cevap
iğrenç kişidir.
Insanlarin özel hayati isterse izleyebilir. Eger size karsi bir durum yapiyorsa sikayet edebilirsin fakat sen adamin özel hayatini irdeledigin icin kanunen suclu duruma düsersin.
Sırf öğretmen diye takip edemez mi?
Okula bu tarz konuları taşımadığı sürece sorun yok!
ben ne diyorum? kızlara garip davranıyor diyorum
Garip deme o zaman detay ver? Mesela örnek ne gibi?
ya mesela bana gelip diyor ki çok güzelsin
ya da sınıfımdaki bi çocuk var onunla konuşuyorum beni ona yakıştırıp, ona "hadi yine şanslısın en güzelini seçtim sana. sizin yaşta hormonlar fena"
gibi gibi şeyler diyor
başka bi kıza da ders bittikten sonra bugün seksisin demiş
Ohaa ak, bu ne lan erkekten beter çıkmış. Sen garip diye sorunca ben sıradan basit garip diye anladım. Direk şikayet edin tabi o zaman. Önce sosyal medyadaki takiplerini kanıt olarak elinize alın, sonra sınıftaki rahatsız edici davranışlarını bir bir anlatın. Otomatik olarak haksız duruma düşer.
yok kimseye boş yere garip demem ben
ama işte şikayet etsek inanırlar mı ki. kendisi hukuk öğretmeni bi de bilemiyorum
Dediğim gibi takip ettiği şeyler zaten kanıt niteliğinde, elinizde ne kadar kanıt - şahit varsa onu o kadar haksız duruma düşürür... Her şey bir kenara ülkenin geleceği olan öğrencileri yetiştiriyor ak, eskort değil. O uyarı almadıkça veya mesleğinden edilmedikçe kendine gelmesi de zor.
Bir de sizin bu çağdayken insan daha fazla istekli olabiliyor, muhtemelen o da bunun farkında ve bu zaafınızı size karşı kullanıyor. 18-24 yaş arası kızları etkilemek ve düşürmek daha kolaydır.
teşekkür ederim, bunu diğerleriyle konuşup şikayet ederiz
yahu istekli olmamız 50 yaşındaki babamız yaşındaki öğretmene aşık olacağımız anlamına gelmiyor ki
Elbette ama acaba o da böyle düşünüyor mu?
15 yaşındaki kızla ilişki yaşayan kızın babası yaşında hocalar gördük.
nasıl böyle bir şey düşünebilirler ya çok iğrenç
bir de 2 hafta önce kendisinin doğum günüsüydü ve kendisi yaşlanmayı kabul etmiyor, bas baya üzülüyor, hâlâ 20 yaşındayım diyor
gerçekten de kendini 20 yaşında hissedip bunları yapıyor heralde bu nasıl kafa
Bu detayları ailenle konuştun mu peki?
yok asla
sınıf arkadaşlarımla bu konuyu bi kere açtık ama utanıp kapattık, bazıları da korktu heralde
Kızım iyi misin? Asıl ailenle konuşman gerekir. Ailen o üniversiteye güvendiği için seni oraya teslim ediyor. Böyle abaza hocalar başına musallat olup seni yoldan çıkarsın diye değil. En azından annenle paylaşmalısın bu durumu. Yarın Allah muhafaza biri başına bir iş açsa yine sessiz kalıp ailene söylemeyecek misin? Peki!.. Valla bu duruşun en çok karşı tarafın işine yarar. Onların pisliğini sen gizleyip örtpas ediyorsun söylim👍
bugüne kadar ailemin başına bir şey getirtmedim hep sakin uslu çocuk oldum, kimseye bir şey söylemezdim de
bu tarz bir olayı anlatsam aşırı derecede korkarlar kafalarında kurarlar ben biliyorum
boş yere kimsenin huzurunu bozmak istemiyorum
Öyleyse işi ailene bırakmadan, seninle aynı rahatsızlığı yaşayan arkadaşlarınla organize olup, delilleri toplayıp, şikayet edeceksin... Hocanın ırzınıza geçmesini de beklemeyin yani... Size karışmasa takip ettikleri onun tercihi der geçerim ama size de bulaşıyor a. kodum kaşarı
haklısın
zaten bize aptal aptal şeyler söylemeseydi ben sosyal medyasına bakmazdım bile, o olaylardan sonra bi baktım ve full çıplak genç kızlar vs
ondan sonra şüphelendim
Şüpheyle olmaz kanıt görün ve şikayet edin
ciddiye alırlar mı ki
Seni ne ilgilendirir sanene
Ne yapacaksın?
Sapık muhattap olma
Öğretmenin sosyal medyası sizene bikere
Onun cok nedeni var
tövbe tövbe ya bu nasıl soru
Şikayet edin onu
nereye
Cimere