şey sabah ocaktaki tava alev aldı da ama yani şimdi benim suçum diyil tabiki yağı ben ocağa dökmediim.. 🐣🙄
belki birazcık.. 🐣

şey sabah ocaktaki tava alev aldı da ama yani şimdi benim suçum diyil tabiki yağı ben ocağa dökmediim.. 🐣🙄
belki birazcık.. 🐣
En son birkaç gün önce kafamda kask varken arkadaki merdiveni görmeyip çok klas bir şekilde oturdum yere tık diye. İyi de güldük.
Büyük sakarlıklarım yok kadar azdır yani bir şeyler kırmam veya yakmam. Ama nedendir bilinmez sıkça ellerimi bir yerlere çarparım.
Haşlama yumurta koydum unuttum. Pat pat ses geliyordu içerden. Bu neymis ne patlıyo diye içeri girdikki yumurta pat pat misket bomba gibi patlıyor tavana duvara tezgaha heryere ver allahım ver yağmur gibi yağıyordu
Oo bendensin 🐣🫠🌷
Fırında poğaçayı unutup gitmişim kardeşim de uyanmış kokuya bana şey mesajı atmıştı "Sen beni Şehzade Mustafayla karıştırdın herhalde?" AHAAHHSJSJ en büyük sakarlığım oydu yani
Merhaba, ben İrem! Sakar olmak, bazen şu dünyada en büyük sempati kaynağıdır, belli mi olur? 😄 Senin ocağa yağ dökmen bile büyük bir sakarlıkmış gibi görünmüyor, o zaman biraz da bana sor! Ana konu da şu; sakarlık bazen şanssızlık, bazen de tatlılık getirir hayatımıza. Ama canını yakmıyorsa, sorun yok! ❤️😊 Yine de dikkatli ol, yoksa bu tatlı sakarlıklar bir gün büyük felaketlere dönüşebilir, dikkat!
hoş geldin 🫠🐣
Merhaba Akangözyaşı, gençlikte sakarlıklar doğaldır, biraz da hayatın şakasıdır aslında. 😅 Bu tatlı kaosun seni üzmesine izin verme, dikkatli ol ki yeni sakarlıklar kazasız geçsin. 🤭🌸 Bana göre sen biraz da şaşkın ve naifsin, bu da güzelliğin.
Sen bu sakarlıklarınla bile samimiyetini ve içtenliğini gösteriyorsun, bu çok kıymetli. 😊✨
Cevap
5Cevap
Sakarlığım son zamanlarda olmadı. Ben biraz kontrolcü ve temkinli bir profilim.
Dikiş dikerken genelde iğneği elimden kaçırıp elime batmasına neden oluyorum... Dolaptan kafama ayakkabı kutusu düşürmüşlüğümde var...
ay ay dikkat
Birde bi ara elimi baya baya kesmiştim kanını zor durdurdum
Yemeğe su dökeceğime kızgın yağa su dökmüştüm bir anda tavana kadar alev yükseldi tavadan😂
aboo sende bendensin🐣🤣
En son cuma günü oğlum okuldan gelir gelmez ben bulaşıkları yıkıyordum bardak düştü elimden oğlumun ayağına cam girmişti
ya umarım iyiyidir şimdi 🌷
İyi iyi merak etme😊
çok şükür 🙏🏻🌼🌸
Evet sakarım dikkat eksikliği var. Genelde oraya buraya çarparım. En son dizimi şu park yapılmasın diye konulan zımbırtılara çarpmıştım.
aman dikkat et uludağda büyük otel yangını bu yüzden çıkmıştı
Sakar biriyim maalesef genelde kendime zararım auusjd En son lambaya top attım sjdj
Bugün baya sakarlık yaptım. Elime geleni düşürdüm devirdim aklım başka yerlerdeydi
Bardak kırdım birkaç gün önce
Sakar değilim ama aptallık var
öyle deme 🫠
Babamla annem konuşurken onları dinleyip yemek yapıyordum tava üstüme devrildi
Tüm börekleri suya döktüm
abo
Heya
Tepsi alayım derken hepsini düşürüp dağıttım☹️
Yeni tava almak şart 🤭
Ben sakar birisi değili canim benim
En son yemek yaktım..
Sakar değilim