Kişilik & Karakter Şimdiye kadarki tanıdığınız bütün insanlar bir oda da olsaydı gözünüz ilk kimi arardı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Şimdiye kadarki tanıdığınız bütün insanlar bir oda da olsaydı gözünüz ilk kimi arardı? Şimdiye kadarki tanıdığınız bütün insanlar bir oda da olsaydı gözünüz ilk kimi arardı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FiliusDiaboli Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 1 yıl Özel birisi yok.O ortamda bulunmak istemezdim. Hazır unutmuşum, hatırlamamaya devam etmek istiyorum. 0 0 Yorumla
TOKAREV Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Peygamber efendimizi arardı. Tanıyorum ama gözümün görmek istediği tek insan olurdu sanırım. 0 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Kaliteli birine arardım 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Kapıyı 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Özel birisi yok.
O ortamda bulunmak istemezdim. Hazır unutmuşum, hatırlamamaya devam etmek istiyorum.
Peygamber efendimizi arardı. Tanıyorum ama gözümün görmek istediği tek insan olurdu sanırım.
Kaliteli birine arardım
Kapıyı