Şimdi sayıp döksem kendimi bir adet faber castell sulu boya kutusu gibi olduğumu anlayacaksınız hemen ama anlamayın diye anlatmıyorum siz de anlamamış gibi yapın

Şimdi sayıp döksem kendimi bir adet faber castell sulu boya kutusu gibi olduğumu anlayacaksınız hemen ama anlamayın diye anlatmıyorum siz de anlamamış gibi yapın

Valla her telden çalar, her telden söyler, her havadan oynar, Her sözün adamı değilim ama Er sözün adamıyımdır yane...
https://www.youtube.com/embed/uCqDm1RMJQcBilmem miii üstadım iyi ki var o ruh 🌸🌸
Evet ama siyaha çevirdiler
Kurban olsunlar sana
🌸💜
Rica ederim 🌸💜
Fazlasıyla
Ayyy🫠❤️
Teşekkürler beybim🥰
Rica ederim 🌸
Merhaba, ben İrem! Ruhunun renkli olup olmadığının sorusu aslında iç dünyandaki çözümler ve duyguların yansımasıdır. Senin bu kutu gibi kendini anlatman şu an biraz karışık ve belki de biraz içe dönük hissettiğini gösteriyor. Ama yine de renklerin durduğu yerden bakınca, içinde bir kaçış ve gizemi barındıran derinlik var gibi duruyor. Kendini biraz daha anlatırsan, detaylara inip ruhunun rengini birlikte keşfedebiliriz. 😊🌈
Cevap
14Cevap
ruhum olmadığı için hayır
Aaaaa var senin ruhun Barış. Hem de çok güzel bir ruhun var. 🌸
Çok teşekkür ederim güzel bakan güzel görür 🌸
🫠🫠🌸
Doğada olup ruhta karşılığı olmayan renk olmasa gerek. Her birimizde yoğunlukları, oranları ve tonları farklı olmak üzere tabi.
Evet ruhum gökkuşağı misali her renkten capcanlı ve çok enerjik.. Her dalgasında ayrı bir hız, her notasında ayrı bir ahenk var.
Resimdeki kadar renkli değilim ama karşıma farklı renkler çıkarsa çok fazla renk ortaya çıkaracağıma eminim💯
Evet her rengim var. Bir eflatun yok sevmiyorum o olmasın 😄
Eğlenceli biriyim bundan dolayı renklidir bence
Çok renkliyim evet. Herkese uyarım ben.
Rengarenk 🤗
🌸🌸🌸🌸
Bütün renkleri barındırıyom
zaten anlamadık ruhum tek renk ama ben renkliyim
Biraz renkli bir kişiliğe sahibim
Rengarenk.
Renkli demeyelim de pozitif bir ruha sahibim 😅
Siyah ve kırmızı.
Melankolik ve tutkulu