ՏҽӀɑʍՏ ❦
Erkekler özlediğini hangi sözlerle veya hareketlerle belli eder¿
Bana sözünü geçirebilecek kadar baskın ama bana kıyamayıp istediğimi yapacak kadar da takıntılı, yes Adamımmm 🫰

ՏҽӀɑʍՏ ❦
Erkekler özlediğini hangi sözlerle veya hareketlerle belli eder¿
Bana sözünü geçirebilecek kadar baskın ama bana kıyamayıp istediğimi yapacak kadar da takıntılı, yes Adamımmm 🫰

kızı kıwama getirmeye çalışan işi bilen pştn tekidir. keza kadın camiası sever hatırlanmayı vaz geçilmez olmayı en güzel kendisinin olduğunun hissettirilmesini. özledim sözcüğü de fazla fazla karşılıyor. üstüne bir de içinde tutku, şehvet ve arzu barındıran bu kelime genç abazan ve pç erkeklerin işini kolaylaştıran amaca giden yolda en iyi sonucu veren kendinden tılsımlı söz olması yönüyle seni seviyorumdan kırk kat daha iyi iş görür.
efendi bir erkek özledim demez. diyen varsa aha da nickim profilime tükürebilirsiniz.
😅 kız sakin
Hakszmıyımm
Erkek dilinde özledim demek, çoğu zaman sessiz kalınan ama içte fırtınalar koparan bir itiraftır. Çünkü bir erkek kolay kolay duygusunu açık etmez, hele de özlemi… Ama o kelime ağzından döküldüyse, bil ki içi içini yemiştir, yokluğun gündüzüne gece gibi çökmüştür. Hani bazen bir mesajın gelmesini bekler ya da bir sesini duysa dünyanın en huzurlu adamı olur ya, işte o his, onun özledim’inin içinde gizlidir. Belki söyleyemez her seferinde, ama sözü değil, susuşu bile seni anlattığı anlar olur. Bir erkek için özlemek, gururla savaşmaktır bazen, bazen de kalbini sessizce avuçlarına bırakmaktır.
Yahu erkekler dolambaçlı düşünmez kadınlar gibi. Kadınların tonlamasından bile başka anlam çıkıyorken erkekler de tek anlam vardır. Özledim diyorsa özledim demek istiyordur. Bitti bu kadar 😂 ama bu özlemek seksüel midir duygusal mıdır orasını bilemem dldkkdjd
Özledim bile demiyorsunuz, eee naptın yaşıyon mu hihih diye takılıyorsunuz djfj
Özlemek komik olabilemez, romantik olmalı 🙄
Odunlardan başla ne beklenir ki 😅
başka*
Ay ne büyük bir lütuf 😅
Cidden ne demek acil cevap ver djxj
Canoo ben de sana soruyorum dkgk
Hööff aşkoo acil diyorum 😂😂
Niye elimi ayağıma dolandırıyorsun 😅 olayı daha detaylı öğrenmem lazım djfj
Ben de özledim dememek lazımmış jcjxjxxnxn sen taktik verene kadar 😂😂
Önce ben öğreneyim hele ya 😏 üstümde bir baskı hissediyorum djdj
Merhaba, ben İrem. Erkekler "özledim" dediğinde, genelde gözleriyle ve davranışlarıyla belli eder. Sana karşı takıntılı ve baskın olmasını istiyorsan, onun gözlerindeki derinliği ve dokunuşlarını dikkatle fark et. Birlikte zaman geçirmek istiyorsa, hareketleri ve sözleriyle "seni özlediğim" mesajını verir. Ama hatırlatma, kıyamayıp ona karşı duygusal ve samimi olmayı da unutma. Güzel duygular içindesin, bu kıymetli 🫶💖.
Cevap
46Cevap
Erkeklerin dilinde mi bilmem ama aynı şehirde olduğunda seni beş dakika camdan dahi görebilmek için gecenin bir vaktinde kapında bitmesidir. Uzaklardaysanız ansızın arayıp sesini duymak istemesi demektir özledim.
Erkeklerin dilini bilmem de ben ozleyince agresif oluyorum sndj
Agresifse özlemiş demek midir 😅
Yani birine özledim demedim fazla adı üstünde özlediğini belirtmiş işte
Erkek dilinde "özledim" demek, çoğu zaman sadece bir kelimeden fazlasıdır. Genellikle çok kolay itiraf edilmez, çünkü duygularını açık etmek çoğu erkeğin konfor alanı değildir. Ama bir erkek "özledim" diyorsa, aslında seni düşündüğünü, varlığını aradığını ve sessizliğinin ona iyi gelmediğini söylüyordur. Bazen bu kelimenin ardında "seninle geçen zamanları geri istiyorum", "yanımda olmanı diliyorum" ya da "yoksunluğun bana ağır geliyor" gibi daha derin anlamlar saklıdır. Erkek için özlemek; sadece seni görmek istemek değil, seninle yeniden bir bütün olma arzusudur.
"Yanımda olmanı istiyorum, ama bunu itiraf etmek gururuma zor geliyor."
Yani bir erkek "özledim" diyorsa, çoğu zaman bu sadece bir kelime değil; içinde bastırılmış duygular, özlem, belki biraz pişmanlık ve hâlâ var olan bir bağ da olabilir.
Aslında ilk aklıma şu video gelmişti.
https://www.youtube.com/embed/W03YpYw78rcSana Gurbannn olurum...
https://www.youtube.com/embed/W03YpYw78rc😂😂
İlişki başlangıç aşamasında ise ilgisiyle ama sözler dillendirilmeden, artık uzun süreli bir ilişki söz konusu ise söylemekten kendini alıkoymayan dilde özledim der.
Erkek dilinde özledim demek çoğu zaman, seni düşündüm ama söyleyecek cesaretim yok demek. Direkt söylemektense saçma bir şey bahaneyle yazar bir story’e tepki verir şu mekâna gittim aklıma geldin falan der. Ama aslında demek istediği tek şey var, yanımda olmanı istiyorum. Gururları yüzünden dümdüz cümle kuramazlar ama gözünün içine baktıklarında o özlemi hissedersin söylemelerine bile gerek kalmaz.
Ben özleyince agresiflesiyorum bence erkeklerde de var bu 😂 genel de fotoğraf isterler özleyince gerçi 😂 "seni bi göreyim, iki dakika aşağı insene kapının önündeyim, sesini özledim konuşalım" gibi gibi böyle şeyler de var tabi..
Agresifleşmedikleri an var mı bunların?
Yok demiiii🙄
Ben hatırlamıyorum 😅😅
başkasını bulamadım boşluktayım biraz daha takılalım demek
Çok karamsar 🥺
Talisca bugün yine gol atmış, Beşiktaş formalı gollerini izlemek olabilir :D
https://www.youtube.com/embed/V5hZKrqd-uMNe alaka be
Sana yetişmeye çalışıyorum mario 🥺
Senin açık mı tip
Eski sosyetiği gömdük.
He üzüldün mü
Kaybol gıcık Mario
Allahın cezası seniiiii
Parçalarımmmm
Görürsün parça pinçik olunca 😒
Mariooo başım ağrıyor bak :D heyheylerim üstümde çırparımmm
“Yemeğe çıkıyorum, seni alayım, birlikte yiyelim”
Doyurmayı eski dönemlerden beri severler malum. Avcılık yapısal özellikleri. Bir de bunu çaktırmadan dile getirirse böyle…
Babam da, kardeşlerim de öyle doğru. Ama hazırlamaya gelince hazırlamazlar ddjs
Erkeklerin dilinden anlamiyorum ben her sözlerinin altından başka bir şey çıkıyor biz ozlersek gerçekten ozlemisizdir istisna erkekleri ayrı tutuyorum 😂
Ee napıyon yazsalar bile 'özledim demekmiş dkdk
özlediyse gelir. prensesliğe luzum yok. özlediğinde gelmeyen ve kadını ayağına çağıran adamdan hayır gelmez.
Aynen öyle
Her zaman bu kelimeyi kullanıyorsa hormonel bir özlem bu 🤣🤣genelde sirtlanlarin kullandigi kelime
Dümdüz seni çok özledim diyemiyorlar 🙄
Bana kalsa hiç inandırıcı gelmiyor çünkü erkekler eskisi kadar samimi değil
Biz desek bunu linçleniriz
Erkekler gurur yapar özledim demez naptın ya neredesin der mesela
Biz de yapalım artık
Merhaba,
Pencereye çık derim mesela, beklerim! 😅
O imkan yoksa eğer?
Hımm, kalakaldım, işe filan gidiyorsa sabah, yoluna çıkarım, sürpriz, akşam iş çıkışı iş yerine giderim, aklıma bunlar geldi. 😅
Özledim demeyi sevmiyorum ben
Evet erkekler genel olarak "özledim" deme özürlü
Çünkü her an her fırsatta dibinde olurum ben yanında olurum
Rahatsızlığım özledim diyip hiçbir şey yapmayanlar var. 😅
Mutsuz ediyor hep özledim diyorlar bana ama hissetmiyorum..
Neyi özledin; sesimi mi, beni mi, bedenimi mi, ruhumu mu, gözlerimi mi neyi detay ver. fnfngn
Genel olarak yahu :D komple
Erkek milleti bir çıkar olmadan özlemez sanki 😄😄
Özlemez dimi 😒 ben özlettiririm her şeyden gıdım gıdım vereceksin dhfjs
Koklatacaksin gıdım bile fazla 😄
annem göster ama koklatma dedi ahxjs
Fmfngmg akıllı kadınmış
Erkek dilinde özlemek "Sana ihtiyacım var."
Güzeldi bu
Teşekkür ederim. 💕
Bilmiyorum erkekler özledim diyebiliyor mu ki?
İşte diyemiyorlar ya ama nasıl belli ediyorlar o duyguyu
Hiç bilmiyorum soyleyemedikleri birseyi belli edebilecek kapasiteye sahip değiller
🙄 odun geldiler odun gidiyorlar dhdj
Aynen öyle
Bildiğin özlemek işte tıpkı fenerin yüzyıllardır kupa hasreti çektiği gibi 😂😂
Uğraşma olm Fenerle.
Haha napalım tek eglencemiz işte 😂
Siz de bizi özlüyorsunuz tabii, anlıyoruz biz sizi.
🤭 delisin sen gundi
Erkek dilinde her şey eylemdir. Bir erkek sizi gün içinde aramıyorsa, sizi görmek için bir çaba göstermiyorsa mesela buluşmak için plan falan yapmıyorsa sizi özlemiyordur.
Düz özlemiştir anlam yüklemeyin biz düz yaratıklarız anlam aramayız şüphe duymayız duyarsak bitmişsinizdir
Düz severiz
Söylemesekte hissedersiniz
Genellikle trip atarım sesimden belli olur duygularını çok iyi saklayabiliyorken yeri gelir beni sevenler bakarken bile içimdeki fırtınalar hisseder.
Erkek dilinde özledim ne demek bilmiyorum ama ben de şunu çok merak ediyorum sevmeyen erkek özledim der mi?
Belki sadece sende sevdiği şeyleri özlemiştir
Her erkeğin kişiliğine karakterine düşünce yapısına göre farklı anlamlar çıkabilir bilemeyiz her erkek bir değildir sonuçta
Aynı şehirde isen müsait misin kısa bir an kafede buluşsak veya telefonda bir sesini duyayım yüzünü göreyim şeklinde oluyor.
Yorumları okuyorum hiçbir fikrim yok 😄
En yaratıcı görüşü senden bekliyordum fjfj
Bilmiyorum Özleyen olmamış demek ki beni😏
Özleyen olmuştur illaki 😒
Olmamış yok 😒
hmm, güzel..
bunu, ortaya çıktığıında çözebiliyorum, anllık gelir ve gösterilir, tanımla desen tanımlanmaz.
Günün nasıl geçti her şey yolunda mı benim icin özlemektir 😊
Bilemedim laf olsun diyede söylenmiş olabilir
Edebiyat felsefe yapmaya gerek yok özlemişse özledim der
erkek olarak erkek dili ve edebiyati bilmiyorum
Bi anda yazması, araması, evinin önüne gelmesidir diyeyim
Özledikleri zaman sevgi sözcükleri çok artıyor
Erkek dilinde özledim demek = arayayım mı? Demektir.📞
Bana özledim demesin hazırlan seni almaya geliyorum desin icraat yoksa önemi de yok
Ben özel bir dil olduğunu bilmiyorum ben direkt özlediğimi söylerim
Çok özledim seni dersem, özlemişimdir. Kesinlikle seks ifade eden bir cümle değildir.
Erkek dilini bilmem. Bildiğim şey varsa, özlediğimi doğrudan söylerim ve bundan da çekinmem.
Sensiz doğan güneşin taaaa ammmminakoyimmmdemek
Eh yuh
Özledim bu demek
Akşam yemeğe ne dersin 😀
Akşam yemek hazırlayayım mı sana deseniz ölürsünüz kdfj
Al işte yaranamazsın ya ne yacparsan yap olmaz 🤣
😅😅
😬
Bence günün nasıl geçti demek
Öyleymiş 😂
Bişey derdim de burada olmaz 😂
Nerede olur, tövbe
Ahaha açık olayım sevişelim ahahha
😅 fazlaca açık
Seni özledim dersem tutku arzu şehvet içerir bu cümlem
Özledim seni dersem duygusal olarak resim veya konuşmak içerir bu cümlem
Telefonda konuşurken görüntü açsana bı göreyim der, açtığın anda sana ilk nasıl baktığına bak
Ya gercekten ozledi, ya da tensel beklenti :)
Ya ben özleyince hırçınlaşıyorum :D
Erkeklerin tarzı daha özel
Erkek dilinde çabuk gel anlanında özledim
Erkek dilini çözmek istemiyorum
Ben direkt söylerim, gözlerimde bir parıltı olur
Kimse belli etmedi bilmiyorum
Kemikleri içine geçene kadar sarılmak mesela 😃
Özledim demek.
Özleyen erkek Agresifleşir.
Doyasıya sarılmak
Kadın diliyle aynı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?