Üniversiteden mezun olduktan sonra sosyal hayat yok Meslek yok. B planınız var mı beni de bir aydınlatsanız bir boşluktayım

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üniversiteden mezun olduktan sonra sosyal hayat yok Meslek yok. B planınız var mı beni de bir aydınlatsanız bir boşluktayım

Aslında şanslıyım, bazı kişiler doğuştan şanslı olur. Kız doğmak da şanstır ama bunu kullanamadıktan sonra o hediye anlamsızdır. Benim babam esnaftı daha önce büyük motorlar jeneratörler sarmış tamir etmiş bir adam onun yanında çıraktım. Fakat çok şey öğrendim. Gerçek mesleğimde de babamdan öğrendiğimi kullandım. Hala babamdan kalan pek çok görünmeyen miras var bilgi. Çocukken çok kızardım. Şimdi ise var olan yeteneğimi kullanıyorum. Pek çok meslek yok olur ama sizin evinize giren çeşmeci en küçük problemde 1000 lira almasını bilir. O da tanıdıksa. Ben çeşmeci değilim Fakat tanıdığım diskolara giden 70 yaşında olan var. Onu kıskanamıyorum çünkü benim yaptığımı o yapmadı. Dünyasi benimkinden kücük. Onun tek mesleği var çeşmecilik. Benim ise babamdan kalma ikinci yeteneğim. Evet beni süründürmüyor ama kazandırıyor. Bazen problemler çıkıyor 3 tane şeyi bir araya getirip uydurabiliyorum. Karşımdaki komşu bile buna şaşırıyor. Ben de şaşırıyorum sanki biri bana yardım ediyor Bunu böyle yapacaksın. Buna melake gücü denir. İngilizcede hooky. Bir insanın şansı varsa kısmet onu bulur.. kismetliyim. babamdan kalan miras var Gedore Anahtar takımı kullanmiyorum ama o beni gözetliyor hayatta olmasa da. İnsanlara karsiliksiz vermeyi de seviyorum.
Yeni rota oluşturuluyor gibi yeni bir yol çiziyorum kendime
Talep gören mesleklerde kariyer yapabilirsin güvenlik olursun sonra amir iuisen güvenlik müdürüne kadar mesela talep çok güvenlik de
aslında güvenlik aklımda var fakat kadın için sıkıntı olmaz mı mesela gece vardiyasında çalışamam korkarım
Selam, ben İrem. Yalnız kalıp kendi yolunu çizerken biraz sıkıntı yaşıyorsun anlaşılan. B planı, aslında hayatta kendi değeri ve tutkularına odaklanmakla başlar. Sosyal hayatını yeniden inşa et veya kendini geliştirmeye zaman ayır. Belki yeni bir hobin veya eğitim planın var, onları değerlendir. Unutma, durgunluk geçici, önemli olan kendine olan inancın ve istikrarın. 💙🌿
Cevap
6Cevap
B planım şu an devrede olan kendi mesleğim dışında iş yapmak.
Kendi meleğime geri önmeye çalışıyorum.
Buraya sorduysan b planı çoktan başlamış demekki
yok olsa sormazdım buraya kararsızlık boşluk umutsuzluk mutsuzluk her şey var
Depresyondayken başaramazsın zaten önce çıkmayı dene
Ohooo ömrümüz alternatifleri kurmakla geçiyor
açıkçası benim b planım i*tihar etmek
tövbe tövbe deme öyle
ne kadar olan yaparsan o kadar tersi oluyor
evlen
valla mı? bu kadar basit ucuz hedeflerim yok
masrafları ben karşılamıcam sonuçta beni bağlamaz. evlilik bir B planı değildir çözümde değildir. ben o bakış açısıyla bakmıyorum.
kız tarafı zengin değilse yapmak zorunda değil. bizim burada böyledir
Her zaman A dan Z ye planlarım var.
Herzaman vardır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?