Genelde akışına yaşarım, ama ermeni atasözlerinden "nehir her zaman kütük getirmez" lafına unutmama ve yaparım ara sıra ama, genelde taktiğim olmadığı zamanda ''taktik maktik veya plan yok bam bam bam diye denerim :D
Evet iş hayatında bile. Ben aştım sanırım bu konuda kendimi. Bazen bir şey olacaksa gerçekten gelir seni bulur olmayacaksa da bir sebebi vardır. Ben kendimi teslim ettim
En başından B ve C planlarına sahip olmam genelde. En başta kafamdaki şey istediğim gibi gerçekleşmezse sağlık olsun, nasip değilmiş der, yaşayacaksam üzüntüsünü yaşar ve hayatıma devam ederim. Akışına bırakırım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Manipülasyon ustalarının ikiyüzlülerin c, d, e bla bla her türlü planları olur 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Konuya göre değişir. Spontane plan oluşturabiliyorum genel olarak.
Plan yaparak hayatımı idame ettirmem gadası
Kesinlikle vardır hatta c ve d bile vardır😄
Çünkü garantici ve kuşkucu yapıdayım o sebeple her zaman alternatiflerim olur hayatımda.
Tutkuyla istenilen için B planı yapılamaz, o olmuyorsa diğerlerinin bir önemi olmuyor çünkü.
Genelde akışına yaşarım, ama ermeni atasözlerinden "nehir her zaman kütük getirmez" lafına unutmama ve yaparım ara sıra ama, genelde taktiğim olmadığı zamanda ''taktik maktik veya plan yok bam bam bam diye denerim :D
Ben plansız programsız bir insanım genellikle ya o anki duygularımla hareket etmeyi daha çok seviyorum
Bir şey istedim ve olmadı, üstelemem üsteleyince b. kunu çıkarıyor hayat
İş hayatında bile mi
Evet iş hayatında bile. Ben aştım sanırım bu konuda kendimi. Bazen bir şey olacaksa gerçekten gelir seni bulur olmayacaksa da bir sebebi vardır. Ben kendimi teslim ettim
amaca ulasmak icin z ye kadar planim olur yetrrki bi hedefim olsun
Aynı yoldan 2 kez yürünmez Azeri kızı bunu bir kenara yaz.
Mühendis olmadım ama Tek bir teknikerliklede yetinmeyeceğim. "B" sayılır mı bilmiyorum ama öyle
Gelecek soru cevap ihtimalerine karşı bile yedek sorum ve cevabım vardir
Her zaman olması lazım çünkü bulunduğum ortamda asla mahcup olmak istemem
Evet. Çünkü ben çok şansız biriyim hep ikinci bir planım olmalı yani
En başından B ve C planlarına sahip olmam genelde. En başta kafamdaki şey istediğim gibi gerçekleşmezse sağlık olsun, nasip değilmiş der, yaşayacaksam üzüntüsünü yaşar ve hayatıma devam ederim. Akışına bırakırım.
Manipülasyon ustalarının ikiyüzlülerin c, d, e bla bla her türlü planları olur 😃
Evett ahhahaha
Plan yapmam ki anlık yaparım
B planı kalmadı olursa A planı olmazsa Tarih oluyoruz
A B C D E F.. Uzayıp gidiyor bizim planlar
Her zaman plan yaparım.
B c d e f diye gidiyor
B planınolmasa yuvarlanır giderdim
B planı= A planını uygulamak
Plan yapmam spontane yaşıyorum.
Ne olduğuna bağlı biraz😂
Planlarımın planları vardır her zaman
Planım yok çıkış yolu neyse plan o benim için