Kişilik & Karakter Cumalar sizi mutlu ediyor mu? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Kahveler içildi , bi milyon hayırlı cumalar mesjı alındı... cumartesi de gezeriz , hava ışıl ışıl , daha ne olsun 🌸🌸 Güncellemeler1 yıl S. a💜💜💜 Cumalar sizi mutlu ediyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. günler beni mutlu etmiyor maalesef.. benim için fark etmez kısaca. afiyet olsun 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Burada paskalya bayramı..Resmen dinler arası diyalog gibi 🙄😅Mübarek kere mübarek gün.. 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Bana günler farketmiyor. Ama hayırlı cumalar dileyen herkese ben de hayırlı cimalar diliyorum. Benden dilek alanlar mutlu oluyor 😂 1 0 Yorumla
GrumpyWild Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Dün farkındaydım, bugün geç farkettim tabii cuma bitmiş oldu. 😕 1 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. işçiler mutlu memurlar mutlu muslumanlar mutlu o zaman guzel gun cuma 1 0 Yorumla
BirşeySorabilirmiyim Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 65% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 796 cevap paylaştı. Haftanın son günü Pazartesi gibi geçmek bilmiyor İlla bir gün olucaksa Kutsal Cumartesi 1 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Evet 🥰 2 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Beni artık cuma bile kurtarmaz 1 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. cuma bitti cumartesi keyfi başladı 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Hiç bi fark olmuyor benim için 1 0 Yorumla
Aurora343534 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 101% 1 yıl Bu kahveden olursa, evet 1 1 Yorumla Aurora343534 1 yıl Yanında çikolata Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Cerrah bir arkadasimla bulusacagim. 1 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evet severim cuma günlerini. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
günler beni mutlu etmiyor maalesef.. benim için fark etmez kısaca. afiyet olsun
Burada paskalya bayramı..
Resmen dinler arası diyalog gibi 🙄😅
Mübarek kere mübarek gün..
Bana günler farketmiyor. Ama hayırlı cumalar dileyen herkese ben de hayırlı cimalar diliyorum. Benden dilek alanlar mutlu oluyor 😂
Dün farkındaydım, bugün geç farkettim tabii cuma bitmiş oldu. 😕
işçiler mutlu memurlar mutlu muslumanlar mutlu o zaman guzel gun cuma
Haftanın son günü Pazartesi gibi geçmek bilmiyor
İlla bir gün olucaksa Kutsal Cumartesi
Evet 🥰
Beni artık cuma bile kurtarmaz
cuma bitti cumartesi keyfi başladı
Hiç bi fark olmuyor benim için
Bu kahveden olursa, evet
Yanında çikolata
elbette hafta son iş günü
Cerrah bir arkadasimla bulusacagim.