Gece 3.30 sularından herkese Hayırlı Cumalarrrr🙋🏼♀️ Cumaları seviyor musunuz? İsteyen yine kafiyeli bir şekilde Cuma mübarekliyebilir bu arada sjdjf

Duruşumuz ektedir..✍🏻
Gece 3.30 sularından herkese Hayırlı Cumalarrrr🙋🏼♀️ Cumaları seviyor musunuz? İsteyen yine kafiyeli bir şekilde Cuma mübarekliyebilir bu arada sjdjf

Duruşumuz ektedir..✍🏻
Şu cuma mesajları bayram mesajları kadar samimiyetsiz hiç bir şey yok bence. Cuma namazına gitmeyenler alnı secdeye değmeyenler mesaj atarak müslümanım imajı veriyor ya gıcık oluyorum.
Cuma gününü hakkıyla geçirenlerin cuması mübarek olsun.
Cevap
16Cevap
Hayır maalesef sevmiyorum hiç bir günü artık
Aaa nedenn
hayatım kötü geçiyor bu ara
Çoğumuzun öyle galiba, inşallah kısa zamanda yoluna girer
inşallah teşekkür ederim
Bana fark etmiyor hafta sonu daha hayırlı gibi geliyor
Shahshdjfj dinleniyorsun
Hayırlı cumalar hayrı veren Allahtır hergün nefes veriyor rızık veriyor ne kadar sükretsek azdır
Kimine göre doğru kimine göre yanlış ama yine de saygı göstermek gerekiyor
Hayır diyelim hayır olsun. Sen kaçta uyudun ya da uyudun mu
Hayırlı cumalar günlerin benim için bir önemi yok her günüm aynı
Hazreti Muhammed diyor ki, iki gün aynı halde bulunan, değişmeyen, gelişmeyen aldandı, ziyan etti.
Ben de bu düsturla hareket edip araştırdım, okudum ve İslam'ın uydurma olduğu gerçeğine vakıf oldum.
O zaman neden Hazreti diyorsun? Madem uydurma sana göre? Ki yalan söylüyorsun. Ne okudun Kur'an ı ne araştırdın. Eğer okuyup araştırsaydın gerçekten İslam'ın, Kur'an ın gerçekten Allah tarafından gönderildiğine iman ederdin.
@Kelimelerin-Efendisi
Diğer Muhammedlerden ayırmak için Hazret diyorum.
Kur'anda miras ayetleri olan Nisa 11, 12 ve 176'da matematik hatası var. Avliye denilen metodun mecburen Kur'anın bildirdiği oranlardan sapmak olduğu net şekilde ortada. Bu anlaşıldıktan sonra İslam'da kalmak bağnazlık olur.
Ki saymaya kalksan çok saçmalık var İslam'da. Sırf, ahiret korkusuyla, acaba septilyonda bir ihtimal de doğru olamaz mı düşüncesiyle kabul ediliyor pek çok saçmalık.
Sen öncelikle bir matematik dersi al. ya da okuduğunu anlama dersleri alabilirsin. Öyle körleşmişsin ki öyle dar bir çerçeveden bakıyorsun ki islam denildiğinde nefretle hareket ettiğinden okuduğunu anlama kabiliyetin varsa bile gidiyor. Allah hidayet versin sana ya da senin gibilr için Yaşasın Cehennem...
@Kelimelerin-Efendisi
Ben Bilgisayar Mühendisiyim. Bugüne kadar çok Matematik dersi aldım. Hatta Matematik dersi verdiklerim savcı oldu, bana teşekkür ediyor.
Diploma önemli değil bende 3 tane var seninki gibi mühendis yazan...
@Kelimelerin-Efendisi
Bende de üç tane var. Hem bilgisayar hem yazılım mühendisiyim. Yazık ki mühendis diploman var da basit kesir hesabına aklın ermiyor.
Hayır hayır biz de şer olmaz ikizim hahshsj
Hayırla başladı umarım devam da eder.🌸
İnşallah 🌸
💐💐
Tabi hayırlı kız 😄 çarpılcaz sksk
Cumalar sevilmez mi ama burada camii yok 🥺
Mars 👽
Pek hayrını görmedim.
Belki görürsün
Umarım yaa.
O gittiğinde de Cumaydı mesela ve ondan sonra her Cuma bir değişik geldi
Bazı Cumalar unutulmuyor haklısın
Ooo tam bi reissin ya kurtlar vadisi he
Günaydın hayırlı cumalar 🤲
Hayırlı cumalar
Hayırlıdır
Allah hayırlı dediyse vardır bir bildiği ya dimi jdndmd
Okul tatil olduğu için evet
Müslümanın bayramı dır cuma, sevilmez mi
@encokbensorarim namaz la işin yoksa ne hayrı göreceksin ki
Kul seccadesini görmediğine namazsız demekle anca kendi ibadetini zedeler derdi dedem, Haklıymış.
Allah beni bilir, Ben Allah'ı bilirim ve ona her zerremle imanımı etmişim.
Ne mutlu ki birilerinin Orucuna ve Namazına laf atacak derecede yüce değilim
@encokbensorarım deden demiş olabilir ama hocalar ne diyor namazsız insanın hayvandan ne farkı var, namaz kılmayan insanın dini yoktur namaz dinin direğidir. Namaz kılmayan bereketsizdir, daha sayardım ama boş ver, inşallah deden namaz kılmıştır ölmeden önce hem ben senin faydasını görmedim dediğin için yazdım kötü bir şey yazmadım, namazını kılmazsan kablrde nelerle karşılaşırsın vakit geçmeden gençken ibadetini yap ki ölünce rahat edersin
Ağır sıkıntı var senaaaaa
Hayırlı değil
Pazar daha hayırlı
Hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar
Tmmm
Evet hayırlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?