Sen hayatında kadın görmediğin için kadınlara olan bu öfkeni ve kudurmanı anlıyorum kokmuş turşu ama git öfkeni başka yere kus sorumda fazlalık istemiyorum
Basen türleri var, o çıkıntının sebebi aşırı östrojen baklalar östrojeni arttırıyor. Güzel olan basen sporla elde edilen, o çıkıntının üstünün dolu, olup alta doğru incelmeliydi, bu ince çıkık ince gitmiş bana söveceğine kaldır ghötü fizik çalış
Aynen sen de özgüvenini yükseltmeye çalış anonim hesapla gelip sebepsiz yere gayet normal bir fotoğrafa hakaret etmen ne kadar aşağılık kompleksli bir ezik olduğunu ortaya koyuyor
He yarrm he daha kendi fotosunu koyamayan bi sıfatsızsın kadınlardan yüz bulamayan çirkin ve ezk bir kadın düşmanı olduğun için kadınsı olan herşeyin seni öfkelendirmesi normal, kıvrımlar gibi😛
Ayyy yazmaya devam ettikçe sümük gibi yapışıyor yokluktan nereye saldıracağını şaşıran menopoz karen hadi by bak o kadar soru var birazda onlara saldır zaten 2 gün sonra banlanırsın bu saldırganlıkla🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Basen çok kadınsı çok hoştur? Ben anlamıyoeum hadi yüz falan neyse ama kadın vucudu estetik bir gorunumdur niye bu kadar vucuda taklıyorusunu ki
Bu senin mi basenlerin bunun neresi fazlalık
Çok durmuyor gerçi pantolon toplamış ama 2 3 ayda gider
Zamanla gider illaki ya o kadar da yok gğbi Sanki resim yanıltıyor olabilir bizi 🤔
Biz böyle kalça arıyoruz. Bunlar da güzelim kalçaları nasıl bozarız diye uğraşıyorlar.
Canım spor yaparsan 1 aya gider emin ol boyun kilon kaç
Hayet iyo bence hic degistirme kendini bazilarina yakisir
Gitmez, anca kilo verirsin biraz ve spor ile daha dik, şekilli görünür
Tnx
Youre welcome, boy kilo?
Ya ne dedim sadece boy kilo sordum
Bunun literatür de adı kezo baseni, varoş gösteriyor
Kes ln ezk yokluktan kadın düşmanlığına başlamış osurk seni
Bence kötü durmuyor
Sen hayatında kadın görmediğin için kadınlara olan bu öfkeni ve kudurmanı anlıyorum kokmuş turşu ama git öfkeni başka yere kus sorumda fazlalık istemiyorum
Basen türleri var, o çıkıntının sebebi aşırı östrojen baklalar östrojeni arttırıyor. Güzel olan basen sporla elde edilen, o çıkıntının üstünün dolu, olup alta doğru incelmeliydi, bu ince çıkık ince gitmiş bana söveceğine kaldır ghötü fizik çalış
Aynen sen de özgüvenini yükseltmeye çalış anonim hesapla gelip sebepsiz yere gayet normal bir fotoğrafa hakaret etmen ne kadar aşağılık kompleksli bir ezik olduğunu ortaya koyuyor
Hicbirseu kendi kendine oluşmuyor buraya soracağına Google'a baksan zaten hafif çıkıkta önlemi alırdın
He yarrm he daha kendi fotosunu koyamayan bi sıfatsızsın kadınlardan yüz bulamayan çirkin ve ezk bir kadın düşmanı olduğun için kadınsı olan herşeyin seni öfkelendirmesi normal, kıvrımlar gibi😛
Hah bu yüzden böyle davranmak lazım ki şunun iyi olduğunu düşünmeyin, buna kıvrım dişil özellik demen normaldir ama aynısı 40lık teyzelerde de var 🙂
Ayyy yazmaya devam ettikçe sümük gibi yapışıyor yokluktan nereye saldıracağını şaşıran menopoz karen hadi by bak o kadar soru var birazda onlara saldır zaten 2 gün sonra banlanırsın bu saldırganlıkla🤣
Baya var sanırım genetik seninki kolay gitmez
Baya da yok şimdi abartma yarrm
Düzgün konuş sisko
En azından vitaminsiz değilim şaşı🤪🤪
Jcjxjd ağlama ilk defa renkli göz görmüş şaşı diyor birde fjxjs
Kudur hem çelimsiz hem çirknsinnn💅
Ağlama gizli üye bir de seni görseydik ahahsj
Ağla
Sen ağla gizli üye
He tm
Ağla
Tmmm şaşı