Kişilik & Karakter Bir gün tavuklar ayaklanırsa kimden yana taraf olurdunuz? curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Tavuklardan yana mi insanlardan yana mı?Ben tavuklardan yana olurdum dost görünümlü düşman ehehehe Bir gün tavuklar ayaklanırsa kimden yana taraf olurdunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben tarafsız kalırım kendi başımın çaresine bakarım 1 1 Yorumla curlyboyyy 1 yıl Olmaz olmaz
Carvel Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Tavuklardan, onlar daha mantıklıdır :D 0 0 Yorumla
eliffffnaz Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 94% 1 yıl Tavuklar ile arkadaş olup onları gece uyurken kesip tavuk döner dükkanı açıp para kasabilirim hdhhd 1 2 Yorumla curlyboyyy 1 yıl Helal len sana Yorumla eliffffnaz 1 yıl Eyvallah aslan parçası hdhdh Yorumla
helebidinle00 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Tavuklar dan yana olurdum çünkü tavuk yemeyi çok seviyorum 1 2 Yorumla curlyboyyy 1 yıl Katılıyorum Yorumla helebidinle00 1 yıl Teşekkürler 😅Allah razı olsun Yorumla
Ecrininizzzzzzzzzz Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Banane tavuklardan ve insanlardan ben kendimi tek düşünürüm 🤡 1 0 Yorumla
Çalışkanmiskin Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Tavuklar tarafında olurum canlarım benim yerim yerim onları soslu soslu 1 0 Yorumla
Perikızı0007 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yanlız kalsam olmaz mı 2 3 Yorumla x-CiciKız-x 1 yıl Olmaz. ben varım. djj Yorumla curlyboyyy 1 yıl Olmaz Yorumla Perikızı0007 1 yıl Cicim ile kalacağım Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. 🤔🤔 tavuklar niye ayaklansın ki 🤣🤣🤣 1 2 Yorumla curlyboyyy 1 yıl Ayaklanmak istemişler Yorumla Yamaal 1 yıl 🤔🤔tavukların düşünme şeyi yok ki 😅😅 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tavuklar zaten ayakta değil mi 1 1 Yorumla curlyboyyy 1 yıl Dkkdkdks Yorumla
x-CiciKız-x Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Tavuk dürümden yana djj 😂🐔 1 2 Yorumla curlyboyyy 1 yıl Mideni düşün dkskks Yorumla x-CiciKız-x 1 yıl En azından aklım midemde sjjsks Yorumla
Ben_köpraa Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Yumurta? 1 1 Yorumla curlyboyyy 1 yıl O da tavuktan Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. tavuklardan 1 0 Yorumla
hamzabzsn Takip Et Yoda Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 302 cevap paylaştı. Tavuklar vaaarrrdır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben tarafsız kalırım kendi başımın çaresine bakarım
Olmaz olmaz
Tavuklardan, onlar daha mantıklıdır :D
Tavuklar ile arkadaş olup onları gece uyurken kesip tavuk döner dükkanı açıp para kasabilirim hdhhd
Helal len sana
Eyvallah aslan parçası hdhdh
Tavuklar dan yana olurdum çünkü tavuk yemeyi çok seviyorum
Katılıyorum
Teşekkürler 😅Allah razı olsun
Banane tavuklardan ve insanlardan ben kendimi tek düşünürüm 🤡
Tavuklar tarafında olurum canlarım benim yerim yerim onları soslu soslu
İnsanlardan yana olurum.
Yanlız kalsam olmaz mı
Olmaz. ben varım. djj
Olmaz
Cicim ile kalacağım