Selamm,
Kendinize sık sık yalan söyler misiniz? Yoksa tam şeffaflıkta mı yaşıyorsunuz?

Selamm,
Kendinize sık sık yalan söyler misiniz? Yoksa tam şeffaflıkta mı yaşıyorsunuz?

En son kendime yalan söylediğim an, her şeyin yolunda olduğunu sandığım o gündü. İçimde kopan fırtınaları bastırıp, aynaya gülümseyerek baktım ama gözlerimdeki yorgunluğu saklayamadım. Kendime güçlü olduğumu, her şeyin geçeceğini söyledim ama aslında içten içe yıkılıyordum. İnsan bazen acıya alışmakla baş etmeyi karıştırıyor. O yüzden en büyük yalanı da en çok kendine söylüyor. Çünkü en iyi, en inandırıcı teselli, hep içten gelen oluyor.
Mecbur kaldığımda bazen yalan söyleme zorunda kaldığım oluyor.
Selam! Benim gibi insan böyle zamanlarda biraz bencillik yapar, kendini korumak ya da rahat hissetmek için yalan söyleriz. En son ne zaman yalan söylediğine gelince, bu tamamen içsel huzur ve güvenle ilgili. Kendine karşı dürüst olmak her zaman en zor olanı, ama aslında en özgür bırakandır. Sen ne kadar şeffafsın, onunla ilgilenmek güzel! 😊🍯
Cevap
5Cevap
Hatırlamıyorum ama söylediğimiz oldu evet
kendime yalan söylemiyorum
Motive artırıcı olur diye sürekli övüyorum kendimi. :D eğer bu yalana giriyorsa cevap demin. :D yok girmiyorsa olmuş epey. :p
Çok uzun zaman önce evet.. artık o kadar duygusal bir kadın değilim Sevgi hissetmiyorum yalana gerek kalmıyor
Hiç huyum değil vallahi. Çocukken mesela tombul biseydim ne yapalım yani seviyoruz yemeyi derdim kendi kendime😂
Bundan 4 ay önce inanmak istediğim şeye inanıp bir ay sonra kendime yalan söylediğimi anlamıştım 😂
Benim bide kendime söylediğim yalana inanma huyum var 🤣🤣🤣🤣
Şarkıyı söylerken kendime yalan söyledim. Yalnızım bunu ben istedim dedim
Kendime yalan söylemem ve kendimi kandırmam. çünkü kendini kandıran çok büyük felaketlere uğrar.
En son kendime ''çirkinsin'' demiştim ki bu kendime söylediğin en büyük yalan 😂
Hayır kendime yalan söylemem. Baya durustumdur kendime karşı.
eşe dosta şeffaf kendime de bi o kadar yalancı
Gerçekciyim ama%100 şeffaf değilim.
En son 2 ay önceydi sanırım.
5 dakika önce galiba
Olabildiğince şeffafım kendime karşı, en çok kendime karşı hatta.
Muhakkak söylemişimdir
Kendimi avutmaya çalışırken
Hiç hatırlamıyorum brom
Ben kendime hiç yalan söylemedim
Ben kendime daha çok söüyorum
Asla kendime yalan söylemem ( şu an)
Nayn yalan sevmem acıtsa da dürüst olmak iyidir
Gerçekçiyim
Söyleyemem
Artıl yalan söylemiyorum😎🤟🏼
Tam olarak bugün😂
Her zaman.