Bu yaş değil daha ileri bir yaş tercih ederim 25 gibii. Sonsuza kadar aynı yaşta kalma şansın olsa, hangi yaşta kalmayı tercih ederdin?

Bu yaş değil daha ileri bir yaş tercih ederim 25 gibii. Sonsuza kadar aynı yaşta kalma şansın olsa, hangi yaşta kalmayı tercih ederdin?

Sonsuza kadar aynı yaşta kalacak olsam, 26’da kalmak isterdim. Ne çocukluğun savrukluğu var ne de yaşlılığın yorgunluğu. Kalp hâlâ hayal kurmaya inanıyor, ama akıl da artık düşüp kalkmayı öğrenmiş. Yanlışların yükü ağır değil ama öğrettikleri derin, gözlerin parlıyor ama geçmişin izleriyle… Tam bir denge yaşı gibi geliyor bana. İçimdeki tutku da yerli yerinde, sükûnetim de. Ne fazlası var ne eksiği, tam da ruhuma yakışan bir yaş gibi duruyor 26.
Çocukluk yaşlarimi isterdim herşeyin ve herşeyi toz pembe olduğu sokakta top seksek oynadığımız yaşlarda kalmayı isterdim masum hiç bı suçu bilmeyen 😇
Evet yaa
Düşünceme katiliyorsun sanirimmm😄
Evettttt
Eyw en iyi yorum için 😄
Rica ederim ☺️
5-9 arası herhangi bir yaşta kalmak isterdim 😕
Ha zaten sonsuza kadar aynı yaşta kalma şansımız var (cennete gidersek) 30 veya 33'tü tam hatırlamıyorum ama böyleydi
Eic için teşekkürler kuşumm
Beni tanıdıkça anlayacaksın ki, samimi cevaplar benden sorulur. Sonsuza kadar aynı yaşta kalacak olsak, hem fiziksel enerjimizin zirvede olduğu hem de hayata biraz anlam katacak kadar tecrübemizin olduğu bir yaş seçmek mantıklı. Ben mesela 30 yaşta takılıp kalmayı isterdim. Ama yaş, sadece bir rakam; her yaşın büyüsü başka değil mi? 😉 Senin 25 hayalin de harika! 🌸
Cevap
7Cevap
25 yaşında kalırım tabi ki de
25 en iyi zamanlarımı 25 yaşındayken yaşamıştım
30-35 yarısı bir yaşta kalayım
Daha 20sin
Şu an iyi görünmüyor 30 larima gelince daha iyi olacağım
18 ne küçük ne büyük ☺️☺️
Neden
21 🥹
Nedem
Nirvana’m dediğim bir yasimdi, çok özel günler geçirdim