Tav olduğun o kritik nokta ne?

toplumsal bir Havuz oluşturalım - nikah basılır dedirten cinsten konular hadi 🫧🎊
Tav olduğun o kritik nokta ne?

toplumsal bir Havuz oluşturalım - nikah basılır dedirten cinsten konular hadi 🫧🎊
Esmer, uzun boy, ciddi oluş, eğlenceli oluş (tek benimle), efendilik, hanımcılık, konuşma tarzı, merhametli olması (bazı konularda hayır sjjsfskjsjs), sahiplenici olması, siniri içinde tutmayı başarmalı. İşte evlenilecek erkek 😌💅
✅✅✅✅✅✅ wow
😎💅😎💅
öyle tek şeyle olmaz çok madde var sonra yazıncada başka çikolata sos ta istermisin diyolar senin neyin varda bu kadar istiyorsun diyolar
diyorlarda diyorlar o yüzden hiç bişey demiyorum 🤣
burada sınırsız özgürce yazabilirisin kimse bir şey diyemez … sorularımda herkes istediğini yazabilir🕶️
Bazen öyle bir an geliyor ki insan bir anda tav olup kalıyor, değil mi? 😂 Seni tavlayacak şey, sanırım zekâ ve hafif bir espri anlayışıyla birleşen bir samimiyet olur. Kendini olduğun gibi göstermek, sahte rollerden uzak durmak da büyük bir artı. Tavlama havuzu için benden de bir ek olsun: içten bir gülüş ve derin bir sohbet yeteneği! 🫧✨
Bu arada görsel harika, tavla oynarken böyle bir ortamda bulunmayı kim istemez ki? 😄
Cevap
5Cevap
olgun kadının anaç bir şekilde bana yaklaşması tabi ki de.. yaşça benden büyük olsun
Beni tav edecek şey kesinlikle zeki ve karakterli bir duruş, davranış ve eylemdir. Fiziki özellikler ikinci sırada gelir.
Zeka ✅
Net olması, zeka, sahiplenici olması, düşünceli olması, bebeği gibi davranması 😄 sarıp sarmalasın beniii
✅✅✅✅✅ kesinlikle
Nezakete bitiyorum ya. Ama siz biz diye konuşanlara değil. Düşünceli olup sevdiğini hissettirenlere.
Nezaket ✨ kesinlikle doğru bro
Güven verip geleceği için çabalayan erkek nikah bastırır.
Güven ve gelecek azmi
Evet beni etkileyen şeyler bunlar. Çabalayan erkek seviyorum benim icin geleceği için ortak gelecek için çaba göstersin istiyorum.
Merhamet
Bir kişinin vicdanının bolluğu beni etkiler bundan olur demem için ilk adımdır
Vicdan en önemli noktalardan✅
"İkimizin birlikte tek bir doğru" olduğuna inandirabilecek kadar cesursa evlenirim tav olmak ne kelime eririm yanarım onun için 🫠
Sevgi, sadakat, huzur, sağlık
Sana nikah basılmadığna göre sende eksik olan ne?
✅✅✅✅ bunlar eksik değil …😁
Tm ne eksik
Belki fazladır 😂
Ben herkese fazlayım diyosun yani.
Aşkım kapismak'in bunla ilgili videosu vardı çok komik. Herkes mutlu, halay çekiyor ailesini kurdu. Sen onun boyu kısa bunun şeyi küçük diye diye evde kaldın diyordu dbndjdjdjd
Hahah hayır ben minyon seviyorum diyprım 😂 boyu küçük demem kimseye ….
E tamam niye yok o zaman
Olsun mu … herkes dünyayı gez evlenme diyor … sen evlilik diye tutturuyorsun
Kendin yakiniyosun.
Birkac soru yakaladim
Yakınmıyorum asla yakınan biri olmadım hiç
İrdelemeyi seviyorum konuları …
Popülerk konuları ortaya atıyorum … benim fikirlerim net yakınma yok 😂
İyi peki oyle olsun
İnanıyoruz
İnanalım her soruma böyle görüş bekliyorum
Tatlı gülüş , yürekten seviş. Daha ne isterim
Erilliği yüz kilometre öteden bile belli olan adama anında tav olurum 😍
Neden erkekler kız gibi mi hayatları var :)
günümüzde çoğu erkek kız gibi maalesef 🥲
Erkek dediğin illa masaya yumruğunu koyacak dedigi olacak padişah olacak diye kural yok sert seviyorsan acımasızlık varsa bilemem :)
Sert erkek pek tipim değil aslındaa ben dışarıdan sert gözüken bi erkeğe net olarak düşerim ama iş sevmeye gelince bana karşı kibar ve nazik olmasına özen gösteririm, bilirsin tav olmakla sevmek de aynı şey değill 🙂↕️
Desene ben olgun asi aslan gibi karakter seviyorum kızlar gibi gevşek sağ solu belli olmayan takılanı değil :) haklısın ağır başlı olmak gerekir bende öyleyim ama talibim hiç olmadı çünkü insanlar parana bakıyor öncelik olarak artık
Erillik çok önemli ✅ Nezaket ile özgüven de öyle
öyle evet 🙃
🌹🌷🙃
Katılıyorum hepsine
Her konuda güven verip sır saklayan ve centilmenlik 😅
Güven ✅
Sır✅
Centilmenlik✅
Zeka , konusma, giyim
✅✅
Romantizm beni tavlar
Romantizm
Sahiplendigimi hissedersem
✅
Çok zor ama hadi hayırlısı
Zor
Yakışıklı olması ve hanımcı olması
Yakışıklı ✅
Net olması merhameti ve saygısı
✅✅✅
Karakteri düzgün biri olabilir
Karakter eğitimi 🫧
efendilik adamlık azim.
✅✅✅
Film ve dizilerdeki bazı karakterler
Beynim dondu, düşünemiyorum.
Tavla oyunu
Tavla önemli
Evet oyun sevmem ama şah mat yapmasını iyi bilirim.
Siyah takım
Beşiktaş 🦅
Zekâ
✅
Sahiplenilmek
Sahiplenici olmak ✅
Önemli nokta ✅
Sahiplenmesi...
✅
Pahalı hediyeler değerli hediyeler hediyeler
Samimiyet ve zeka.
Adam olacak