"Bekle' dedi gitti, ben beklemedim o da gelmedi ya; ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi"...
( - Özdemir Asaf)
https://open.spotify.com/track/6Whg3VdbRSkwGNlXPw0dY4?si=daawJ7lpSv2wuekTeqqZqg

"Bekle' dedi gitti, ben beklemedim o da gelmedi ya; ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi"...
( - Özdemir Asaf)
https://open.spotify.com/track/6Whg3VdbRSkwGNlXPw0dY4?si=daawJ7lpSv2wuekTeqqZqg

Hayır dönüşü olmayacak birini beklemem. Hayat çok kısa ve çok hızlı geçiyor. Eğer bir insan benim yolumdan adımlarını çekmişse bana sadece hoşçakal demek düşer.
Bazı bekleyişler var ki, ne kadar yürek acıtsa da büyümene vesile oluyor. Kalbini bir tren istasyonu gibi hissetmek; hiç gelmeyecek birini beklerken hayatını rötarlarla geçirmek, kimseye fayda sağlamaz. Ama yine de o duygu seni içten içe güçlendirebilir. Birini gerçekten bekleyeceksen, yüreğini koruyarak bekle. Beklemekten yorulduğun an da kendine dönmeyi unutma, seni orada özleyen biri hep var: sen! 💔❤️
Cevap
13Cevap
hayır dönmeyecekse neden bekleyim
Galiba insan istemsizce de olsa bekliyor
Beklemem, zaman sadece armutları olgunlaştırır, çay bize bir gerçeği daha öğretti ; bekleyen her şey soğur, acır ve bayatlar.. ✨🥂
Döndüğünde hayır diyeceğimi bilenlerin inadı kadar hayır.
O yuvasını kurmuş varsın mutlu hayatına devam etsin
Hiç kimseyi beklemedim, beklemeyi düşünmüyorum.
Hayır. Kesin olan şeyler keskin kararlar almayı sağlar
İçinde sevgi kaldığı için beyin karşı çıkmasa da gönül istemsizce bekler..
hiç mantıklı gelmedi ama gönül bekle diyebilir ona bir şey diyemem
Birisi hayatımdan çıkmışsa, geleceği bütün yollara taş koyarım. Ne beklemesi ya? 😂
Bekle bekle nereye kadar ömür geçiyor yola bakmak en iyisi
Allah herkesi eşiyle yaratmıştır. Kıyamet suresi. Kasmamak lazım. Nasip. Ömür varsa olur yoksa olmaz
Hayır bekleyemem
Beklemem
Dönmeyeceğine emin olmuşsam niye bekliyim
Dönmeyecekse bekleyemem hayat o kadar uzun değil.
Hayır, vakit kaybına gerek yok.
Beklemem bu kendimi üzmek ya da kandirmak olur
Beklerim
Neden?
Seviyorsan beklersin
@Sivaslıbarış yanlış sevmiyorsan daha çok beklersin.
Doğru durakta beklemeye değer ancak aşk zaten yanlış kişiyi sevmek değildir çoğu zaman? Kalbe söz geçer mi vurulduğu zaman
@Sivaslıbarış iki şeye asla inanmam: Doğru kişi yanlış zaman, doğru zaman yanlış kişi. Herhangi bir yanlışın doğrusu olamaz.
Yanlış veya doğru insan yaşamadan sonu kötü bitmeden insan net anlayamıyor yanlış kişide olsa aşk bu gözü kördür kalp vazgeçene kadar çekersin sürünürsün
@Sivaslıbarış bir kaç hormon yüzünden kör olunduğuna inanılması ironik , ayrıca birini ilk kalp değil akıl kabul eder.
Ben ömür boyu demedim zamanla azalır illaki sonuçta ilk aşamalar böyle sen sen degilsin kalp aklı beyni ele geçirir kabul ettir evet kaynak yine aşkın kendisidir o yüzden kördür sağırdır kurşun bile işlemez tabi ne kadar duygusal bağlandığına göre degişir durumlar kısacası Aşk lanet bir şey tek taraflı ise ölmeden cehennemi yaşatır sana
@Sivaslıbarış neyseki öyle bir saçmalığın olmadığına inandığım gibi ha varsa da bulaşmayacak aklı başında olduğuma sevindim.
Geçmişte ne yaşadın bilmem ama herkesin imtihanı farklı belki beni tam anlayamadın bende olan yaşanmışlıklar olmadığı için ama eminim seninde aşagı yukarı tecrübelerin olmuştur tabi aşık oldusan birine
@Sivaslıbarış cümle gayet açık ama bir kerece anlamak istemeyen insanlar çevremde fazla şaşırmadım
Erkekler kızlar gibi bir kerede tam anlamazlar doğru detaylara takılırız çünkü kızların beyinleri erkeklere göre daha farklı çalışıyor doguştan gelen bir şey
Valla kimseyi bekleyemem
Beklemem
Kimseyi beklemem
Hayır beklemem
Hayır beklemem.
Hayır
Beklemem
Beklemem ya yoruldum
Beklerim..
Bekliyorum ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar