Özlediğim de seni; yüzümü dağlara döner kalbimi sana açarım. Ben beklerim küskün akşamlar gibi, ama sana kızamam. Sensiz geçen günlere değil isyanım, sensiz kaldığım ömüre efkârım... Gelmeyeceğini bilerek beklemek zor mudur? #masalınsoruları
Sevdiğiniz insanı gelmiyeceğini bile bile bekler miydiniz?
Gelecek birisini de beklemek zordur.. gelme ihtimali olanı da Ne zaman gelecek acaba diye düşünürsün acaba bir kış günü kar yağarken mi gelecek bitirecek yoksa güneşli bir günde mi. Nisan yağmurların da ıslanıp mı gelecek yoksa eylül ayının soğuk rüzgarlarıyla birlikte mi. Bir çok seçenek vardır ve o gelmiyordur gelmediği gibi de zorlaşır her şey zaman ağırlaşır saatlerin anlamı kalmaz bir çok şey değerini yitirir hayat anlamsızlaşır.. Nefes almanın boş olduğu vakitlere girmiş olursun.. Birde tam tersi. hiç gelmeyecek birisini bu şekilde beklemek. Bir ihtimal olsa bile beklerken yoruluyorsa insan hiç gelmeyecek birisini beklemek beyine tek bir mermi sıkıp hayatını bitirmekle eş değerdir.
Beklerim ya da beklemem diyemem zira marifet bekleyende değil bekletendedir..
Şöyle ki; gelmeyeceğini bildiğin için seversin, sevdiğin için beklersin, bekledikçe daha çok seversin, sevdikçe daha çok beklersin... şeklinde devam eden kısır döngüdür..
Gelmeyen hep özlenir, özlenenler hep sevilir.. Siz hiç ozlemediğiniz birini sevdiginiz mi?
insan bekliyor bir süre sonra, beklenenden daha çok özlenen biri giriyor hayatına bırakıyorsun beklemeyi, sonra kanepede uzanmış, radyo dinlerken birden sunucu anons geçiyor şimdi de sam brown dan stop isimli şarkıyı dinliyorsunuz diye. bir den o şarkı seni bursa ya götürüyor, dizlerinde yatmış o kız sen saçlarını okşarken seni bir ömür seveceğim dediği. yani gerçek aşk ise beklemekten vaz geçsende hatırlamak dan vaz geçmiyorsun.
Evet çok zor ve çaresiz bir durum. Olmayacağını bile bile sadece onunla ilgili hayaller kurarsın ve sürekli hayal kurmak istersin. Yeterki o olsun da başka birşey olmasın dersin. Hele birde başkasının olmuşsa acı çeke çeke dalarsın uzaklara sadece boş boş düşünürsün
Beklerim.. zaten beklemekten yorulmuşum.. Onun için de beklemişim çok mu? Giden gemiye el sallamışım.. gözyaşıyla ıslattığı mendilini denize atmıştı.. deniz bile hasreti ondan öğrendi.. (Bu bir şiirdi gerçek değil😂)
Yürekten sevdiğim birini gelmeyeceğini bildiğim halde mutlaka bir mucize olur diye beklerim.. Umut fakirin ekmeğidir derler ya.. Aynı şekilde umut sevenin Yüreğidir, ya gelirse yürekte bayram olur.
Bekledik bekledik bekledik, sonra beklemeye alıştık, gelsin istemiyoruz ama yeri hala başkasına tahsis edilmedi, meyhanenin en güzel masası ölmüş bir mafya babasına ayırılmış gibi.
Beklerim seni bir ömür boyu, hattım askıydı sonuçta o benim kalbimde yerini almıştı doldurulamayacak bir yer di sonuçta. Bazı insanlar sever bekler, bazıları ise hoşlanır güler geçer unutur
Çok bekledim. İnanın sadece size zararı var. O eğlenirken, siz hayatınızı zindan ediyorsunuz. Siz de kendi hayatınıza bakın. Dünyanın en zor şeyi olsa gerek ama vazgeçmeyi ve unutmayı bilmelisiniz.
Kimse kimse kusura bakmasın beklemem bir insan için hayatımı mahvedemem Ben hep diyorum Hayat Birgün oda bugün kimse için üzülmeye kırmaya değmez hele beklemeye hiç değmez
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayr beklemek akılsızlık olur gider yenisini bulurum dünyada kız mı kalmadı arkadaş para diye inliyor hepsi pff.😒😎
En İyi Cevaplar