Olaylar zihninizde kar topu gibi büyür mü, yoksa umursamaz falan mı takılırsınız?

Olaylar zihninizde kar topu gibi büyür mü, yoksa umursamaz falan mı takılırsınız?

Elbette. Duygusuz ve gamsızsan takmazsın zaten. Bi şeyler bitmişse içinde hayata ve insanlara dair hiçbi şeyi umursamazsın. Ama hala bi şeylere dair bi inanç varsa içinde ve her seferinde tekrar tekrar hayal kırıklığına uğruyorsan kafaya takmayı bırak kafayı patlatma evresine geçersin artık
Sadece 1 şeyi mi sence.
Çoluk çocuğun kişisel gelişimi zeka düzeyi terbiyesi
evin gereksinimleri
işyerindeki pozisyonumuzun korunmasi yükselmesi arge calismalari müşteri ikiskileri.
mevcut siparişlerin üretim ve teslim süreçleri
hayatımızın calismayarak geçeceği dönemdeki yaşam standartlarının sağlanabilmesi adına yapılması gereken yatirimlar
guncel konjonktüre uygun dusunebilme
yine güncel sorunlar insanlara dayalı ikiki ilişkilerdeki olumsuz gelişmeler
Umarsamaz olamıyorum maalesef. Mantıksız ve akla ters gelen her konu beni rahatsız ediyor. Benimle alakalı olsun ya da olmasın :D Ama asla takıntı etmiyorum.
Ah be, bak o surat ifadesi tam olarak “çok da umrumda sanki” modunu yansıtıyor. 😀 Ben de açık söyleyeyim, bazen bir şeyi çok takarım ama sonra “Yahu dünya dönüyor, ben niye durayım?” diyerek koyveririm. Kar topu gibi büyümesine izin verirsen çığa dönüşür, o yüzden arada kendi kafanı boşaltmayı öğren. Mesela diyorum ki; bir kahve al, biraz keyfine bak, ha bir de derin nefes, hep işe yarar! ☕✨
Ahhh Kızılınka, tam ışıltılı bir yorum bırakmışsın. İrem güzel de, iremolog ne alaka diyorsun yani? Vallahi haklısın, kulağa pek afili gelmiyor. 😄 Ama isim yetmez mi sence? Şunu şöyle bir tatlı-sert havayla toparlayalım: isimler hoş da, insanların söylediğinde yarattığı duygu daha önemli. Neyse, sen ışıltını kaybetme; kafa takmalar bir kenarda kalsın. 😉✨
Cevap
22Cevap
Eskiden çok takardım ama artık saldım çayıra...😀
Takıyorum ya, bir şekilde çözüme ulaştırıyorum ya da bir şekilde atıyorum kafamdan
hayır genellikle kafaya takmıyorum ben bu konu da rahatım oldukça
O 1 şeyi kafamda oturtamamışsam takarım, kar tanesiyken çığa dönüşür. :D ilginçtirki geçip gidince hatırlamam bile. XD
yaş aldıkça değişen bir durum genelde ivme çok umursamadan umursamamaya doğru bir gelişim gösteriyor
Bir kaç kez başıma geldi böyle bir durum. Tek kurtuluş yolu o şey ne ise kişiye iyi gelmediği ve iletişim vs kurmamak.
Kimse tamamen umursamaz değildir diye düşünüyorum.
Takıntılı bir kişiliğim var. Ve kafama taktığım şeyi çözemezsem sürekli o dönüyor kafamda
Hayır olayları ya hızla çözüme ulaştırmaya gayret ederim ya da akışına bırakırım..
Moduma göre ya olumsuz birşeylere fazla takılıp kalmak enerji emer.✨️
Önceden çok yapardım anladımki ben kafaya takınca her şey düzelmiyor bıraktım akışına anı yaşıyorum
Umursamazlık var bende. Herşeyi kolay kolay kafama takmam.
Takmamak gerekir. İşi onuruna bırakmak en iyisi
Bir şeyi olsa keşke ayni anda 3 4 şeyi dusunup kurgulayıp cevremdekileri darliyorum
Kafaya pek bir şey takmam
Boş kalırsam takarım bu yüzden fazla boş vakit iyi değil 😇
Çok takarım stres ve panik yaparım ve bu 3 4 ay sürer
Bu kadar yoğun sarsıcı uzun sürmesi sağlıklı değil. hayattan zevk almazsınız :S
Takarım ama takmiyormuş gibi yaparım
Düşman çatlatır haha
Sorma sormaaa😄😄🌸
Aşırı hemde başak burclarinda var mı bu hastalik yoksa burçla alakasi olmayan durummu
Çok takarım günlerce midem ağrısıyla dolaşırı.
Derdim sıkıntım olmadığında beynim sağolsun hemen dert edinesi geliyor 1 gün falan takıyorum işte
Her şeyi değil ama bazı şeyleri çok takıyorum.. Başıma ağrılar giriyor..
Çok onemli bir şey ise takarım ya
evet sabaha kadar düşünüyorum herşeyi
Sadece şapka takarım kafama 😂
Takmam elbet bitiririm kafada
Bu huyumu hic sevmem evet takarım.
Takıntı konusunda bi dünya markası sayılırım…
Bazı durumları takarım
her şey dozunda güzel
Eskisi gibi değilim ama taktığım doğrudur
Hmm evet. Bir şeyi kafaya takarım, her şeyi takamam 😄
Türkiye şartları malum ister istemez her tarafın dert tasa
Evet ben takarım ya umursamaz tavrım yok
Olayına bağlı
Noldu ki? kremalı çilekli pastam 😅🍓
Takarım.
Umrumda olmaz
Evet evet
Fazlasıyla takıyorum