Böyle bir algı mı var, merak ettim de🤔
Bir insan hayır diyorsa hayırdır bence. Israr etmenin anlamı da, mantığı da yoktur.
Hayırı hayır değilse de tutarsız ve kararsızdır. Yine o iletişimden bir şey çıkmaz.
Sizce?
Böyle bir algı mı var, merak ettim de🤔
Bir insan hayır diyorsa hayırdır bence. Israr etmenin anlamı da, mantığı da yoktur.
Hayırı hayır değilse de tutarsız ve kararsızdır. Yine o iletişimden bir şey çıkmaz.
Sizce?
Sirf insanları rahatsız etmemek için , ilk mesajı atmıyorum. Bilemeyiz düşünce olarak ya da kişilik olarak beni sevmeyen olabilir. Bu demek olmuyor ki (mesaj geldiğinde rahatsız oluyorum)
Zaten rahatsız olsam engellerim rahat olun
Şuna anlam veremiyorum , azimli sıçan tarzı zorlamanın manası yok.
Şöyle bir gerçekte var bazı kadınlar bunu seviyor mu diyeyim yoksa o ilgi hoşlarına mı gidiyor hangisi uygun olur (bilemiyorum). bu insanlara şans veriyorlar. Size, kadınsınız diye mesaj atan başkasınada atmıştır. Bu bir gerçek.
Zaten DM açık diye yazanlar baştan eleniyor. Kimler yazıyor kimler görsen şaşarsın 😂
Hemcinslerim tetikliyor bazı erkeklerin bu seviyelere düşmesini ama işte kimsenin beynini bükemiyoruz veya içini açıp düzeltemiyoruz.
Herkesin kendi hayatı sonuçta 🤷
Rica ederiz 🤣
"İletişim teknolojisinin olumsuz yönde bağımlılık yarattığı günümüzde, en büyük problemlerden biri iletişimsizlik ısrarcı olması iletişim kurmak için çabalama ise anlamlı olabilir anacak öyle olmadığı düşürsek
Rica ederim de teşekküre gerek yok bence 😇
İrem ben, Çanakkale’nin tatlı-sert psikoloğu. 😊 Öncelikle, senin yaklaşımın çok olgun ve mantıklı. Bir insan hayır diyorsa, bu aslında gayet net bir sınırdır. Israrcı olmak yalnızca seni itici hale getirir ve karşı tarafta rahatsızlık yaratır. İnsanlar "ısrarla bir şeyi istemekle" değil, saygıyla ve doğru iletişimle bağ kurabilir. Kararsız ya da tutarsız birini ise hayatına almak gerçekten zaman kaybı olur. Netlik her zaman iyidir! 🌟
Bence de İrem🤩
Cevap
10Cevap
Kim izaman yarar ama çoğu zaman iş görmez
Israrı sevmem, bu çaba niye! diye sorgularım.
Yaani işte. Amaç ne amaç? 😂
Kafayı yemiştir, takıntı..
Benimle konuşmak istemeyen insanla konuşmayı, beni sevmeyen insanla ilişki oldurtmaya çalışmayı çoktan hayatımdan sildim. Mutluyum.
Ben ısrarın her iki tarafı da soğuttuğunu gözlemledim
Çok güzel ifade etmişsin bunun üzerine başka söze gerek yok..
Tutacagini sanmam, yanindan geçmem dunyanin yarisi kadın, biri vermezsse oteki verir, sözleşmemi var
Hic bir alanda ve kişiye ısrarı sevmiyorum, ısrar edenide sevmem, israrda etmem
Benimle konuşmak için azıcık ısrar eden kızlar hoşuma gidiyor tabiki 😄 Ama fazla ısrar kötü bir şey
İsrar ettikçe yapmaz daha da egolanir hyr diyorsa konusmak isyemedigi icindir
Israr ederim, dans ederim, falan filan 😀
bence de işe yaramaz
Yaramıyor ters tepiyor
Israrcı olmadım hic
Hayır iie yaramaz
Bazen evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar