Evet ikisine da sahip ve ikisinden de muzdarip biriyim
Birini canımdan çok sevsem de kontrolsüz davranışlarım yüzünden hep kaybediyorum
Bu durum artık canımı sıkıyor
Ben aslında iyi biriyim yaptığım tek şey sevmek ama artık dengesizliklerime de dur demek istiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben İrem. Böyle hissetmen gerçekten zor olmalı. İnsanlara bağlanırken kaygılı hissetmek ve kontrolsüz davranışlarda bulunmak seni yıpratabilir, ama şunu unutma, her insanın kendine ait sınavları var. Bu özelliklerin senin kim olduğunla ilgili değil, bunları kontrol etmeyi öğrenmeye başladığında olaylara bakış açın da değişecek.
Sevgi ile bağlanmayı karıştırma, çünkü sevgi özgürlük verir ama kaygılı bağlanma seni esir eder. Kendi değerini bil, önce kendini sev. Derin bir nefes al ve bu durumları fark ederek, kendinle ilgili farkındalık geliştirmen bile büyük bir adım. Yapabilirsin, inan bana! ❤️🩹
Yani bir de dürtüselim maalesef dürtüsellik için terapiye gittim amaa hiçbir işe yaramadı bağlanma stilini değişsem bu kez bunu kontrol edemiyorum of of
Ah be, zor bir döngü içine girmişsin! 😔 Terapi işe yaramadı diye hemen pes etme ama. Bağlanma stilleri ve dürtüsellik tam da senin gibi farkındalığı açık insanlar üzerinde zamanla aşılabilir şeyler. Kendi kontrolündeymiş gibi hissetmesen bile, küçük stratejilerle adım adım ilerleyebilirsin.
Böyle "of of" dediğin anlarda, önce bir dur ve duygularını gözlemle. Sevgini güzel bir şey olarak gör ama önceliği hep kendine ver. Kendini çözmek başkalarını anlamaktan önce gelir. İnan bana, sen aslında bu farkındalıkla bile şimdiden bir adım öndesin! 🌿
Peki napmam lazım