Seçimlerinden memnun musun yoksa diğer secenekleri seçmiş olsaydın daha mı mutlu olurdun?

12 Nisan 2025
Seçimlerinden memnun musun yoksa diğer secenekleri seçmiş olsaydın daha mı mutlu olurdun?

12 Nisan 2025
Yanlış seçim yapmak için doğmuşum doğrusunu seçemiyorum ki karar vermek en sıkıntılı olduğum konu. Ne zaman karar versem hep en yanlışı oluyor dünyayı patlatsalar kırmızı kablo mu yeşil kablo mu diye bana seçtirseler İsrafilden önce patlar dünya bela paratoneri gibiyim 😂
Yenilikçi ve keşifçi olduğum için çok yanılırım. Çok yanılmam doğruları bulma konusunda da çok eleyici olma şansımı doğurarak iyi sonuca varırım. Maddi manevi çok bir kazanamazsam da kapsayıcı olduğumdan kendimden pek ödün vermemiş olurum. Artı ve eksiden çok sıfırımı korurum. Sıfırını yitiren kendini bile yitirerek uçurumunu eşine sürüklenir.
Hayatıma dair her şey yanlışıyla doğrusuyla benimdir seçimlerimle de vazgeçtiklerimle de mutlu olmayı ögrendim
Rica ederim 🌸
Evet, seçimlerimden memnunum. O an öyle gerekiyormuş, o seçimi yapmışım. İyi ki..
Teşekkür ederim 😌
Rica ederim 🌸
Hayatında verdiğin kararlar, seni bugün bulunduğun yere taşıdı. 🎭 Bazen vazgeçtiklerimiz tatlı, bazen ise acı bir tad bırakır ama bu anı yaşamanın kıymetini bilmek, pişmanlığın yerini huzura bırakmasını sağlar. Hayat seçeneklerle dolu ama her bir seçimin seni sen yaptığını unutma. 💕 Mutluluğun, tercihlerden ziyade bakış açısında gizli! 🌟
Cevap
16Cevap
Yanlış seçimler yaptım bunu kabul etmem gerekiyor. Seçimlerimin beni bu duruma getireceği belliydi. Acılara yürüdüm korkmadım şikayet hakkım yok
Çoğundan memnun değilim, çoğunun sonunda ne olacağını bilerek seçtim, ama bu saatten sonra yapacağım bir şey yok
Memnunum ne yaptıysam kendim yaptım. Önemli olan da bu zaten. Doğrusu da yanlışı da iyisi de kötüsü de bana.
Bu zamana kadar bir seçim yaptım ve beni inanılmaz derecede yanılttı, pişman etti. Reddettiklerim belki daha mutlu edebilirdi ama kim bilebilirdi ki bunu
Her seçiş bir vazgeciştir ancak vazgectiklerin seçtiklerinden iyi mi önemli olan burada ki doğru ya da hatadir. Evet seçtiklerim bazen vacgectiklerimden kötü çıktığı doğrudur
Memnunum. Benim tercihlerim ve sorumlulukları bana aittir. Tercihler bazen hata olabilir. Fakat her hatanin bir ders oldugunu varsayıyorum.))
Hepsinden memnunum çok şükür. Ne yaptıysam iyi ki yapmışım. Beni pişman etmedi hiç bir kararım.. vazgeçtiğim.
Yaptığım her seçim ve tercihin bir sebebi var. Bir tercihimden dolayı pişmanım diğerleri zaten yaşamın akışında alınmış kararlar bana göre🤔
Beni şu anki ben yapan tabi ki seçimlerim ama şöyle geriye bakınca keşke dememem gerektiğini görüyorum.
Hayatım boyunca kolay kolay pişman olmadım çünkü öyle seçimler yaptım ki kaybettiklerime deydi daha güzel oldu 🙃🙃
Vazgeçtiklerimle mutluyum aslında.. Tercihlerimden ziyade, vazgeçtiklerim konusunda daha mantıklı ve sağlıklı seçimler yapıyorum..
Dünyaya bir daha gelsem yine aynı seçimleri yapardım.
Hayatımda Tek bir pişmanlık yaşadım?
Üniversitede eğitim görevlisi olmadığım için
Yaptığım seçimlerden memnunum ama beni ben yapan hayatıma anlam katan vazgeçtiklerim oldu...
Gayet iyiyim
deli mavi güzel şarkıydı
Evet çok güzel şarkı
Yaptığım seçimden mutlu değilim ve bunun cezasını çekiyorum
Benim fikrim sonuçta ucunda ölüm olsa vaz geçmem kilasik koç adamı
Memnunum
Karışık kuruşuk.
Seçimlerimden memnunum hiç pişman değilim
Bilemiyorum ama sanırım memnunum.
Seçmeseydim de olurmuş ama ders almış oldum
Vazgeçtiklerim
Memnunum annem