ՏҽӀɑʍՏ
vahlarımın bittiği yerde n’hlarım başlar.
Hadi hayırlı cumalar 🌸

güne bu şarkıyla başladımsa benim suçum mu
ՏҽӀɑʍՏ
vahlarımın bittiği yerde n’hlarım başlar.
Hadi hayırlı cumalar 🌸

güne bu şarkıyla başladımsa benim suçum mu
Şöyle oluyor ki benimkini eşyalar nasibini alıyor. Bir keresinde cep telefonu kırmışlığım var. Daha sonra evde kek saklama kabını kırdım, oğlanın arabalı yatağını kırdım, valizi kırdım tekmeleyip de, iş yerinde yazıcıyı kırdım yakın zamanda oldu bu, masaüstü bilgisayarın kasasını yamulttum şu anda bir kapağı kapanmıyor kasa yamulduğu için. İnsanlara zarar vermektense eşyalara zarar veriyorum. En azından zararım maddi olarak da manevi olarak da kendime oluyor.
Sen sinirlenme iyisimi
Benim sinirim kendime.
Genelde insanlarla nasibini alır Ama mesele aile içinde öyle büyük bir sorun çıkmasın diye çok kavga etmek istemem aşırı sinirli olduğum zaman bir miktar uyku uyumak ya da yalnız kalıp kafam burada dağıtmak bana iyi geliyor Z elime telefonu alıyorum burada her gördüğüm soruya yorum yapıyorum insanlarla sohbet ediyorum bu yüzden kafam dağıldığı için sinirim sakinleşiyor ya da bir diz açıyor izliyorum ya da müzik dinliyorum Ama hak eden insanı da hak ettiğini veririm ailem dışında Çünkü ailenin de ne kadar kavga edersen et aile atsan atılmıyor satsan satılmıyor
Benim sinirim kendime... Öfkelendiğimde insanları kendimden uzaklaştırıyorum ya da ben uzaklaşıyorum. Hakediyorsa öfkelendiğim kişi nasibini alır. Harici ben git dediğim halde yanımda kalıp konuşan birşeyler söyleyip yapmaya çalışan kişi alabilir
Nereye gitsin yahu sjdj
Duracak da duracak hddjs
Karşında :D
Olsundu senden zarar gelmez djdjs
İnsanlara değmez. Saçımın telini bile oynatmam, temas yok insanlara. Eşyalarıma da kıyamam. O yüzden en iyisi, derin bir nefes alıp sakinlesmek. Çünkü sinir kriz gecirmeye degmez kimse. Yakılır bir cigara..
Teşekkür ederim 😊🌻
Rica ederim 🌸🌸
Cevap
28Cevap
Artık o an kim ne denk gelirse nasiplendiriyorum...😀
Al canım bi sana bir de sana oy oy :D
Hiç şüpheleri yok bundan.😀
Meydan okuyup durma kız djdjs
İkisi de alıyor maalesef mesela 1 ay önce sinirden 1 aylık telefonumu paramparça ettim ve telefonsuzum şu an :) bazen de tutamayıp insanlar alır ama fiziki değil sözlü ne kadar istemesemde
İkisi de alır ama kolay kolay sinirlenen birisi değilim
Yok ellemem eşyalarımı ben fakirim🤣
Artık benim düşünce tarzım da bu 😅
Haha en güzeli 🤣
İkisi de nasibini alıyor ama eşyalar biraz daha şanssız gibi sanki.😅
Telefonu yere fırlatmalar, kapıyı çarpmalar falan hep onlara denk geliyor. İnsanlara ise laf sokmalar, tripler, soğuk bakışlar... Ama en çok kendime patlıyorum aslında. Sinirim geçince vicdan azabı sarıyor. O an dünyaya küsüyorum sonra da sanki hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorum. Ama gerçekten kırıldığımda sessizliğim konuşmaktan daha ağır gelir.
Neyse cana geleceğine mala gelsin ama mal karşımızdaki de olabilir tabii, orası tartışılır sjdjs
🤣🤣kız çok yaşa sen sjksksk
Sinir anında eşyalar genelde “günah keçisi” oluyor. Telefon yere, kapı duvara, yastık havada uçuşur. İnsanlara patlayanlar da var ama sonra pişmanlık bedava gelmiyor tabii. Eşyalar en azından trip atmıyor.
Maddi zarar is lo’ding :D
😜
Önce anlık bir sinirlenirim sonra içime atar sakinleşir sinirlendiren olayın üzerine giderim kırmadan dökmeden ama sonunda karşımdaki beni anlamak istemez ve aynı girdabın içinde döner dururum öyle, herhangi bir şekilde ne doğaya nede insana fiziksel şiddet uygulayacak duruma gelmem asla …
Ben çok sinirlenince duvar kapı telefon gibi şeylerden alıyorum hıncımı. Yine sinirimden dolayı insanları kıracaksam düzgün bir şekilde 2-3 kere uyarıyorum, hala üstüme geliniyorsa sövüyorum. Daha sonra da pişman oluyorum aklım başıma geldiğinde. Gönül almasını bilirim ama gider özür diler gönlünü alırım. Gerek hediye gerekse manevi bir konusma vs ile...
Sinirlenmiyorum şu sıra😌🍀arındırdım kendimi jkj maşallah bana 😄sinirli olduğumda kime, neye sinirlendiysem o nasibini alır. O güzel eşyalarımın ve masum insanların hiçbir suçu yok
Maşallah 😅
İkiside mevcut
😅 hayırlı Cumalar..
Öncelikle sana da hayırlı Cumalar. Bazı parazit insanlar beni sinir ettiklerinde o parazit olanlara yükleniyorum. Bu sayede nasibini almış oluyorlar.
Teşekkür ederim;)
Rica ederim.
Aslında arada eşyalara zarar veriyorum ama sonra kendime kızıyorum neden suçsuz günahsız öylece duran bu eşyaya zarar verdim diye. Bazende insanlar alıyor o kişi suçluysa pişman olmuyorum suçsuzsa özür diliyorum.
Hiç birisi de almaz saçlarim ve yumurtalıkların. aliyor hep zararım kendime
😕 ne yapıyorsun kız
Strese girdikçe vücuda zarar
Anladım, benim de öyle. Öyleymiş yani:)
Kadın olmak zor galiba
Kendi içine dönüyorum, yalnız kaldığımda daha çabuk sakinleşebiliyorum.
😕 ah çiçeğim..
Kimseye ya da bşr şeye yansıtmam.
Yalnız kalır ortamdan uzakşaşır Allaha içimi dökerim
Ne güzel.
🤗🤗
Eşyalara denince aklıma
Kulaklık Gelir Bozulunca Çalışmayınca Kırar Koparır
Çöpe Atarım
İnsanlara Da Hak Ettikleri Cevapları ve Etkileri Veririm
O anıma bağlı bazen hiç olmadığı kadar sessizim. Mesala bu ara herkese herseye karşı sakin tepkisizim ev yansa umrumda o değil.
Kimse almıyor tek başıma bir yerlere kaçıyorum kafa dinleyince geçiyor
Sinirlendiğim zaman eşyalar alıyor..
Bardak kırmışlığım bile var.
Ne eşyalar ne de insanlar kendimden çıkarıyorum yazık ben😂
Genelde eşyalar alır insanlara yansirmayi pek sevmem
Kolay sinirlenen ama hemen sönen biriyim dolayısıyla böyle bir nasiplenme olmuyor
Canım neyi ve kimi kırmak isterse onu kırarım
Genelde eşyalar alır çünkü insanlar alırsa geri dönüşü olmaz bir kırgınlık olur
İnsanlar ama genel olarak sinirliyken yalnız kalmayı veya günlük tutmayı seçiyorum.
İkisi de alır ama sinirimi bozan bir insansa Allah ona merhamet etsin çünkü ben etmeyeceğim
Bazen kırıp döküyorum. 😁
Hiçbir şeye sinirlenmiyorum umrumda değil :)
Sakiniz.
Başka ne kattı :D
Başkaaaa :D
Ahaha anlat bunu bana :D
Sonra beni bulursan, anlatırsın 💁♀️
😒 komik değildiii
Niye be 😅
Unutanlar utansınlar 😏
Vay hadsiz hudutsuz
Tövbe, dede resmen beddua etmiş gibim
Eşyaların ne suçu var dkflf
Orada durmasalarmış hdjs
Hayırlı Cumalar, bazen alıyor esyalar😀
Teşekkür ederim 🌸
Sinirim nasibini gözlerim alıyor sinirlenince istemsizce ağlarım
Nasibini kendime veriyorum içime atıyorum başkasına zarar vermemek için
Hayırlı çumalar genelde eşyalar alıyor
Teşekkür ederim Brocan 🌸
Ablam mutlu olsun yüzünde tebessüm olsun diye ç ile yazdım bak bu kadar düşünüyorum seni🙏🌸
😌 cansın, sağ ol 🙏
Ne demek sen hep mutlu ol 🌸🙏
İnsanlar aliyo genelde 🙂
Kendim alıyorum genelde ben 😂
Gif kısmen sana benziyor.
Kontrol edebiliyorum dolayısıyla hiç kimse
Artık kısmetı olan nasibini alıyor
Daha çok eşyalar alıyor
İnsanlar alıyor
Kendime yapıyorum, ne yapıyorsam.
Hem ciğerlerim, hem de eşyalar.
Etrafa zarar vermeyi bıraktım fbdhdhd