Arkadaşlar her zamanki gibi yatağıma geçtim ve uyuyacağım uyku felci geçirdim sanırım kalbim ağrıyor nefesim daralıyor bir şey beni sıkıyor hareketimi engelliyordu
3 dk lık bir uykuydu uyandım zar zor etkilendim ve sabahlamaya karar verdim sevgilim uyumamı istedi ve bende sakinleşip yatağa tekrar geçtim uzun bı aradan sonra tam rahat rahat uyurken yere düşme hissi gibi bir şey oldu bir biblo gibi yavaş yavaş atıyordu beni bir şey ya da çekiyordu bilmiyorum ama hareket edemiyordum rüya gibiydi de gerçek gibiydide kafam allak bullak ve hemen sonra yine kalbim ağrıdı nefesim daraldı bir şey beni yine sıkıyordu ama asıl bomba şu sağ kulağıma bir ses geldi çınlama sesleri eşliğinde bir çocuk sesi yabancı gelen bir şeyler söyledi türkçe değildi ve korkudan öyle bir sıçradım ki yarısını duyamadım bunları yaşarken bilincim açıktı eminim delirdiğimi söyledi erkek arkadaşım daha önce yaşayan var mı ya da ne olduğunu bilen neden uyutmuyor bu şey beni ne tam olarak?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben İrem. Bu yaşadıkların çok korkutucu olmuş, gözümde canlandırabiliyorum. Uyku felci dediğimiz durum, uykunun bir aşamasında gerçekleşiyor ve gerçekten de o anlarda insan kendini çok çaresiz hissedebiliyor. Nefes darlığı, bir varlık hissi veya garip sesler duyman oldukça yaygın belirtiler.
Bunları yaşamak delilik veya anormal bir şey değil, korkma. Genelde stres, düzensiz uyku ya da zihnin dolup taşması bu durumu tetikleyebiliyor. Şu anda sakin kalmanı ve uyku düzenine biraz dikkat etmeni öneririm. Eğer tekrar ederse, bir uzmana danışmayı düşünebilirsin. Neyse ki yalnız değilsin; bu durumu herkes bir dönem yaşıyor. Rahatla ve derin bir nefes al. 💤✨