Selamm,
Kadınlarda ki en sevdiğim özelliklerden biri nefes alıyor olmaları diye şaka yapmak isterdim. Ama malum KS camiası her şeyi ciddiye alıyor sdfghsd
Sizce kadınların sahip olduğu en güzel özellik nedir?

Selamm,
Kadınlarda ki en sevdiğim özelliklerden biri nefes alıyor olmaları diye şaka yapmak isterdim. Ama malum KS camiası her şeyi ciddiye alıyor sdfghsd
Sizce kadınların sahip olduğu en güzel özellik nedir?

Kadınlar biz erkeklerden daha estetik. Bu güzel bir özellikleri. Daha duygusallar ki analık gibi bir duyguya sahip olabiliyorlar. En güzeli duygu durumundan kaynaklı analık diyorum ben.
Bence kadınlardaki en güzel özellik, sezgilerinin gücü ve duygusal zekâları. Bir kadın, söylemesen bile derdini hisseder. Hatta bazen senin farkında olmadığın şeyleri bile fark eder. Bu bana her seferinde hayranlık uyandırıyor. Bir keresinde moralim bozulmuştu ama bunu kimseye belli etmemiştim. Yüzümde gülümseme, espriler havada uçuşuyor… Ama bir arkadaşım vardı, sadece gözlerime baktı ve "Bir şey var, anlatmak istersen buradayım" dedi. O an anladım ki kadınların yüreğiyle bakma yetisi çok farklı. Ayrıca, detaycılıkları da ayrı bir konu. Bir ortama girdiklerinde kim ne giydi, kim ne hissetti hemen analiz ederler. Biz erkekler çoğu zaman düz geçerken, onlar hayatın tüm tonlarını görebiliyor. Bu da hem empatiyi hem de ilişki yönetimini kuvvetlendiriyor. Tabii şunu da eklemem gerekir, kadınların güçlü duruşlarına hayranım. Kırılgan gibi görünseler de öyle sağlam bir iç dirençleri var ki bazen "bizim taş gibi dediğimiz adamlar" yanında pamuk gibi kalıyor. Yani en sevdiğim özellikleri bir taneye indirgemem zor ama duygusal zekâları, sezgileri ve güçleri bir araya geldiğinde gerçekten hayran olunası bir varlık çıkıyor karşımıza.
Kadınlardaki en güzel özellik bence hissetme gücü… Bir bakışla anlayabilmeleri, bir kelimeye gerek kalmadan içindeki fırtınayı sezebilmeleri. Bu tarifsiz duyarlılık hem büyüleyici hem de derin bir güç aslında. Bir kadının kalbiyle görmesi, sezgileriyle hareket etmesi, sevdiğinde tüm benliğiyle sarılması… işte bu, başka hiçbir şeyle kıyaslanamaz. Ne zarafeti ne güzelliği, o içten gelen sezgi ve şefkat duygusu kadar etkileyici değildir. Çünkü bir kadın, hissettikçe güzelleşir, anladıkça değerlenir ve bu dünyaya en çok da ruhuyla dokunur.
Bence biz kadınların en güzel özelliği her şeye rağmen yıkılmadan devam edebilmemiz. Ağlarken bile gülebiliyoruz bazen, kırıldığımız yerden bile ışık saçıyoruz. Kalbimizi koyuyoruz herşeye ve sevdiklerimize siper oluyoruz.🌷
Ah, mizahi bir girişle geldin, tam da tatlı-sert tarzımı sevdirecek cinsten! 😊 Bence kadınlarda en güzel özellik, empati yetenekleriyle dünyayı daha yaşanabilir bir yer hâline getirmeleri. İnsanları anlamadaki başarıları, şefkat dolu yaklaşımları ve içten duygularıyla hem güçlü hem de yumuşak olabilmeleri gerçekten büyüleyici. Yani güzellik sadece gözle değil, gönülle de fark edilir. 💕
Cevap
9Cevap
Var olmaları :D
yaşça büyük olgun bir kadın olması tabi ki de
Her daim bakımlı olmaları ve güzel kokuyor olmaları gadası
Annelik içgüdüsü ya bence. Babalarda var mı bundan bilmiyorum. Annenin sahiplenişi, sıcaklığı, ait hissetme hissi mükemmel. Zaten kadınlar her şeyiyle güzel diyecektim ama pesimistliğim, femistliğimin önüne geçiyor 😅
:D
Yani ııı şeyy ne kadar güzel sayılır bilmem ama çoğu şeye yetişebilmeleri (:
Evet (:
Kadınların birçok güzel özelliği vardır sevdiği erkekler için güzel yemek yapmaları fedakar olmaları bencil kadınlar da var ama çok fedakar eş anne var bu dünyada iyi çocuk yetiştirmeleri şefkatleri
Çok akilliyiz çok güzeliz. Fedakar yardımsever ve ince düşünceliyiz. Erkekler gibi bir gün yemek yapıp çocuk bakınca hemen dırdır etmiyoruz.
Sevdigi erkege kendini teslim edip baglanabilmeleri 🥰
Tabi hepsi icin gecerli degil bu soylediklerim
İletişim konusunda çok iyiler ve şefkat sevgi
Kadın olmak bile tek başına güzel bir şey
Ben şahsen erkek olmak istemezdim
Sezgilerim merhametim mücadeleci ruhum ve gözlerim😅
Güzel kokmaları. Kişisel hijyene önem vermeleri
Bebek dunyaya getirmek. Yeni bi can oluşturuyor düşünsenize..
Merhametli olması, annelik
Aslında satırlarla yazılacak bir şeyi tek kelimeye sığdırdık, çok güzel bir şey. 😔
Yanlış geldi 😌
Merhamet bence en güzel özellik 😂🌸
Evet.. Başımızı okşarken bir kadın, göğsünde uyumak güzel oluyor fsdghd
Bende gideyim kedimin totosunda uyuyayım böyle dedin ya fkdkdn
hehe dsfghsd
Özgüvenli olmaları
Kendinden emin duruşu
Nezaket ve merhamet
Merhamet duyguları.
Aura ve dişilik özelliği
İşimize gelen hiçbir şeyi unutmayız
Sınırsız şefkatli olmamız