"Zaman hâlâ akıyor, insanlar gülüyor ama sen.. sen çoktan o an'ı özlemeye baslamışsındır bile.. bazı anlar vardır, içindeyken bile insanın kalbine vedanın soğukluğu çöker.."

Buna da taktım baya 🫠
"Zaman hâlâ akıyor, insanlar gülüyor ama sen.. sen çoktan o an'ı özlemeye baslamışsındır bile.. bazı anlar vardır, içindeyken bile insanın kalbine vedanın soğukluğu çöker.."

Buna da taktım baya 🫠
yıl 2013. aylardan Haziran. okulun kapanmasına az kalmış. ortaokul sondayım. yaşım 13-14 falan. 8 yıldır beraber olduğum arkadaşlarım o gün hiçbir şey olmamış gibi sınıfa geldiler. sıranın üzerine oturdum, kısa bir süreliğine etrafımı inceledim. sanki o an, 10 yıl sonrasına gitmiştim. o an zihnimde dondu. mumyalandı. o an anladım 8 koca yılın ardından bu güzel arkadaşlarımı özleyeceğimi. son 5-6 yıldır her hafta mutlaka o anları görürüm. tek avuntum, o yaşlarda arkadaşlarım telefonuyla çok bir şey yapmıyorlardı. ben ise kocaman bir arşiv biriktirdim. bir sürü resim ve arkadaşlarımla olan anılarım var. o kadar özlüyorum ki.
Evet.. Bu anı çok özleyeceğim, bu kişiyi çok özleyeceğim diye bildiğim anlar oldu.. Ama böyle tam sonuna geliyorsun ömrün, öyle fark ediyorsun...
hayır, sonrası yokmuş gibi değil, olabilecek her şeyi unutmuş gibi yaşamaya çalışıyorum.
Garip
aksi halde o an'ın tadını alamam.
Öyle olur. Ben yaşadıktan sonra o an'ın hiç var olmamış gibi unutulmaya çalıştığını sandıydım
izin verdiğin için sağol.
Ya yok est sjjsjz
gelecek kaygısı o an'ın büyüsünü bozar.
Bozuyor evet 🫤
onayladığın için sağol.
Sen de sağ ol. ☺️
Evet hemde çok oluyor sonra çekmeceyi çekiyorum bitter çikolatayı görünce unutuyorum kdkdjd
O acı şeyin nesi hoşunuza gidiyor ben yiyince hayattan küsüyorum 😂😅
Sütlü yumuşak içimli kahveyle harika gidiyor 😀🖤
Umarım bir gün bende severim 😆
Bazı anlar gerçekten öyle, daha yaşarken parmaklarının arasından kaydığını hissediyorsun... İçindeki dünya eğleniyor mu, keder mi doluyor; fark etmiyor çünkü aklının bir köşesi zaten “Bunu özleyeceksin” diye fısıldıyor. O anda bile hafızaya imzasını atıyor be resmen. Biraz acımasız ama insanız işte; o hüzünlü tat bile değerli. 🍂✨
Cevap
7Cevap
oluyor tabi ki de
Balım ya anlatılmaz yaşanır diyelim birden fazla özleyeceğim an var ❤️
❤️.
Oluyor çoğu zaman her gün bir öncekini ozleyecek şekilde yaşıyoruz sanki
Selam, evet bende de oluyor. Mesela şimdi şu an bile oldu. 28 yaşındayım bu yaşlarımı çok özleyeceğim. Ergenlik dönemlerimi çoktan özledim bile...
Nasıl yani hani şu sabah işe gitmek için kafamda öten alarmı ertelediğimde yastığa, yorgana duyulan o buruk özlem mi? Andan çıkmak istemezsin ama mecbur uyanırsın...
Sevenler ayrılmamalı, hayat utansınnn
Sormayın şöyle sorular üzülüyorum
Soran da üzülüyo napsınn 😒
Evet o anın beni mutlu etmesinin yanında bitecek olduğunun düşüncesi de çok üzer
Zaman takıntılıyım her anın akıp gittiğinin sürekli farkında yaşıyor ve boğuluyorum bundan
Özleyeceğim bir an yok
Olmaz mı ya
Evet bazen oluyor
Bazı anılar asla silinmez
Yaşamak
oluyor yaa
Oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?