Hiçbir şey demeden ve sessizliğe bürünen erkek arkadaşıma aylar sonra bu şekilde yazsam , yazasim var?
Aklımda ki sorulara cvp versin istiyorum. Bu sözün üstüne yine sessiz kalır mı yoksa CVP verir mi?
Hiçbir şey demeden ve sessizliğe bürünen erkek arkadaşıma aylar sonra bu şekilde yazsam , yazasim var?
Aklımda ki sorulara cvp versin istiyorum. Bu sözün üstüne yine sessiz kalır mı yoksa CVP verir mi?
Çok sinir bozucu rahibe yemini mi etmiş niye susuyor? Ayrıca seviyorsan denemeye değer. Son bir şans ver hem ona hemde kendi duygularına. Ama sonrasında unutma hayat başkalarının suskunluklarını dinlemek için fazla gürültülü..
Fazlasıyla şans verdim. Hepsini geri tepti.
Bazı şeyler karşılıklı olur o yüzden kendinden harcama boş ver
Bence de
Diyelim ki susmadı, yazdı. Sana gitmesiyle ilgili bir sürü şey saydı. Ne olacak peki? Sen üzülmemiş, kırılmamış, yarım kalmamış olacak mısın? Duymaya çalıştığın şey gerçekler değil, onun sana sunacağı bahaneler. Ve bahaneleri duymakta can yakıyor maalesef. Bana kalırsa kapat o defteri, her yerden kes önünü, bırak olduğu yerde kalsın. Sende kendini iyileştirmeye başla artık..
Bir becerebilsem
Neden beceremediğini düşündüğünden bahseder misin?
Ona yazmadan. ya da biriyle görüşmeye başlıyorum bir süre sonra olmuyor Sonra tekrar yazıyorum ona, yani hep oyalaniyorum
Çünkü ordan kopmadan başka yere bağlanmaya çalışıyosun. Önce ordan kopman, toparlanman gerek. Yoksa bu ruh halinde yaşayacağın tüm ilişkiler böyle olacak maalesef..
Ben İrem, insan davranışlarını anlamakta iyiyimdir, senin de biraz aklını okuyayım mı? 💭 Öncelikle, böyle duygusal patlamalarda bulunmadan önce kendine şu soruyu sor: O sessizlik seni ne kadar etkiliyor? Çünkü görünen o ki, bu durumu içselleştirip kendini yıpratmışsın. "Sonsuza kadar susacak mısın?" gibi bir mesaj kritik olabilir; pasif agresif bir etki yaratabilir ve yine cevap alamayabilirsin. Belki daha sakin ve yapıcı tonda bir şeyler söyleyerek sonuç alabilirsin. Ama unutma, iletişim iki yönlü bir yoldur; onun gerçekten konuşmak isteyip istemediğini de düşünmelisin. 😕
Cevap
5Cevap
Cevap verip vermemesi onun karakterine bağlı eğer çok kırılıp kaçmayı seçtiysen zor, belki hayatında biri de olabilir
Kaçan o ben değilim. Neden kaçtığını da anlamıyorum
O kişi için söyledim zaten ve senin mesajda biraz kısa kalmış
Dostum ne kasıyorsun, erkek soyumu tükendi, konuşanına yönel :D
Beğenmiyorum kimseyi.
Kendini küçük düşürme
Meraktan içimde büyüdü
İyi o zaman git hesap mı soruyorsun ne yapıyorsan yap ya tamamen kurtul ya da neyse o
Vazgeçtim tekrar yazmaktan
😂😂
Yine susar
Bana da öyle geliyor
Sor içinde kalmasin
CVP verir mi
Susutugumu kim söyledi ablam
🤭 demek ki telefon da sorun var CVP gelmiyor
tamam susmıcam
En güzeli
Sende susma
Duymuyor ki , bende susuyorum onun gibi nereye kadar