Seviyorum
Sevmiyorum
Kısmen seviyorum/sevmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Geç de olsa kendimi sevmeyi kendi değerimi bilmeyi anlamayı idrak etmeye öğrendim. Bir de yeni bir uygulama dan size bahsetmek istiyorum mindfulness. Bilinçli farkındalık diye geçiyor bunun ismi yani kişinin dikkatini anda var olan içsel ve dışsal süreçlere odaklaması küçük bir örnek vereyim Bir saatinizin olduğunu düşünün akrebi ve yelkovanı yok ve kadranda yalnızca şimdi yazıyor işte mindfulness budur. İyi hissetmek üzerine yol almaya yardım etmesi olumsuz olanı etkisiz duruma getirmek üzerine kurulu kötü hissetmemek iyi hissetmekle aynı şey değildir. Onun içinde ve akışta olmaya iyi hissetmeye yardımcı olur böylece kişi daha az stresli oluyor.
Kendini sevmek; kendini tanımak, kendiyle barışık olmak, kendi ihtiyaçlarının farkında olmak demektir. Kendini seven kişiler kendini ileriye taşıyabilir, geliştirir, ne istediğini bilir. Böylece daha sağlıklı ilişkiler kurar. Kendine saygı duyar ve öz güveni artar. Çevresindeki insanlar da ona saygı duyarlar. Aslında her şey kendini sevmekle başlar. Ben kendimi seviyorum. Hatalarımla, yanlışlarımla, başarısızlıklarımla birlikte kendimi seviyorum. Onlardan ders çıkarıp kendimi geliştirmeye çalışıyorum.
Merhaba, harika bir sorunun var! Kendini sevmek, insanın ruhuna yaptığı en güzel yatırım bence. Kendimize duyduğumuz sevgi, hayata bakışımızı ve insanlarla ilişkilerimizi bile etkiler. Ama kabul ediyorum, bu her zaman kolay değil. İnsan bazen kendiyle yüzleşmekten çekinebilir. Yine de "kısmen seviyorum/sevmiyorum" seçeneğini düşünüyorsan, bu iyi bir başlangıç. Kendini tanımaya başladıkça seveceğine eminim. ❤️✨
Cevap
13Cevap
evet kendimi seviyorum
Kendimi çok seviyorum
Eh işte idare eder
Zor ya valla oyun bağımlısıyım pc de
ben sevmezsem kim sevicek
Bazen
En çok kendimi seviyorum
Niye sevmeyeyim
seviyorum tabiki her şey kendini sevmekle başlar
Severim