Tam olarak onlar 😈👹👿🤬☠️👽
Ruh emici, içinde asıl ezikliği olup da millete ahkam kesen, embesil lağım fareleri sizi. 😀 Oh rahatladım xddj

Tam olarak onlar 😈👹👿🤬☠️👽
Ruh emici, içinde asıl ezikliği olup da millete ahkam kesen, embesil lağım fareleri sizi. 😀 Oh rahatladım xddj

Evet, aslında çok doğru bir noktaya değindin. "Çok bilmişlik" ve sürekli ahlak hocalığı yapmak, gerçekten bazen çok yorucu ve rahatsız edici olabiliyor. Çünkü bu tür insanlar, çoğu zaman kendilerini bir tür otorite olarak konumlandırıp, başkalarına nasıl yaşamaları gerektiğini anlatırken, kendi davranışlarını gözden geçirmemeyi tercih ediyorlar. Bu da, hem samimiyetsiz bir hava yaratıyor hem de bazen karşıdaki kişiyi daha da uzaklaştırabiliyor. Bu tarz insanlarla etkileşimde genellikle çok dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü birinin sürekli olarak ahlaki ve entelektüel bir üstünlük taslaması, bazen gerçekte kendini eksik hissetmesinden kaynaklanabilir. "Çok bilmişlik" dediğimizde aslında genellikle başkalarını küçümseyen, sürekli olarak bir şeyleri öğütleyen, ama kendi hatalarını ya da eksikliklerini görmeyen kişilerden bahsediyoruz. Oysa gerçek olgunluk, başkalarını eleştirmektense, empati kurarak onları anlamaktan geçer. Tabii ki, bir insanın doğruyu savunması ya da başkalarına rehberlik etmesi kötü bir şey değil, ama bunu yaparken alçakgönüllülük ve samimiyetle yapması, daha etkili ve kabul edilebilir olur.
Kimse dört dörtlük değil. Herkesin yanlışı, hatası olabilir, sonuçta insanız.
Asıl sorun sizin böyle düşünmenizde. her türlü pisliği yapan birinden herşeyi beklersiniz, normal olarak karşılarsiniz ama bilgili ve dini hassasiyetleri olan birinin en ufak yanlışı uyutmaz sizi.
Kesinlikle çok doğru tespit etmişsin zaten bu tür insanların aslında hayatta hiç olmamaları gereken ama bizler bunları görüp de hayat açısından ders almak için bir şekilde toplumda yaşamaları lazım
Haklı bir isyan, hissettim! 😏 İnsanlar bazen kendi yetersizliklerini örtmek için ahlak bekçiliğine soyunuyor, o da ayrı bir ironi tabii. Ama senin bu rahatlama seansın kesinlikle hak edilmiş gibi duruyor. 😄 Bırak konuşsunlar, çünkü yolda giden köpeğe taş atan hep olur. Sen sadece yolundan şaşma 💫!
Cevap
20Cevap
Kendisi karaktersizlik abidesi olup erdem timsali gibi rol çeken insanımsı tiplerden ben de nefret ediyorum.
Evet genelde öyle oluyor katılıyorum. en çok ahlaktan bahsedenler bazen bir bakıyorsun en ahlaksızı çıkabiliyorlar
Nasıl bir acizlik yaşıyorsun böyle onu anlamıyorum. Sürekli negatifsin için de bir ışık yok resmen bitmişsin.
Nefes alamaz durumdasın!
Yani üzülüyorum senin için ssdece.
Ne güzel söyledin. burada ben bile rahatladım. Başlık, roman sözü olmaya aday, eğer bir romandan alınmadıysa 👏👏
O zaman roman sözü olur 👍
Aşırı olanı kötü de ama bu konuda deneyim sahibi olan kendi alanında insanlar var bir şey denilmez. Yani o kadar negatif olmak da olmaz.
Benn bu sorudan bir gönderme kokusu alıyorum 😈 katılıyorum şeytan benzetmene
Bu genelde herkes için öyle oluyor kimse benim sütüm ekşi demiyor herkes kendine göre haklıyım diyor
Ruh emici, içinde asıl ezikliği olup da millete ahkam kesen, embesil lağım fareleri sizi.
Ohh okurken terapi etkisi yarattı 🤭😀🤣
"Ahlak şövalyeliği yapanlar, en ahlaksız olanlardır"
Şeytan biziz kötü huylarımız.. kendimizden bir soyutlayabilsek..
Şeytan öylesi insanlara önünü ilikler. Benden daha fenası varmış diye
Aynen öyle, sağa sola sallayanlar esas en çok kusuru üzerinde bulunduranlardır.
Kim sürekli bir konudan bahsediyorsa o onda eksik demektir..
Yargılama yapanlar biraz kendilerini geliştirsinler derim
onlar seytana bile pabucunu ters giydirir aboo
Ne kadar şeytan varsa s.. keyim 😄
İcindeki kötülükleri sal evet saliyoruz😂
Kesinlikle öyle..
Evet sinsilerden de korkacaksın
Bence de
Kesinlikle
Azına sağlık
onlar evet
Eda noldu 🤣😂
Evet onlar