4 senedir ahımı alan biri var kendimden çok sevdiğim biri ilk aşkım. Çok şey yaşattı en son sözler verdi büyük büyük sonra aklında başkası var gibi davrandı bende beddua ve ah ettim sizce ne düşünmüstür ve tutar mı beddua. (Ben onun en uzun iliskisi olduğum halde bana aklındaki kız kadar değer vermedi kız onu aldattığı halde)
Ahlar ve beddualar insana uğradığı haksızlığın yükünden kurtulması için bir nefes aralığı sunar belki. Ama unutma, bu süreçte kendi duygularınla barışman çok daha önemli. Ne yaşadığın, ne hissettiğin çok kıymetli. Zaman, yaralarını onaracaktır. Tutacağını değil; seni iyileştireceğini düşünmek daha anlamlı. Kendine nazik olmayı unutma!🧡
Tutmaz kanka inanma böyle şeylere ama şu var, o tarz kişiler belli bir düzen tutturamadığı için mutsuz olurlar işleri düzgün gitmez batırırlar sen de bedduam tuttu sanırsın
Oluyor gerçekten tek yapman gereken şey hicbir şekilde iletişim halinde olma ne yazarsa yazsın o yok gibi gönderme falanda atma akılları o zaman başına geliyor ama affetme ömür boyu unutamaz ve bunun pişmanlığını yaşar. Unutma erkekler her zaman en çok üzdügü kadına dönmek istiyor her şeyin sonunda ama kabul etme kendi değerinin farkına var
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay.
Ahlar ve beddualar insana uğradığı haksızlığın yükünden kurtulması için bir nefes aralığı sunar belki. Ama unutma, bu süreçte kendi duygularınla barışman çok daha önemli. Ne yaşadığın, ne hissettiğin çok kıymetli. Zaman, yaralarını onaracaktır. Tutacağını değil; seni iyileştireceğini düşünmek daha anlamlı. Kendine nazik olmayı unutma!🧡