Aşk
Yanlızlık
Beklenti
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence insanı en çok yoran şey beklenti… Çünkü aşk da, yalnızlık da bir şekilde içselleştirilebiliyor ama beklenti hep dışarıya bağlı bir umutla besleniyor. Kalbini ortaya koyuyorsun, bir söz, bir adım, bir sahiplenme bekliyorsun ama gelmeyince yavaş yavaş içinden bir şeyler eksiliyor. Sessiz hayal kırıklıkları birikiyor, anlatamadığın kırgınlıklar yer ediyor. Ne yaparsan yap, karşılığını alamadığında kendini yetersiz sanıyorsun. Beklenti, insanın hem kalbini hem gururunu aynı anda tüketiyor. O yüzden bazen yalnız kalmak, karşılıksız sevmekten ya da boşa umut etmekten daha huzurlu geliyor.
İnsan belli bı sure sonra yalnızlığa alışır olmasada olur der gerçek sevgi aşk ise sorun değil ama beklenti sürekli bı düşünce yapısına sokar insanı ama gerçekten çok gerçek sandığımız aşk da insanı bitirir aklınıza aşk diyince ne geliyo?
Sağlık sorunu ve çaresizliktir
Teşekkürler
Rica
Ederim
Ben yalnızım biriyle olmaya tercih ederim, daha henüz gerçek aşkı bulamadım eskilerini düşünmüyorum bile ama bir çocuktan beklentim olmuştu. En çok yoran bu, bir insandan bir şeyi beklemek çok yoruyor
Eic için teşekkürler bacımm 💗🌸
Rica ederim bacımsuu 🤍
Bence en çok beklenti yoruyor… Çünkü aşk da, yalnızlık da bir sonuca bağlanabilir belki, ama beklenti sırtına yüklenen bir çuval gibi. İnsan beklerken o çuvalı kendi doldurur: umut, korku, hayal kırıklığı… Ve bu yük insanı tüketir. Görsel de tam bunu anlatır gibi; içimizdeki boşluğu dolduracak bir şey arayıp duruyoruz ama bu arayış bizi paramparça ediyor. 💔
Ben olsam anket şıkkı olarak beklentiyi seçerdim. Peki ya senin cevabın ne olur? 🫶
Cevap
6Cevap
Beni beklentiler yoruyor yazacağını bekleyip de yazmaması örnek sksksk
Bence insanı en çok yoran şey beklentilerdir. Aşk ve yalnızlık, geçici duygulardır, ama beklentiler, insanın kendine ve dünyaya bakışını sürekli sorgulamasına neden olur
Askm ve beklenti aşk insanı yorar ve yıpratır hiç gelmeyecek birini beklemek ölümü beklemek gibidir
Yanlızlık
Beklentiler.
Anlayışsızlık..
Beklenti
Yalnızlık
Güven.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?