Erkeklerin yaşadığı stres ya da duygusal zorluklar çoğu zaman görmezden gelinir. Bir erkek basit bir durumdan bile bunaldığında çevresi bunu ciddiye almaz, "abartma" denip geçilir. Ama bu bastırılan duygular bir noktada öfkeye dönüştüğünde hemen "duygularını kontrol edemiyor", "agresif" gibi etiketler yapıştırılır. Kimse o öfkenin ardında birikmiş, görmezden gelinmiş duyguları sorgulamaz. Erkeklerin duygusal yükü taşımalarına izin verilmez ama taşıyamadıklarında da yargılanırlar. Bu çelişki, içlerinde sessiz bir savaş başlatır. Ve zamanla onları çok tehlikeli bir boyuta getirebilir.
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Gün içerisinde bizim yaşadığımız duyguların ve hissettiklerimizin hiçbir önemi olmadığı için... Mücadelemiz büyük ve gerçekten sınırlarımızı zorladığı için... O sınırlardayken bile gülmek zorunda olduğumuz için... Karşımızdaki herhangi bir hemcinsimiz tarafından ego tatmini yapılmaya çalışıldığında, bunu hissetsek bile yok saymaya çalışıp menfaatlerimiz çerçevesinde ilerlemek ve sorumlu olduğumuz insanlara karşı sorumluluğumuzu yerine getirebilmemiz gerektiği için...
Daha sayayım mı? Erkek agresif olmazsa, içten içe bir savaş modunda olmazsa hiçbir şey kazanamaz. Tabi politik olup, insanların yüzüne gülüp nezaket göstereceğiz. İnce davranışlar sergileyeceğiz ama bu içimizdeki savaşçının bizi agresif yaptığı gerçeğini değiştirmez.
Sen sinirli olmayan erkek diyorsun ama öyle bir şey yok. Sadece iyi baskılayan, göstermeyen veya agresif olsa bile bir şey elde edemeyeceğini bilen bir erkekten bahsediyorsun. Onları HAM yaparlar:))
00 Yorumla
Toplumun psikolojisi son 1 ayda yerle bir oldu. Artı yıllardır devam eden geçim sıkıntısı, ülkedeki haksızlık ve adaletin olmayışı. Daha saymak isterdim ama okurken sizinde sinir sisteminiz çöker. İşte bu sebeplerdendir ki özellikle erkeklerin sinir sistemi resmen çöktü.
21 Yorumla- 1 yıl
Tedavi olunacak o zaman etrafı bunaltmanin alemi yok
Erkeklerde, hele de genç olanlarda, bir sağlık sorunu bulunmadıkça yüklü miktarda olan testosteronun etkisi vardır. Testosteron hormonu bireyde saldırganlık ve agresiflik oranlarını yükseltir.
Ancak bunun arkasına saklanıp "Erkek olduğum için böyleyim!" demek tamamen bir ezikliktir. Evet yatkınlıkları vardır ancak bu yatkınlıkları insanlara yansıtmak zorunda değil kimse.
Boks gibi asabiliği atma imkanı olan spor dallarına yönelebilirler veya daha sanatsal bir şey istiyorlarsa öfkelerini boya ve tuvallerle ortaya çıkarabilirler. Taze bir yürüyüş, güzel bir yüzme deneyimi gibileri de dahil tabi...
Yani sorunun cevabına kısaca geleceksem, erkekler asabiliklerini nereye yönlendireceklerini umursamayıp bunu insanlara kustukları için sinirliler.21 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh tatlım, derin bir nefes al çünkü sinirli erkekler gerçekten insanın enerjisini emiyor. Sinir bir savunma mekanizması bazen ama eğer sürekli bir volkan gibi patlıyorlarsa, bu daha çok onların içinde bastırdığı duygulardan ya da çözemedikleri problemlerden kaynaklanır. Tabii ki, senin sünger gibi bunları çekmen şart değil. Onların terapisti değilsin sonuçta. Enerji vampirlerinden uzak durmaya devam et ✋💆♀️
41 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hepsi aynı değil, bazı kadınlar erkeklerden daha sinirli oluyor :D
59 Yorumla- 1 yıl
Aksini demiyorum zaten kadının sinirlisi erkekten beter😄
- 1 yıl
Korkun 😄
- 1 yıl
Erkegi en azindan cilveyle sakinlestirebiliyon ama kadini hic sakinlestiremiyon aw
- 1 yıl
@baklavaaadilimii kadını sarılarak ve empatik yaklaşarak sakinlestiremeyen adam beni bulsun
- 1 yıl
Yok ya beni oylesi de sakinlestiremiyor beni kimse o an sakinlestiremez anca kendim sakinlesmek istersem sakinlesirim😅o zaman soyle yapalim cevremdeki tum erkekleri sana yolliyim
- 1 yıl
O zaman seni kendi haline bırakmak gerekiyor. Fıtıfıtıfıtı. Sonra neden umursamıyorsun demiyor musun
- 1 yıl
Erkekler sinir ettiği için olabilir mi?
- Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılHepsi değil ya, bazı kadınlar erkeklerden beter oluyor ajdjd
25 Yorumla- 1 yıl
Bana sinirli denk geliyor 😀ben de gerçi uslu değilim de sabır sıfır bunlarda
- 1 yıl
Sabır konusu ayrı dava ya. Bazı erkekler ota boka sabredemezken bazıları da gereksiz yere tahammül ediyor. Acayip bir döneme denk geldik sjdhd
- 1 yıl
Onu diyorum her şeye de sinirli hâl sergilenmez 😀 alışveriş yapıyorum ne var sinirlenecek
- 1 yıl
Ahshs onunla gitme olay kapansın
- 1 yıl
Gitmiyorum artık 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
u 1 yılBunlar sürekli regl halinde jddjs
27 Yorumla- 1 yıl
Biz ne yapalim o zaman gerim gerim geriliyorum reglde anlayan yok😀
- 1 yıl
İşte bizim birkaç günlük hallerimizi kaldıramıyorlar ama bunlar 365 gün böyle djfjs
- 1 yıl
Kabulde etmek yok😀
- 1 yıl
Ciddiye almayacaksın :D kendi kendine sinirlenip sönsün yaw üff
- 1 yıl
Sigarayı suratına üffflüyorum 😀babama değil tabi ye sopayı sonra bu yaşta
- 1 yıl
😅 tahrik etmeden ya..
- 1 yıl
😂😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 206,9b cevap paylaştı.
u 1 yılben sinirli değilim.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 20,5b cevap paylaştı.
1 yılHiç sabrımız yok gadası
11 Yorumla- 1 yıl
Yok heh şöyle kabul edin.
Sinir mi? Evde okulda işte arkadaş ortamında ilişkide benden sinirli olan görmedim. Ay çok şükür. Diğer türlü olsa aile bile olsa siliyorum. Kimse bana sinirini yansıtamaz. Arkadaş ve sevgilinin alttan alanını seçiyorum 😁😁
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılGerçekten şu sinirli sürekli bi gerginlik çıkaran erkekler midemi bulandırıyor artık.
31 Yorumla- 1 yıl
Huysuzluk Başka bir şey değil
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkek çocuklarının yüzde 99 şımarık buyuyo cunki hiçbir sorumluluk yuklenmiyo belli yaşa kadar sonra biraz somrumluluk yüklenince dünyayı kurtardik zannediyolar çok zorlarina gidiyo ee bu siniride cikaricak biri lazım hedef olarak eşi annesi ya da kız kardeşi hedef aliyolar genelde hepsi bı çuval yakacak odun başka bişi değil...
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 770 cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin kadınlardan daha sınırlı olması toplum baskısı sebebi ile oluyor erkeğe doğuştan yüklenen güçlü olma zorunluluğu üstüne evet geçindirmek sorumluluğu alarak hayata başlıyorlar başka güzel gelen bu durum bir noktada patlıyor ve bi erkeklerde bir daha normale dönemiyor tabi psikopatlık sadistlikten bahsetmiyorum onlar ayrı sorun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim kocam sinir küpü bende öyleyim ama onun kadar değil. Bu yüzden ilk defa eşimi bugün psikoloğa da götürüyorum kimsenin başaramadığını başardım ve 10 aylıkta evliyiz. Yine biraz törpüledim onu normalde ota bka en ufak şeyde bağırıp çağırıyordu normal konuşması yoktu.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 830 cevap paylaştı.
1 yılŞımarık olarak yetiştirdikleri için jfdj o terlikler hep kadınlara atılırdı jjdjd kadın ayıplanırken erkekler pohpohlanırdı jdj
12 Yorumla- 1 yıl
Üstünler sanki 🤐
- 1 yıl
Ataerkil toplumda yaşıyoruz aşkm normal jdj totolar tahtan kalkar mı jdjd
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılSadece erkekler mi? Kadınlar da çok sinirli. Daha geçen teyzenin biri gözleriyle ateş ediyordu bana. 🥳
12 Yorumla- 1 yıl
Benim konum şu an erkekler çünkü onlardan yana sorunum var 😀 sinirli kadınlar da var erkekten beter
- 1 yıl
😄😄 kolay gelsin işin zormuş.
Gizli Üye(25-29)1 yılÇünkü çoğu duygularını konuşmayı bilmiyor. sinirlenmek, onlar için hem güç göstergesi hem de savunma mekanizması gibi. üzülüyor ama öfke olarak çıkıyor. aslında içlerinde koca bir karmaşa var ama “iyi misin?” desen “iyiyim” deyip geçiyorlar.
12 Yorumla- 1 yıl
Evet konuşmak zor geliyor. Bağir cagır ondan sonra
Cevap sahibi1 yılAynenn
1 yılSinirlendiriyorlar ısrarla.. Tahammül kalmayınca öfkeleniyoruzdur..
26 Yorumla- 1 yıl
Erkek dayanışması oooo 😀 sabırlı olmayı öğrenin önce bağır çağır ile işler çözülmüyor
- 1 yıl
Başta zaten sabrediyoruz.. Aynı şeyler tekrar ede ede boğazımızdaki damarlar beliriyor.. Peygamber sabrı bekliyorsunuz da beklemeyin..😄
- 1 yıl
Peygamber sabrına gerek yok 😀 ufaktan sabır çekin sakinlesme gelecek
- 1 yıl
Biri de demiyor ki şunu yapmayayım da sinirlenmesin.. Bencil olabilir misiniz ya da düşüncesiz.. 😏
- 1 yıl
Çok ayıp bencil denmez 😬 siz benim ailemdeki erkekleri babamı, kardeşimi tanımıyorsunuz.
- 1 yıl
İnstgramları varsa tanışalım.. 😄
Hormonlardan dolayı Testesteron olan erkeklik hormonu kişiye agrasiflik verir.
Benim bir kız arkadasım, cok sinirliydi test yaptırdılar hormon testi erkeklik hormonu yüksek çıktı.
Genelde bu sebepten kadınlık hormonu kişiye sabır ve zariflik kadar sakinlik verir.
00 YorumlaHaklısın. gerçekten ama hayat okadar zor okadar gereksiz insanşa dolu ki. hep koşturma hrp bıseye yetişme herşeyi inanılmaz tüketiyoruz. sabır sevgı.. ve bunlarda gidince başkalşıhoruz. haklısın ama ben soyutladım kendimi artık okadar rahatım ki birtek heryerden herşeyden uzak kalmak kaldı onuda yaptığımda özgürüm
00 YorumlaKim diyor ya sinirli olduğumuzu? Saçmalamayın!
12 Yorumla- 1 yıl
Şu an bile sinirlisiniz
- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılBir bilsem az önce yanımda iki sevgili kavga etti sebebi kızın markete ona haber vermeden gitmesiydi görede bara gitti sanacak 😂su almış kız, bu kadar ayı olmasınlar
10 Yorumla
1 yılAl benden de o kadar babası kardeşi sevgilisi hepsi aynı halt artık hayatımda sinirlerini aldırmış bir insan istiyorum ya Bi'kutu antidepresan fondiplemiş gibi dolaşsın yanımda 😂
10 Yorumla
1 yılErkekleri anında sinirlendirip sakinleştiren canlıdır kadın😊 kısacası biz kadınlar yüzünden adamlar kafayı yiycek
20 Yorumla
1 yılYumuşatmak gerek. Bir erkeğin huyuna gittim mi pek bi sıkıntı çıkarmıyor. Tabi her cinsin iyisi kötüsü var. İyilerle karşılaşalım🙏
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbabam aşırı sinirli ve paranoyak bir tip ona sinir olduğum kadar kimseye olmadım. sinirli erkek gördüğüm an tüm iletişimi irtibatı keserim hiç çekemem. saf annem hala katlanıyor o ayrı. ona da sinir oluyorum.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s 1 yılHepsi aynı değil ya ben eşimden daha sinirliyim mesela ajsjaj adam tam bir sosyal kelebek
30 Yorumla Bende öyleyim ama sebebi haksızlığa uğramam normal de sakin bir yapım var benzer olayları tetikleyen konuşma sohbet davranış vs olduğunda gerilim çabuk tartışmsys giriyorum şaka bile kaldıramıyorum artık
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 731 cevap paylaştı. hep siyah çaydan bundan. gizli gizli papatya çayı koymak gerekiyor bardaklara anca sakinleşirler
10 Yorumla
1 yılTürkiye gibi bir ülkede çok normal olabilir bir durum. Hatta sadece erkekler değil, kadınlar da çok agresif. Bulunduğumuz ortam bizi etkiliyor.
10 Yorumla
1 yılYanlıs secim kaynaklı. daha modern, ılımlı insan sevmek veya cevreyi degistirmek gerekiyor.. toplum olarak evet sinirliyiz maalesef.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılYapı geregi böyleyiz ama bazen zararıda var Yerine göre bende agresifim kompleksliyim ama sevilince kedi gibide sarmanlaşabiliyorum😂
20 Yorumla
1 yılKadınlarda sinirli yeni doğan bebekler bile ahhaahaha herkesde bir sinir var
20 YorumlaYok ya sinirliyse sıkıntısı seninle değil iç dünyasında yaşadığı sorunlarla alakalı yani tamamiyle kendisiyle sorunları seninle değil ama sende nasipleniyorsun doğal olarak sağlıklı değil bu durum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yooo hiçte bile pamuk gibi adamlarız bizi valla delirtiyorlar
10 Yorumla
1 yılBen koaly kolay dinirlenmem öfkeme hakim olurum espiri sakın sakilde devam
11 Yorumla- 1 yıl
Az önce yorumlars baktim fenerli var mı diye onlara Allah sabır versin 🤣🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılBu bile kaeşır cinsin sinirli hali için yeterli. Aman siz sinirlenmeyin. 🤣
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılÖfke ile üstünlük kurmaya çalışıyorlar kısaca onlar için BENİM deme yöntemi 😏
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Sinirlerini kontrol edemeyen çok kadinlardada var bu
10 Yorumla
1 yılHepsi için aynı şeyi söyleyemeyiz. Ama yaratılış olarak korumacı ve daha çok mesuliyet yüklenen bir yönleri var. O yüzden de kadınlara göre stres fazlalığı var ve buda öfkeye sebep oluyor.
00 Yorumla
1 yılHayattaki sorunları biz kadınlar ağlayarak aşıyoruz. Erkekler alamadığı için bunu güçsüzlük olarak gördüğü için ağlamıyor ve içine atıyor. Buda zamanla üst üste bindiğinde sinir oluyor bence
00 Yorumla
1 yılTestosteron bizi sinirli yapıyor. Birde şeker hastalığı eklenince. Birde yaş ilerleyince... Eyvah eyvah. Kadınlar peki neden sinirli oluyor? Şeker yok testo az? Yaşı genç?
00 Yorumla
1 yılÇünkü duygularını konuşmayı değil, bastırmayı öğrenmişler; sonra da içlerindeki çocuk, öfke nöbetiyle dışarı çıkıyor
10 YorumlaBiraz hormonlardan, biraz hayat şartlarından, biraz kıskançığından, birazda o benzersiz gururundan. ~.~
10 Yorumla
1 yılÇünkü erkekler kızlara göre daha ciddi olur bu yüzden dışarıda bir kavga olduğunda bile ciddi ciddi kavga eder yani biz sizin gibi diğer erkeklere yaa tatlıım gel şöyle yapalım böyle yapalım falan demediğimiz için
10 YorumlaYarısından fazlası sinirli kendilerini bir şey zannediyorlar
60 YorumlaSakin, saygılı erkeklere kız düşmez elin sinirlisine, terbiyesizine 3 kız yazar kaldımı adalet beeaağğ
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hep erkekleri kötü olarak adlandırıyorsunuz. Peki siz kızları ne yapacağız? Biraz da kendinizden bahsetseniz?
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılHoşlandığın biri senin yanında sürekli böyleyse ilgisi yoktur. Ondan sana bir halt olmaz salla gitsin.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılNe diyoon laaaaaaaan sen ağzını burnunu kırarım senin ne demek erkekler sinirli (sinirli smileler)
00 Yorumla
1 yılVitaminlerin ve minerallerin eksikliğinden...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAblamızı üzmüşler babasına düşman olmuş dbdn
10 Yorumla
1 yılAslında bi sebebi var 😆
24 Yorumla- 1 yıl
Neymiş sebebi
- 1 yıl
Testosteron seviyesi düşük olan erkekler sinirli agresif olur. Çatışırı herkesle
- 1 yıl
Başlarini yesinler bir şey demiyorum artık
- 1 yıl
Araba da kullanmasınlar 🤣
1 yıldemi sakin adamlar çok tatlı 🙂
27 Yorumla- 1 yıl
Çok 😄ama bana acıları denk geliyor.
- 1 yıl
tanışmadan önce sinir testi yap evdekilere çözüm yok bari sevgilin sakin olsun 🙂
- 1 yıl
Çözümü bu olacak 😄
- 1 yıl
inşallah karşına çok anlayışlı sakin biri çıkar en kısa zamanda 🙂
- 1 yıl
Teşekkürler 🤩 aynı dileği sizin içinde diliyorum.
- 1 yıl
teşekkürler 🙂
- 1 yıl
Rica ederim 🙂
Gizli Üye(30-35)1 yılKimsenin sana bağırmasına izin verme. Yüksek testosteronun verdiği yetkiye dayanarak carlıyorlar ama sen testosteronlu yerlerine bir tane tekme at bak nasıl süt dökmüş kediye dönüyorlar ajskjakshsk
00 Yorumla
1 yılGenelleme yapmayalım ama bende sinirliyim bir türlü öfkemi kontrol altına alamıyorum
00 YorumlaBen çok tatlı bir erkeğim sınırlı değilim arada azıcık sinirlenirim 🥰
00 Yorumla
1 yılBabanla ilişkin nasılsa hayatına da öyle erkekler girer canım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılTestosteronmuş. Babalar git gide daha iyi oluyor, niye andropoza giriyorlar çünkü 🤣
00 Yorumla Sinirli olmak iyidir, ülkeye saldırdıkları zaman daha da kin güteriz.
00 Yorumla
1 yılBen onlardan daha sinirliyim bana hep sakinleri denk geliyor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erkeklere hangi misyonu verirsen öyle olduklarını sanıyorlar
00 Yorumla
1 yılValla bilmiyorum ben çok korkarım sinirli insanlardan 😂😂
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı. Herkes aynı değil ama hafiften sinirliyiz eril enerjiden hormonlardan dolayıdır
00 Yorumla- Devamını Gör (94)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne