Bir şeyler yapacakken sabrettiğiniz ve geri adım attığınız oldu mu? keyifli günler 🤟

Bir şeyler yapacakken sabrettiğiniz ve geri adım attığınız oldu mu? keyifli günler 🤟

Evet, bazen öyle anlar oldu ki içimden geçenleri haykırmak istedim ama sustum. Kendi kendime yedim her şeyi, çünkü bazen bir şey söylemenin değil, susmanın daha güçlü olduğunu düşündüm. Kalbim deli gibi atarken, dışarıdan sakin göründüm. İçimde fırtına koparken, yüzümdeki o durgunluğu kimse anlamadı. Geri durdum çünkü bazen bir kelimeyle yıkmak yerine, sessizlikle toparlamayı tercih ettim. Kendimi tuttum, çünkü bazen en büyük cesaret, hiçbir şey yapmamakta gizliydi.
Bazen olayların ve bizim demlenmemiz gerekiyor ki yaşam gereken tada ulaşsın. Bunun içinde kimi zaman bir adım atmak gerekirken kimi zaman içinde bulunduğumuz durumu seyretmek gerekiyor. Bazen bize zor gelen haller içinde bulunduğumuz labirentin dışından bakınca bir sonraki adımda bize kolaylık olarak geliyor. Olaylar üzerimize geldiğinde durup bunu düşünürsek sakinleşip olanda bir hayır var diye biliyorum en azından bende böyle oldu.
Evet son zamnalarda kendimi tutuyorum. Acayip beni sinirlendiren ve illaki benden dayak yemek isteyen biri var. Yaa sabır diyorum mm
Teşekkür ederim annemm 🌸
Rica ederim annemm 🌸
Herkesin olmuştur ya bence. Bazen de tutmamak lazım o ayrı konu. Bazen zamanını bekleyip, bazen daha atik davranmak lazım.
Kesinlikle katılıyorum 🥂✨
Teşekkürler Barış :D 🥂🥂
Rica ederim abla :D ✨🥂
Merhaba! 🤟 Bir şeyler yapacakken durmak bazen şart oluyor; özellikle de aklın ve hislerin çeliştiği anlarda. Ben de birçok defa kendimi geri tuttuğum olmuştur, özellikle pat diye konuşmak yerine sakinleşip düşünmeyi seçtiğimde. Sabır bazen altın değerinde olur, risklerini ve getirilerini ölçmek gerek. Kendine yeri geldiğinde “dur” demek, büyümek demektir. Umarım sabrın seni istediğin şeylere ulaştırır! 💪✨
Cevap
23Cevap
Çoğu zaman oluyor , susmak zorunda kalıyorsun şartlar onu gerektiriyor. Çünkü konuşsam bir daha geri dönüşü olmayacak , özellikle iş hayatinda bu sıkça başımıza gelen bir durumdur
Evet geri tuttum böylesi olması gerekir.
Tuttuğumda oldu tutmadığımda bayağı
Eğer ki bir yola adım atmışsam sonuna kadar mücadele ederim. Ama an olur ki sabrım tükenir yorulurum ve yollarda çok uzar. O zaman vazgeçmem ama sadece bir mola veririm. Çünkü sürekli geri adım başarıyı engeller.
Edebiyat okurken baya zorlandım ilk yılda tüm dillerin grameri mevcuttu. Artı İngilizce vardı. Bu bölümü okurken sabır disiplin gerekiyordu, bir ara final zamanı acile kaldırıldım ama okulu yüksek onurla bitirdim.
Oldu tabikide. Eski iş yerimde bi kız vardı onu böyle tokatlamak boğazını sıkmak falan istiyordum ama yapamadım sonra da işten çıktım. Allah belasını versin
Ben şu son zamanlarda kendimi çok tutuyorum neredeyse bayadır gecmiste pişmanlığım da olduğu için (çok yok) birisine patlayacagim ama ne zaman birdaha kendimi çok geri tutmayı düşünmüyorum açıkçası (insanlar çok kötü gerçekten çok!!) namusunu korumaliyim ve insanlara sınır koymak çok mantıklı olduğunu düşünüyorum
Bazen kendimi geri tutarım. Şahit oldugum haksızlık, adaletsizlik hariç üstüme vazife olmayan şeylere karışmam. Tavsiye, yardım istendigi zaman elimden geleni yaparım.
Evet haksızlık olduğunu hissettiğim an araya girmeden rahat edemiyorum ama bazen insancıklarla uğraşmak istemediğim için kapatıyorum çenemi
Çok defa olmuştu, susmak, sabretmeye verdim kendimi ve günü geldiğinde gereğini yapmıştım sadece doğru zamanı değildi.
Altı kişi beni dövmeye gelmişti. Dayak yemeden aralarından kurtulmuştum. Artislik yapamıyorsun öyle durumlarda 😄
Sabrettiğim çok olay oldu. Ama en sonunda fazlasıyla patlak verdi. Sabırlı olmak iyi mi yoksa kötü mü bazen bilmiyorum
Sabreden derviş muradına ermiş Boşuna dememişler ne kadar geride kalsakta içim içimi yiyen şeyler olmuştu.
Her zaman yaptığım bir şey. Çünkü her zaman alttan alan, ılımlı ve olumlu bir yapım var.
maalesef hayır herşeyde en önde gider illa başımı belaya sokarım benimde yaşam tarzım bu 😬
Arkadaşımın kazığı ama peşimi bırakmadı intikam da aldı menfaat çıkarı bitince kurtuldum
Oho her olayda atlarsak başımız beladan kurtulmaz illa ki sabrediyoruz çoğu zaman
Ailevi olaylarda özellikle büyük dedikodu makinaları olaya dahil olduğunda direk vınnn
Bazen oldu bazen olmadı o anki ruh haline göre değişti..
Evet oldu halende sabrediyorum bakalım nereye kadar sürecek ahahahaa
@AzraaaAslan bu olay neydi kavga mı
Evet oldu kanka, sana dediğim şeyi yapmadım mesela. :D
yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim, baktım kuyruk yamuk vazgeçtim. bu da böyle bir anımdır.
Hep kavgadan kactım zarar gorenı ben olacağım düşüncesiyle sonunda
Cok fazla
Oldu hemde yakın zamanda
Evet tutmuştum
Hep geri tuttum sonra görülmez oldm
sabır taşını biz icat ettik
Tartışma anında kendimi tuttuğum çok oldu.
Tek modum düşükse, uğraşasım yoksa
Her gün yaşıyorum bu durumu
Çoook oldu hem de. Hatta daha bugün oldu.
Ben bir butik otelde resepsiyonist olarak çalışıyorum. Bugün otelden çıkıp gitmesi gereken biri var. Bunu benden önce 5 kere uyarmışlar, en son ben kibar bir dille onu çıkması gerektiğini söyleyince: "bir rahat uyutmadınız, çıkmıyorum bugün, Allah Allah! Asabımı bozmayın" dedi yüzüme kapı kapattı terbiyesiz. Ay başındaki maaşımı bekliyor olmasam net diyorum, yakasına yapışır, "sen kim oluyorsun da öfkeni benden çıkarıyorsun terbiyesiz? hem suçlusun hem güçlü" derdim ve istifa ederdim.
Bunun gibi şeylerle çok karşılaştığım için artık sabır gücüm maksimuma ulaştı. Tek olumlu yönü bu oldu bana.
Evet oluyor bazen
Çok oldu
Sanırım hayır hele kavga varsa asla geri durmam
Defalarca oldu
Evet oldu birisini dövücektim😂😂
Hatırlamıyorum ama geri kalmamışımdır
Bazen geri planda olmak iyidir
Ne gibiki
Evet
Tabi yerine göre
Olmuştur mutlaka 😅
Elbette